Jump to content

•  

Photo
- - - - -

Проблем с IR ключ DAS1W124 M111

• Please log in to reply
20 replies to this topic

#16 toshkovich

toshkovich

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 5 Posts:
  • Град:Sliven
  • Автомобил:
    E250d 113k 99g Elegance

Posted 26 November 2014 - 17:19

Здравейте.

Ако имате приемник /"око"/ на багажника - пробвайте и там. Ако там работи - може да се допусне, че е от приемника на вратата. При мен няма индикация в огледалото. Може би повторно обучение на ключа няма да навреди?

Поздрави, Райчо.

П.П. С колко бутона е ключа?

Здравейте,приемника ми е само на огледалото на вратата също мига (шофъорската)ама насочвам там не иска може и да има приемник ама да не работи,на багажника нямам, имам ключалка само която с ключа не иска и си стои отключен,днес като се прибирах ,реших да спра и пробвах отключи и заключи с ключа 3 пъти ,викам оправи се ,да ама не после като се прибрах 10 проби и не иска,ходих на един сервиз казват компресор,ама вътре от копчето си отключва и заключва без проблеми каква е логиката?Помагайте,идеи???А забравих, ключа е с един бутон и ми е само един

• 0

#17 Илия Горанов

Илия Горанов

Член на УС на МБКБ

• Управителен съвет
  • 7,499 Posts:
  • Град:София
  • Автомобил:
    CLK200 Kompressor
    163hp, 2001, dark blue

User's Awards

2
13
3
3
Garage View Garage

Posted 26 November 2014 - 17:42

Пробвахте ли с най-простото решение - да се сменят батериите на дистанционното? Звучи малко банално, но на W140 на брат ми - със същия ключ и заключваща система - пътувам, спирам на заведение да ям, излизам и нито отключва, нито заключва, а бутона върте си работи... от ключалката механично също си работи. На камера - IR диода си мига... обаче не работи. Сменихме батериите и всичко работи без проблеми. Батериите бяха на 1 година, но това не им пречеше да не работи с тях... наистина бяха с паднало напрежение.

• 0

Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
Бабини деветиниclk.babailiica.comнаргиле

#18 niknd

niknd

Майстор

• Потребители на форума
  • 1,699 Posts:
  • Град:Стара Загора
  • Интереси:Интернет Мерцедес и всичко останало
  • Автомобил:
    S400 CDI / 2001г.

Posted 26 November 2014 - 21:17

99 г. не са с метално перо

при тебе явно нещо е сменяно

сега трябва да установиш каква ти е

системата дас1 или дас2 и от там вече

ще се разбере какво трябва да се направи

обученията и синхранизациите им са различни

• 0

#19 toshkovich

toshkovich

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 5 Posts:
  • Автомобил:
    E250d 113k 99g Elegance

Posted 27 November 2014 - 14:20

Здравейте,благодаря за разсъжденията смених батерийте даже дурацел взех уж по скъпи по мощни старите ги мерих 3 волта  дават ,а ключа си ми е този дас1   http://www.autoin.bg...buton-hu64.html

има подмяна таблото ми е бензиново,най вероятно и ключалката ,а според вас може ли да е компресора и защо ако е той ?Да взема да пробвам 3ти чифт батерий ли има логика за тях тези новите ама са годни,уф не знам изчерпаха ми се идеите мн е студено сега да ходя за компресор да връткам да пробвам..

• 0

#20 toshkovich

toshkovich

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 5 Posts:
  • Автомобил:
    E250d 113k 99g Elegance

Posted 27 November 2014 - 18:03

Нещо ново днес открих,като дам на 1ва степен на контактния ключ и ключа си отключва и заключва че като хукна и алармата тъй като жената отвори в тоя момент вратата не мога да я спра само така пак на 1ва степен ,хаха всичко работи ,обаче върна ли извадя ли ключа и сме отново в същата ситуация от 5 дни и какво друго забелязах плафоните отпред и отзад не светят интересно какво става ,някой бушон ли къде да гледам?

Оле сега ходих да гледам и лампите под вратите не светят нямам никакъв ток в купето дори и на контакт като дам хм Помагайте!

Edited by toshkovich, 27 November 2014 - 18:45 .

• 0

#21 toshkovich

toshkovich

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 5 Posts:
  • Автомобил:
    E250d 113k 99g Elegance

Posted 28 November 2014 - 18:42

Проблема е решен ,оказа се изгорял бушон под задната седалка!

• 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users