Няма как да не се похваля!
Смених сл с по-големия брат. Първо се бях спрял на 560 сек 89, но имаше много неща да му се правят и изведнъж реших, че кефа цена няма и отидох да гледам този цл. Трети собсвеник съм, първия е бил някакъв гъзар холандец, който в последствие си купува Ягуар и го продава на друг негов авер, който има автокъща, от където го и купих. В деня на огледа бях отишъл час по рано и имах достатъчно време да огледам всичко. Бях решил да правя покер фейс, но след огледа нямаше какво лошо да кажа. От долу е като нова, салона също, пепелниците са още с найлоните както се казва, мотора мърка, пали от четвърт! Волана се върти с поглед, имам печка вебасто, босе музика, джипиес, телефон(само поставката е останала, трябва да купя слушалка, 6210 ли беше?) по таблото нищо не свети, 18 джанти, обух е с чисто нови vredestein, парктроник, махагонов волан и ск. Лост,фабричен ксенон, 5ск.автомат общо взето Самолет! Tака десния колан тръгва да се подава и се връща, второ шибИдаха е панорамен, но се отваря май само на горе, трето дясното огледало мога да го движа от джойстила само на долу. Всичко друго си работи, а и имам нужда от нови чистачки. Вкарах ключа и се опитах да е заключа без аларма, но не става, някакъв съвет? През деня нямаше грижи с алармата, преди малко се прибрах и е заключих от дистанционното и след 10 мин. Се включи алармата и така два пъти, сега е оставих отключена. Четох в друг форум, че батерията на сирената е заминала и трябва да се смени, вие какво ще кажете? Утре ще го на снимам и ще кача подробно снимки на всичко. Сега имам Само няколко от огледа...
Прикачени файлове
Този пост е редактиран от babaneze: 21 февруари 2015 - 00:23