С удоволствие !
Този път бях под прикритие.. с една 210ка
Предложения - идеиДайте някакви идеи какъв цвят да осветя таблото.
Започната от puFi_mIx, 14 фев 2014 - 21:38:52
38 мнения по тази тема
Публикувано 20 март 2014 - 19:52
Scientists have finally discovered what's wrong with the female brain : On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left...
Публикувано 01 април 2014 - 19:10
Индикацията за изгоряла крушка кои точно отчита? Един Бенцаджия ми разправяше, че само външните крушки чете. А на мене всички крушки отвън ми светят + тъпата индикация. Само в таблото имам разлика в крушките. 1.2 Вата са, пък пише 1.5 ама селските авто аксесоари нямат 1.5.
Публикувано 01 април 2014 - 19:16
Погледна ли отзад на регистрационния номер или отдолу на вратите осветлението?
The Best or Nothing
Публикувано 01 април 2014 - 20:55
Погледна ли отзад на регистрационния номер или отдолу на вратите осветлението?
wtf на вратите не знам да има осветление
На номера съм с диоди и преди да се заиграя с таблото не съм имал проблеми, което ме навежда на мисълта, че проблема идва именно от таблото. Та затова се зачудих тази индикация кои светлини "лови".
Този пост е редактиран от puFi_mIx: 01 април 2014 - 20:56
Публикувано 02 април 2014 - 07:13
Няма да е в таблото според мен, по-скоро виж някой крушка, която си сменял последно дали отговаря по ватове, защото това също може да бърка системата. Крушката реално да си свети, но компютъра да не го отчита.
Иначе за плафоните под вратите, може и да нямаш Просто на мойта имам и ако не се заблуждавам, веднъж ми беше сигнализира за изгоряла крушка там.
P.S. Сигурен ли си, че тези диоди на рег. номер на бъркат работата? Пробвай с едни обикновени крушки ако ти се занимава
The Best or Nothing
Публикувано 02 април 2014 - 18:47
P.S. Сигурен ли си, че тези диоди на рег. номер на бъркат работата? Пробвай с едни обикновени крушки ако ти се занимава
Ми 99.9% Карал съм има няма 2-3 месеца ако не и повече с диоди на номера и нямах проблеми. Тая шитня се появи от как свалях таблото и се правих на жичкаджия Сменях крушка и на стоп светлините, но си купих такава каквато свалих. Това чудо ще ме кара да си играя с всички възможни светлинки. Сложил съм диоди на габаритите които лъжат компа, но там са 4 диода и ако изгори един от тия 4 си мисля, че може да прави мизерии. Тия дни като съм почивка ако ми се занимава ще я мъча нещо.
Публикувано 05 април 2014 - 14:49
Има ли някаква развитие по осветлението на таблото ? Следя
п.п Добавих те в фб
Публикувано 05 април 2014 - 18:26
Има ли някаква развитие по осветлението на таблото ? Следя
п.п Добавих те в фб
Нищо не съм правил. Сложих крушки ама се прецаках и са на 1.2 вата и ще трябва пак да свалям ама не знам кога ще е Мисля на дисплеите да бодна диоди само. Ама не знам комбинацията крушка + диод дали няя ебава положението с индикацията. Сложих си бас каса и нещо ми се върти покрай нея някакви светулки ама ще видим
пп. Видях, че някой ме е добавил ама изобщо не се сетих, че може да е от тук.
пп2. Купил съм някви резистори над 680 ома, не помня колко точно. 1000+ ми се върти в главата.
Публикувано 08 септември 2014 - 19:00
Някой пробвал ли е сини диоди на Бенц табло??
Мотая се из нета и се чуда какви диоди ще ми свършат идеална работа за таблото, но и другия момент-дали да са бели?
Ся се чуда дали пак бели да си търся и слагам или да тествам синьо как ще е...
пп. Утре ще пристигнат тези - http://www.automotod...-ComArticle26bg за габарита във фаровете, но се чудя дали тия 4см. няма да са проблем ..
edit: Тия дали ще свършат работа ... - Untitled.png 84,41K 11 Брой сваляния
Този пост е редактиран от puFi_mIx: 08 септември 2014 - 19:03
Публикувано 10 септември 2014 - 15:21
Моето мнение е, че таблото трябва да свети възможно най-меко и най-слабо.
Вниманието на шофьора трябва да е върху пътя, не върху таблото. Затова таблото на Голф 4 с неговия ярко син цвят, много дразни.
Според мен червената светлина е най-подходяща защото най-малко свива зеницата и не ти влияе на нощното виждане. Като естетика вече нещата са субективни.
Системата за изгорели лампи следи тока през лампите. Ако имаш лампа с ралзична мощност, то и токът се различава и системата вижда проблем и индикаторът светва.
Тия габарити светодиодни дето си сложил, я пробвай с нормални крушки и после кажи дали пак свети индикацията.
Общо взето има начин да се измами системата, но трябва мерене и напасване.
Публикувано 10 септември 2014 - 16:51
Поръчах си сини и бели диоди за таблото и чакам да пристигнат. Индикацията ми е светела, защото един от диодите които бях сложил се беше прецакал и примигваше. Сложих вчера нови и за сега няма проблем. https://www.facebook...&type=1
Като ми пристигнат диодите ще тествам и което ми хареса .. На ГоУфО вярно много дразни синия цвят. На брачеда на А3-ката пък е червено всичко и едвам през деня се виждат цифрите. При мен цифрите ще си ги направя с бели диоди пък другото ще видя как ще е.
ПП. Старите и дефектирали диоди ся са на Аудито и няма ядове.. ама то си няма такива индикации.
Този пост е редактиран от puFi_mIx: 10 септември 2014 - 16:52
Публикувано 11 септември 2014 - 10:06
Моята индикация за изгоряла крушка постоянно си свети...... и аз съм с бели диоди на габаритите по 8-9 на габарит ако не се бъркам, също и на задните плафони на номера съм с диодни габарити, дали може да е от тях ?
Публикувано 11 септември 2014 - 11:28
Може, аммаа аз за номера си ги преправях, че единия беше изгорял и вкъщи имах едни и тях сложих. От телефона съм и не е сгодно да ти покажа. Едно диодче да не свети и вътре си кат дискотека.
EDIT: Ето такива сложих на габарита във фаровете - http://www.automotod...ComArticle942bg
А за багажника - http://www.rudimpex....1-37mm-led.html - такива, но моите са къде, къде по-китайски и няма проблем.
А с това табло няма оправия ... ей такива днес сложих - http://www.rudimpex....o-beli-led.html и пак не иска да свети катО светО.... накрая ще му присадя една диодна лента.
Този пост е редактиран от puFi_mIx: 11 септември 2014 - 16:36
Публикувано 11 септември 2014 - 21:14
И тва ми било 8mpx камера..
Този път съм доволен от резултата. B)
Този път съм доволен от резултата. B)
Този пост е редактиран от puFi_mIx: 11 септември 2014 - 21:15
Публикувано 14 септември 2014 - 03:23
Ето ме и мен :
10592693_640085672755342_101866090174125377_n.jpg 85,28K 28 Брой сваляния
Ииии :
10386250_612543575509552_5601656963161893108_n.jpg 58,49K 25 Брой сваляния
0 потребител(и) четат тази тема