Към съдържанието

•  

Снимка
- - - - -

Дюзи W211 270 CDI

• Please log in to reply
35 мнения по тази тема

#31 gonzoval

gonzoval

Прохождащ

• Нови потребители
  • 6 Мнения:
  • Град:Валенсия
  • Автомобил:
    Е280 CDI 2007

Публикувано 20 август 2016 - 16:40

Здр.включвам се по темата понеже виждам че говорите за дюзи.Имам Е280 cdi 2007 190к.с.....при работа на мотора на място над 30 мин почва да пуши син пушек с мирис на неизгоряла нафта,но след малко каране пушека се изчиства и няма и помен от него.Вчера ходих в евростар русе зада правя диагностика на мотора понеже имам съмнение за дюза .диагнозата не даде никъв проблем никви грешки нула.говорейки за проблема с пушека маистора и той каза дюзи ....смяна с нови в МБ 5500лв с отстъпки .колата върви на пушка без никви проблеми ,някви съвети ?

предварително благодаря

• 0

#32 vencislav

vencislav

Член на МБКБ

• Замразено членство
  • 1547 Мнения:
  • Град:София
  • Автомобил:
    インフィニティ

Публикувано 20 август 2016 - 17:12

Не мога да повярвам че си дал един портфейл пари за диагностика която е 

показала че дюзите работят правилно и в норма при всички режими, грешки нула 

и казваш че някакъв майстор е отсякъл с тежката си дума: дюзи, дай 5500лв.

• 0

#33 wertion

wertion

Майстор

• Потребители на форума
  • 762 Мнения:
  • Град:Дупница
  • Автомобил:
    W203 C200 Kompressor 2004 - Sold
    W209 CLK 270 CDI 2005 -Sold
    W163 ML 280 2003 - Sold
    W211 E270 CDI 2004 - Sold
    E320 CDI EVO W211 2009
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 20 август 2016 - 17:55

Не мога да повярвам че си дал един портфейл пари за диагностика която е 

показала че дюзите работят правилно и в норма при всички режими, грешки нула 

и казваш че някакъв майстор е отсякъл с тежката си дума: дюзи, дай 5500лв.

И на мен ми стана много интересно ,как няма грешки, няма тестове от дюзите, колата пуши . И дюзи Bosch чисто нови аз ги доставям със 1 год. гаранция за 2710 лв.

• 0

Auto-logo-New-contur1178.jpg

#34 gonzoval

gonzoval

Прохождащ

• Нови потребители
  • 6 Мнения:
  • Автомобил:
    Е280 CDI 2007

Публикувано 21 август 2016 - 11:15

Здр.отново по темата от вчера,при пълна диагноза на мотора при проблем с дюзи мисля че трябва да отчете поне няква грешка а това за дебелата цена си го обяснявам може би заради испанския номер на колата.След диагнозата им споделих за синия пушек и те отсякоха дюзи,също споделих за проблем при студен мотор има едно придърпване веднага отсякоха турбо и цена за рециклирано 4500 а ново 8000 лв. Снощи ми се обади моя приятел от Русе ,с него се свързал майстор от сервиза който за 1000 лв бил готов да ми направи стенд и реглаж на дюзите ....незнам кво да кажа.Засега мисля да не пипам колата евентуално ще направя диагностика в Испания да видим кво ще кажат там. 

• 0

#35 wertion

wertion

Майстор

• Потребители на форума
  • 762 Мнения:
  • Град:Дупница
  • Автомобил:
    W203 C200 Kompressor 2004 - Sold
    W209 CLK 270 CDI 2005 -Sold
    W163 ML 280 2003 - Sold
    W211 E270 CDI 2004 - Sold
    E320 CDI EVO W211 2009
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 21 август 2016 - 11:35

Здр.отново по темата от вчера,при пълна диагноза на мотора при проблем с дюзи мисля че трябва да отчете поне няква грешка а това за дебелата цена си го обяснявам може би заради испанския номер на колата.След диагнозата им споделих за синия пушек и те отсякоха дюзи,също споделих за проблем при студен мотор има едно придърпване веднага отсякоха турбо и цена за рециклирано 4500 а ново 8000 лв. Снощи ми се обади моя приятел от Русе ,с него се свързал майстор от сервиза който за 1000 лв бил готов да ми направи стенд и реглаж на дюзите ....незнам кво да кажа.Засега мисля да не пипам колата евентуално ще направя диагностика в Испания да видим кво ще кажат там. 

В Испания ,както и при мен в Германия цените няма да са по ниски и не винаги ще получиш компетентно решение на проблема . Но ,ако маслото е старо или е вече за смяна го смени . А най- вече смени майсторите чисто нова турбина е 3500 лв и най- вероятно само заради номера са решили ,че си платежоспособен и цените са такива . 

p.s Кога ли в България ще започнем да си вършим работата като хората ,а не да се чудим само как да приберем парите на клиента ....

• 1

Auto-logo-New-contur1178.jpg

#36 gonzoval

gonzoval

Прохождащ

• Нови потребители
  • 6 Мнения:
  • Автомобил:
    Е280 CDI 2007

Публикувано 21 август 2016 - 12:11

В Испания ,както и при мен в Германия цените няма да са по ниски и не винаги ще получиш компетентно решение на проблема . Но ,ако маслото е старо или е вече за смяна го смени . А най- вече смени майсторите чисто нова турбина е 3500 лв и най- вероятно само заради номера са решили ,че си платежоспособен и цените са такива . 

p.s Кога ли в България ще започнем да си вършим работата като хората ,а не да се чудим само как да приберем парите на клиента ....

Така си го обеснявам и аз,да маслото сега като се прибера ще го сменя,относно сервизите в чужбина поне при нас в Испания там знаят само ново .

• 0

0 потребител(и) четат тази тема

0 потребители, 0 гости, 0 анонимни