Колеги, в крайна сметка, някой отстрани ли си щетите? Ако да, как, къде, колко е излязло, как е станало .
Събирам мнения
Публикувано 15 юли 2014 - 12:10
Колеги, в крайна сметка, някой отстрани ли си щетите? Ако да, как, къде, колко е излязло, как е станало .
Събирам мнения
Публикувано 15 юли 2014 - 20:10
Събирам мнения
Мой познат от София има 190-ка имаше проблем със задното стъкло,по София му казали да почака защото нямало в наличност и щяло да се проточи във времето.Този уикенд дойде по морето на вилата си.Ден, два преди да тръгне се обадил в Кобрата в Бургас и се разбрали че имат такъв джам. Минавайки през Бургас си решил проблема за час и половина и вече е с чисто нов джам.
Ако имате планирано идване по морето и имате подобен проблем може да ползвате този вариант /стига травмите по автомобила да позволяват движението му/.
Живей днес, защото вчера няма да се върне, а утре може и да не дойде.
Публикувано 15 юли 2014 - 21:22
Публикувано 25 юли 2014 - 20:51
Днес си взех колата от Балкан Стар Пловдив. Всичко е подменено, оправено.. чисто новичка ми е пу пу пу (чукам на дърво)!
Изключително доволна съм от всички там и особено от г-н Йосиф Иванов (сервизен консултант каросерийни ремонти)
Дори и трите стикера ми бяха залепили на новото стъкло!
Странно или не, мъжа ми има един приятел, който 3 дни преди градушката му освети колата..съвсем сериозно.. ако не отида и моята да освети, пък на...
Дано на всички оправят бързо, качествено и безболезнено колите и да не ни спохождат вече такива нещастия, че ще взема да си купя едно кевларено одеяло хаха
Този пост е редактиран от LiL: 25 юли 2014 - 21:19
Публикувано 25 юли 2014 - 21:26
Честито и от сега безавариийно.
Публикувано 25 юли 2014 - 22:22
Днес си взех колата от Балкан Стар Пловдив. Всичко е подменено, оправено.. чисто новичка ми е пу пу пу (чукам на дърво)!
Изключително доволна съм от всички там и особено от г-н Йосиф Иванов (сервизен консултант каросерийни ремонти)
Странно или не, мъжа ми има един приятел, който 3 дни преди градушката му освети колата..съвсем сериозно.. ако не отида и моята да освети, пък на...
Дано на всички оправят бързо, качествено и безболезнено колите и да не ни спохождат вече такива нещастия, че ще взема да си купя едно кевларено одеяло хаха
Точно така Лил, беж за освещаване към най-близката църква, само не забравяй следното:
1. Направи си допълнително освещаване на всяка електроника, която си сложила ти в колата (например камера за заден ход + яка музика със събууфер).
2. Поискай и освещаване за пътуване през не-православни държави. Едни зелени свидетелства са.
3. След освещаването отивай директно при застрахователя. След като е намалял (или напълно изчезнал) рискът от погиване на автомобила следва да плащаш и много по-ниска застрахователна премия по каското.
4. Мисли си за по-нанатък за благословия за по-нисък разход, молитва за да те хваща редовно зелена вълна и псалм против пукане на гума.
5. Амин!
Публикувано 25 юли 2014 - 23:10
Абе спамер..
Марш да си търсиш по-добри маршрути..
Отвикнала съм ти на хумора..
Публикувано 26 юли 2014 - 11:08
Публикувано 30 юли 2014 - 14:37
На някой ако му платят застрахователите, да казва! Да знаем колко ще ни прецакат! На тази кола от десет години само за паркинг и каско съм я платил още два пъти! Май догодина, ако сега ме прецакат, застраховка няма да има!
Този пост е редактиран от shiki: 30 юли 2014 - 14:39
Публикувано 30 юли 2014 - 20:02
Здравейте!Нямам застраховка каско, ползвам паркинг.Но от градушката останахме без задно стъкло.Става въпрос за CLK 200 kompressor.Оказа се, че няма нито китайски нито турски стъкла за този модел поради специфична гума на самото стъкло.Някой нещо знае ли по въпроса.В сервиза на мерцедес искат 1400 лв.
Публикувано 30 юли 2014 - 20:31
Здравейте!Нямам застраховка каско, ползвам паркинг.Но от градушката останахме без задно стъкло.Става въпрос за CLK 200 kompressor.Оказа се, че няма нито китайски нито турски стъкла за този модел поради специфична гума на самото стъкло.Някой нещо знае ли по въпроса.В сервиза на мерцедес искат 1400 лв.
980лв е в Ивайжет
Публикувано 30 юли 2014 - 20:36
980лв е в Ивайжет
Благодаря.Уж чакаме от Германия с поръчка за 600 лв. но още чакаме и ако излезе куха оферта ще видим и Ивайжет.
Публикувано 30 юли 2014 - 20:38
Къде го дават за 600лв? Китайско едно момче писа, че е 270лв. В Балкан Стар - 900лв. Не знам дали има разлика при различните clk-та, за да е различна цената.
Този пост е редактиран от clk: 30 юли 2014 - 20:40
Публикувано 30 юли 2014 - 20:48
... специфична гума на самото стъкло...
Този пост е редактиран от vencislav: 30 юли 2014 - 21:35
Публикувано 30 юли 2014 - 20:48
И като нямаш каско и ти се наложи два детайла да ти се боядисат и си платиш от джоба и си на далавера.
А ако пък удариш кола по твоя вина и после си извадиш от джоба и стойността на ремонта на твоята кола си още по на далавера.
Успех.
Не че не може да ми се случи, ама от 1984 год. карам кола и една драскотина от пирон имам на предния капак досега! Пък дали имам сметка, ти по-добре изчисляваш явно. За сведение досега десет години по 6 000 лв. средно за каско и по 480 лв. за гараж дали си струват да ми дадат 900 лв. за боядисване? Защото аз мисля, че половината пак ще си ги извадя от джоба! А бояджиите не ти правят сметка нова ли е колата, или вехта. Със здраве!
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни