здравейте, купих си 140-ка най-накрая, 1992-3 година , от 3 години се каня,и мисля че си струваше чакането въпреки забележките който има,имам и 220ка-500 мотор , но тая ме радва доста повече въпреки че я имам от 2 дни. надявам се да излезе читава,и да си заслужават парите който вложих и тепърва ще влагам... моля ви за коментар на забележките и сумите за отстраняването им?!? благодаря
1. колата не беше карана 1 месец като я купувах, прекъсваше и и и трябваха 100 метра за да ускори до 40км/ч , след като загря и я загасих се поооправи и почна да тръгва добре
2. кутията сменя твърдо-масло не е сменяно много време и доста км, колко струва смяната на масло на кутията?
3. колко струват свещите?
4. климатика не работи ?!!!!
5.за момента не се сещам какво друго дава като проблеми , ще пиша като се сетя
6. abs-a ми не работи каква може да е причината и блокажа също не присвятка?!
труд не ме интересува сам се оправям !
колата има забележки но я купих понеже въпреки годините има добра база за градене , има и ГИ, говорим за тази :
http://nfs.mobile.bg...ls&slink=6brc6y
ако някой се сеща търсих 140-ка отпреди 3 години, говорих със станиола , бай васо и мимо ,даваха ми съвети но тогава не намерих подходяща,понеже търсих фейс, тази не е но се примирих, колата е уникална,наистина ми харесва повече от 220ката ми за момента..
Edited by MITKO651, 25 April 2014 - 22:42 .