оригинален...
Съединител комплект + Маховик SACHS
колата си го е заслужила. Единствен ремонт за 8 години...
Публикувано 10 декември 2014 - 10:04
оригинален...
Съединител комплект + Маховик SACHS
колата си го е заслужила. Единствен ремонт за 8 години...
Публикувано 10 декември 2014 - 11:48
Боянски, колегата sashos не говореше за твоята логика, а за логиката на автора ;]
Не че нещо.. в момента давате акъл за всякакви коли, аз съм сигурен, че накрая може да се качи на някоя 202ка... или далеч от фейс 203ка.
Публикувано 10 декември 2014 - 16:17
Излишно вдигате прах.Нека колегата да отиде да я погледне да я закара в Балкан Стар и ще се разбере в какво състояние е .Ако колата е удряна и знае къде и как да гледа има мн неща по които може да се разбере.И аз от доста време се оглеждам за 203-ка и случайно видях обявата в топа но ми е доста далече да ходя да я гледам,а на снимки колата си заслужава отвсякъде според мен само с километрите са я подмладили доста и един нов халоген и трябва.
Този пост е редактиран от osmandjikov: 10 декември 2014 - 16:18
Публикувано 10 декември 2014 - 17:04
Боянски, колегата sashos не говореше за твоята логика, а за логиката на автора ;]
Не че нещо.. в момента давате акъл за всякакви коли, аз съм сигурен, че накрая може да се качи на някоя 202ка... или далеч от фейс 203ка.
Автора се качи вече на 203 фейс 2.2цди така че темата е за ключ вече.Благодаря за съветите и критиките на всички,живи и здрави да сте.
Публикувано 10 декември 2014 - 17:57
Публикувано 10 декември 2014 - 18:00
Благодаря,да ви се връща тъпкано.Снимки нямам още.
Публикувано 10 декември 2014 - 18:58
Направи
Публикувано 12 декември 2014 - 21:06
Публикувано 12 декември 2014 - 21:12
Колега, заради отделеното време от всеки,от нас, заради коментарите и помощта, направи едни снимки на колата. Иначе какъв е смисълът от форума? Това е форум на една общност и като част от тази общност, както всеки е отделил 5 мин да ти напише своето мнение, което то изрично си поискал, отдели и ти 5 мин, за едни снимки
Според мен не пуска снимки на колата колегата, защото тя или не отговаря на критерийте които търсеше или има много забележки...или незнам....но има нещо гнило в цялата работа....но това си е негова работа...Вие си правете сметката дали да му помагате оттук нататък или не.
Иначе много си прав.....всеки е отделил 5 мин от времето си да напише нещо..кой с каквото може....а вече незнам колко хора се молят за снимки ама няма....
Публикувано 12 декември 2014 - 21:14
Публикувано 12 декември 2014 - 23:22
Според мен не пуска снимки на колата колегата, защото тя или не отговаря на критерийте които търсеше или има много забележки...или незнам....но има нещо гнило в цялата работа....но това си е негова работа...Вие си правете сметката дали да му помагате оттук нататък или не.
Иначе много си прав.....всеки е отделил 5 мин от времето си да напише нещо..кой с каквото може....а вече незнам колко хора се молят за снимки ама няма....
Защо бързате да го нападате, колегата? Може би просто няма време да се занимава със снимки. Да знам че отнема 10 минутки, но понякога си толкова ангажиран и изморен, че не ти е до нищо било то и за 5 минутки.
Не ме разбирайте погрешно, но нека не прибързваме с разсъжденията.
Иначе от мен честито дано е най-добрата за тази цена и да ти е на късмет!
The best or nothink.
Публикувано 13 декември 2014 - 00:04
Никой не го напада, струва ти се
Редовните хора помнят повечето истории случващи се с хората тук
Колегата го помним с това, че когато искаше хубава кола му се предложиха няколко, но той си взе непознат дръгел за повече пари и веднага се почна с това какво, онова що и така.
Миро, нищо лично и към теб, но ако не се лъжа.. доста пъти е имало срещи около теб, ти все си взимал мнение по въпросите, и все нещо не става да дойдеш.
10те мин за снимки, или 1ия час за среща.. мога да ги определя с един ред - Който има желание, намира начин. Който няма желание, намира оправдание !
Публикувано 13 декември 2014 - 03:16
Или пък е хидол да сменя масла във Сарафово,или след това е ходил чак във Варна (Балканстар)за читава диагностика,или и междувременно е ходил и на работа,или на регистрация в кат или пък викаш гнила работа а?
Публикувано 13 декември 2014 - 03:35
[attachment=31024:rsz_31.jpg][attachment=31025:rsz_20141210_165257.jpg][attachment=31026:rsz_20141210_165304.jpg][attachment=31027:20141211_142527.jpg]
Публикувано 13 декември 2014 - 03:48
Това е колата-203 фейс,автомат,2,2цди класик.Днес(тоест вече вчера) и навъртях близо 550км,ден преди това 320км а при покупката 140км.По борд ми показва между 6,8 и 10,2 разход(не знам дали е верен).Та от покупката до сега близо 900 км за сега е добре.В сравнение със страта ми 210ка мисля че ускорява по-бързо.Не съм и правил хубави снимки защото не съм я мил нито чистил от вътре(от седмица вали тук)При по хубаво време обещавам да я изчистя и снимам.
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни