Благодаря момчета!
Утре имам и една среща с адвокат и той да ми даде мнение и почвам.
Очевидно ще има гранде скандал в централата им.
Публикувано 26 януари 2015 - 01:21
Благодаря момчета!
Утре имам и една среща с адвокат и той да ми даде мнение и почвам.
Очевидно ще има гранде скандал в централата им.
Публикувано 26 януари 2015 - 10:20
Боянчо, звънни на тоя номер 0878 65 56 72, търси Пепи, споменах му за случката, каза да му се обадиш......разбран човек е, често се появява и тук.
Вари го,печи го,бенца си е Бенц!
Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени!
Публикувано 19 февруари 2015 - 01:01
Развръзката:
След като им дадох фактурата за закупуване, застрахователите изплатиха почти сумата (едни 10лв по-малко...бял кахър)
НО, определено АКО нямах фактура, щях да пия студена вода, такаче ВНИМАВАЙТЕ със спиди.. мой съвет-не ги ползвайте!!
кво стана с джантите ли?
Къв е шанса да откраднеш розов кадилак и да не се намери??
Тръгвам на ски, спирам на бензиностанция около Пловдив, и до мен спира колата на която са монтирани...
Що знам че са моите ли? Ми само аз го внасям точно този модел, с тези размери, и тези надписи по джантата, щото преди поръчката ме питаха дали стават, ТОЧНО за този модел Бенц.... И щото съм продал 4ри комплекта и си знам клиентите на кой на каква кола и къде са....
И защото всички мои джанти са маркирани от вътрешната страна и при проверка щях да докажа че са моите.
снимах колата, поговорих със собственика (аз се правех на запалянко-ентусиаст...)
Няма да го издам в полицията, щото застрахователите си свършиха работата.
Нито ще постна снимките тук и подробностите, просто исках да споделя... колко е малка България
Аз бях сигурен, че пусна ли тема да ги открием ,за 2-3дни щяхме да ги намерим (ако се карат на кола де) И ето, без да давам зор. само ще кажа че са на Софийска кола..
Публикувано 19 февруари 2015 - 09:52
Е не пита ли от къде си ги е купил?
Вари го,печи го,бенца си е Бенц!
Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени!
Публикувано 19 февруари 2015 - 10:22
естествено, но небеше много сговорчив пича и избягваше въпросите от къде, колко ит.н....
Публикувано 19 февруари 2015 - 10:52
Да разбирам ли, че може би той си е поръчал джантите от теб, с идеята да ги вземе от Спийди по бързата процедура?
Ако си сигурен, че той е направил "беля" няма нужда да го казваш на полицията. И застрахователите ще се радват на тази информация.
Публикувано 19 февруари 2015 - 12:27
.............. И застрахователите ще се радват на тази информация.
И защо ще го криеш тоя мошенник?!
Според мен трябва поне на застрахователите да им го дадеш!
Публикувано 19 февруари 2015 - 13:49
И защо ще го криеш тоя мошенник?!
щото допускам всички възможни варианти.
И има голям шанс, човека да ги е поръчал на някой, като нормална сделка, този някой да ми ги е поръчал на мен, да са обрали спиди и после да са му ги продали.
човека който ги поръча, звучеше като 60 годишен, с намекващ акцент, този беше съсвсем друг глас.
Демек, ще си убия половин година в показания, свидетели на йехова, сигурен съм че ще стигнем до крадците, после те ще отмъщават, ит.н... и ще си направя гранде занимавка...
От спиди да си увеличат охраната.
Ние да внимаваме за кой гласуваме, за да имаме по-добро законодателство, за да има и работни места, за да няма гладуващи-крадци ...
Публикувано 19 февруари 2015 - 13:51
Да разбирам ли, че може би той си е поръчал джантите от теб, с идеята да ги вземе от Спийди по бързата процедура?
точно!
надали са поръчали само джантите. ПО скоро стоки от цяла България и ... нощен пазар..
Публикувано 19 февруари 2015 - 13:59
щото допускам всички възможни варианти.
И има голям шанс, човека да ги е поръчал на някой, като нормална сделка, този някой да ми ги е поръчал на мен, да са обрали спиди и после да
Демек, ще си убия половин година в показания, свидетели на йехова, сигурен съм че ще стигнем до крадците, после те ще отмъщават, ит.н... и ще си направя гранде занимавка...
От спиди да си увеличат охраната.
Ние да внимаваме за кой гласуваме, за да имаме по-добро законодателство, за да има и работни места, за да няма гладуващи-крадци ...
И какво отношение има гласуването към намаляването престъпността?
В момента ТИ можеш да направиш нещо конкретно за дна конкретна кражба, а не ти се занимава.
В същата ситуация, но ако не ти бяха платили джантите от застрахователя, пак ли щеше да си затраеш?
Ми гледай си кефа, но не се вайкай в бъдеще, че имало апаши в държавата.
Публикувано 19 февруари 2015 - 14:09
НЕ, не е вярно, че не ми се занимава!
Ами, точно защото ни е кьопава държавата, още утре тия (не се знае ква групировка са), са пуснати на свобода и почват да търсят кой ги е издънил, че да го подпалят подобаващо и начините за защита са единствено, извънзаконова саморазправа.
щото колкото пъти съм разчитал на родната полиция, толкова пъти-НИЩО не правят.
А много пъти съм бил потърпевш.
Затова има отношение гласуването (а не продаването на гласове), нещата са доста свързани, ако ги погледнеш по-глобално.
Обрали са спиди...
Всъщност не се знае, възможно е и служителите на спиди в този офис , да са си инсценирали някаква схема..
Публикувано 19 февруари 2015 - 16:42
Lambo-Rambo: защото и аз утре мога да пусна четири железарки за 1000лв и да отида да си ги открадна сам че после и парите да си взема..
Lorinser: Оказа се че ще вземеш пари ако имаш фактура доказваща ст-та.
И ако ти стиска да си престъпник.
Този пост е редактиран от Lorinser: 19 февруари 2015 - 22:26
Lambo, без да искам ти редактирах мнението, трябваше дабъде мултицитат, но..
Публикувано 19 февруари 2015 - 17:19
Баси филма - на бензиностанция около Пловдив да видиш джантите си на софийска кола....
Иначе има прекалено много вероятности за това каква им е била съдбата след кражбата, така че не си е работа да се порти тоя човек, когото Боян е видял.
От полицията няма да си мръднат пръста, за да проследят дали има връзка м/у сниманата кола и някой служител в офиса на Спиди или пък с някой клиент на тоя офис.
Публикувано 19 февруари 2015 - 22:19
Както и да е.
идеята е никой да не попада в подобна схема.
Защото се оказва че при инцидент с изпратената стока, БЕЗ значение на каква стойност си я обявил, БЕЗ фактура доказваща стойността и, ще ти платят 15лв...(при спиди)
Исках извода да стане ясен, за мен е важно да няма други заблудили се.
Защото никой не чете условията на такива куриерски компании.
За момента имате полезно инфо-извод от първа ръка.
А аз как ще процедирам със снимките...ще го премисля
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни