хахаха в кръга на майтапа беше това
Хамърщайн - съживяването
Започната от hammer^BaTe, 04 май 2014 - 21:43:42
104 мнения по тази тема
Публикувано 09 май 2014 - 16:03
Публикувано 09 май 2014 - 16:33
естествено, че на по бира две три може да се зачекнеме..
Публикувано 10 май 2014 - 20:43
Ъъъъ.. осветлете ме само.. как темата стигна до електромобили ???
Между другото.. продължавам да отстранявам останалите неща. От днес вече.. коланите си работят нормално, че до вчера не искаха да излизат като хората. Оказа се, че левия бил сложен от дясно, а десния- от ляво
Пу пу.. все такива да са му кусурите !! Мерси
Scientists have finally discovered what's wrong with the female brain : On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left...
Публикувано 10 май 2014 - 21:01
Нещо клипчета на вървежа, още снимки???
Публикувано 10 май 2014 - 21:55
Аз се чудех тоя колан що не се прибира
Публикувано 11 май 2014 - 08:42
Снимки тия дни, като си го взема пак при мен, че сега ми се налага да карам ес-ката
Клипчета имам две - ама снимат затягането на първия мотор ..
Коцка, голямо чудене падаше и при мен. Е .. вече няма да се чудя. Остави прибирането, проблема беше, че не искаха да излизат.
Scientists have finally discovered what's wrong with the female brain : On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left...
Публикувано 12 май 2014 - 17:46
браво хамъре....луд си якооо! ))
" самозадоволяването е за удоволствие-
еването за престиж"
Публикувано 26 октомври 2014 - 22:47
Мислех да не се занимавам повече с тази тема, но.. след последните няколко дни... ми се прииска отново да драсна някой ред тук
Вчера край Ловеч трябваше да има малко драг. Всичко беше страхотно докато не заваля пусти сняг. Пистата беше на едно летище, което от своя страна се намираше на един много много много не приятен баир.
За всеобщо учудване (като изключим 2-3 дизела с предно предаване) се качих до горе. Последван от едно Ауди А8 куатро (с летни гуми се качи едва едва). Всички останали бмв-та и сиета... седяха мирно някъде надолу по баира и гледаха изумено как една проста 124ка се катери като джип нагоре
20141025_124418.jpg 76,8K 8 Брой сваляния 20141025_124422.jpg 72,98K 8 Брой сваляния
И сега.. за учудване на всички тук.. Всичко по колата си работеше перфектно (и си работи перфектно). На отрицателна температура си запали от раз и общо взето колата ми харесва все повече и повече.
Все още се правят някой довършителни нещица, но скоро ще има и нови снимки. Благодарение на Илийката вече копчетата по таблото са оригинални за 124. Благодарение на Анди, клъстера възвръща отново оригиналния си вид. За тези и други оправени дроблийки ще има снимки- надявам се в най-скоро време.
Публикувано 27 октомври 2014 - 21:54
нещо отвън ще се пипа ли, или остава слийпър?
Публикувано 28 октомври 2014 - 09:57
Хубав въпрос.
За момента ще седи така, най-вече поради финансови причини А и ми се иска да оправя всичко, което към момента не ми допада по един или друг начин.
Мотора не е лош, но не мисля, че може да мине баш за слийпър. Да беше някое 5.5... нали
Това в момента ме подсеща, че който има желание може да удари едно рамо.
Както се вижда на една от снимките в по-ранните постове, самия превключвател на скоростите седи леко неестествено. Та приемам предложения за вариант в който това да се оправи.
За момента мисля да пробвам с маншон от ръчна кутия. Да взема пластмасата която седи на щипки при махагона, да я резна и с малко пластмасов кит да я направя по-дълга. След което да говоря с някой тапицер да сложи черна кожа отгоре и да измислим как точно ще се захваща за пластмасата на автомата.
Публикувано 04 май 2015 - 17:28
Лееек ъпдейт...
Благодарение на бат Анди.. вече си имаме почти оригинално табло
20150504_175918.jpg 76,26K 11 Брой сваляния 20150504_175930.jpg 103,92K 11 Брой сваляния
Публикувано 04 май 2015 - 20:10
Получило се е страшно добре, поздравления за Анди
Публикувано 04 май 2015 - 20:40
Супер е! Браво и на двама ви.
Публикувано 04 май 2015 - 20:51
Още малко.. и съм готов за проверка в БС
Да видим.. дали ще хванат защо ESP-то не ми работи
Публикувано 05 май 2015 - 22:29
направо е като заводско, за непознавач няма да има разлика... браво!
2 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 2 гости, 0 анонимни