Страшна дилема.... Понеже салона има нужда от пребоядисване.... страшно много се чудя дали да не го направя двуцветен... http://germancarsfor...540SEC-AMG6.jpg нещо от сорта. Кожата е светлата, цвят крем или беж или както искайте го наричайте. Много се чудя дали да направя перфорираната кожа черна... или пък средната част да е оригиналния цвят а острани чернa..... Като жена съм ... не знам кво искам .. хахаха Някой да сподели мнение/предпочитания (въпреки, че е въпрос на вкус) пък ще видим. Само държа да уточня, че не държа да докарвам колата 1:1 със това, което е излязло от завода
Нов живот за един стар Бенц :))
Започната от BG - 681, 12 мар 2014 - 22:58:22
20 мнения по тази тема
Публикувано 13 април 2014 - 12:11
Немеца го е измислил !
Публикувано 14 април 2014 - 12:06
Не е зле в два цвята мен
Вари го,печи го,бенца си е Бенц!
Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени!
Публикувано 14 април 2014 - 22:01
Бежово и черно става,ама и цвета на колата трябва да промениш според мен.Синьо,бежово,черно и кафяв махагон става в повече.За двуцветен салон според мен са удачни по-близки нюанси,а не контрастни.
Публикувано 15 април 2014 - 09:49
Баща ми предложи синьо бежав да е точно по тая причина, но пък така вътре става шарения - синьо бежаво черно табло и кафяв махагон. Отвънка твърдо си остава син. Салона ще е решем в черно и бежаво. Намерил съм бой лакове всичко необходимо. Задния махагон е полиран и стана като огледало. Взема ли си колата почвам и предните и се търси подлакътник кожен и здрав. Цвета е без значение
Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 6030X using Tapatalk
Немеца го е измислил !
Публикувано 21 април 2014 - 11:58
Колега може ли да споделиш как си полирал махагона или го е правил майстор
Публикувано 21 април 2014 - 12:46
Значи почваш леко да търкаш с водна шкурка 1500, после с 2000 но не натискаш защото остават драскотини по лака които нямат махане както се вика. Ако е напукан след като изшкуриш чистиш дупките и ги минаваш с лак за дърво. После шкуриш и него. Накрая полираш с полирпаста 3м. Почваш с бялата и завършваш със сивата. Продават ги в магазините за автобоя на грам. За всички елементи ще ти трябват по около 40 50 грама от съответната паста
Немеца го е измислил !
1 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни