Плащат по експертна оценка, но тъй като мпстото за огледи е един паркинг с 10 места, няма как да се вият всички щети без да се разглоби колата.
Общо взето един подемник върши работа особено за щети по окачването
Публикувано 18 август 2014 - 09:31
Плащат по експертна оценка, но тъй като мпстото за огледи е един паркинг с 10 места, няма как да се вият всички щети без да се разглоби колата.
Общо взето един подемник върши работа особено за щети по окачването
Публикувано 18 август 2014 - 09:40
Ами да ти кажа, аз нямам познати там, но до момента никога не са ме минавали с оценката, даже винаги са ми я писали малко по-сериозна от колкото е според мен.
Аз също съм доволен от експертната оценка на Армеец, винаги са ми описвали всички детайли и съм взимал пари достатъчно, за да оправя колата.
Публикувано 22 август 2014 - 17:48
Да освежа темата с още малко картинки.
Вчера наех подемник, защото уговорих втори оглед с армеец. Така и не дойдоха хората. Имали проблем в системата и някакси ме забравили....ми казаха днес след 50 тия опит да се свържа с тях на "горещия телефон"
Та само мрънкам ама ко да се прави коцуз работа
Публикувано 25 февруари 2015 - 01:28
Малко изтървах темата но пък съм направил доста снимки по време на ремонта. Днес вече колата има каско и мога да се похваля.
След доста мъки със застрахователите, огледи и глупости платиха... прилична сума. Ремонта го естимирам на около 2000 лева, в това число не влиза труда на мен и Хамъра, който само по демонтажа отне 6 дни. Интересното е че не боядисвах частично колата а цялостно, което натовари разходите.
Като идеята беше да се отстранят всички външни забележки с цялостно боядисване. За целта демонтирахме:
Целия голяма част от инетриора
Вратите
Всички гумени уплътнения
Всички лайснички и емблеми
Монтаж на екстри като:
Аудио Босе
Оригинален CD чейнджър
Оригинална навигация
Електрическа задна щора
Новата аларма и отваряне на багажника с бутон
Печка
Трип (борд) компютър
Кони амортисьори отпред
Спиране на теч от хидравликата
Пълна смяна на цвета на салона
Доста задачки някой още се изпълняват
Пълен фейс на колата
Държа да отбележа че частта която беше заварена е от кола регистрирана 98ма и е значително по лека и тънка.
Този пост е редактиран от Bat Andi: 25 февруари 2015 - 01:30
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни