Към съдържанието

•  

Снимка
- - - - -

Налетяха ми на парктрониците...

• Please log in to reply
39 мнения по тази тема

#1 Kainy

Kainy

Напреднал

• Потребители на форума
  • 396 Мнения:
  • Град:София
  • Автомобил:
    CLK 200 Kompressor 1997
    Audi A6 3.0TDI 2005
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 12 февруари 2014 - 10:15

Колеги, не знам къде точно да предупредя и колко ще е от полза, но все пак.

По някое време днес са се опитали да ми свалят парктрониците от w208-цата, но съсед го е набарал и дори ми ги е прибрал (все още не знам в какво състояние :)). Идеята е, че някой може да е тръгнал на "лов" за такива и понеже в квартала има не малко колеги, исках да ви предупредя. В Люлин 4 съм, тамън на 500 метра от 9-то районно :D.

• 0
"My armies are all slain. My castle lies in ruins. My enemies have taken everything from me, all my wealth and power. But they could not kill me. I still walk the earth, weak but alive. They have taken everything but the beating of my undead heart.
Now they will learn of fear, these mewing babies who thought they could destroy me. I shall regain my powers, and I shall come to them in the night. And my visits shall not be kind."

#2 alipi

alipi

Майстор

• Потребители на форума
  • 2185 Мнения:
  • Град:селяндурин от класа

Публикувано 12 февруари 2014 - 10:35

Нали се сещаш,това че си близо до районното не те пази.По вероятно е районното да пази крадците.

Ей не се наядоха бе. :censored :censored и крадливото племе.

Вземи мерки щото са отмъстителни и има вероятност да те повторят.

На един отворко от съседния блок му се случи нещо подобно.Купи си чисто нова Q7,всички комшии му казваха да вземе мерки ама той не,бил еди-кой си и не знам какъв си "псевдо борец" и знаели на кой е колата и няма да я пипат.

Първия опит за крадене ги беше надушил и ги беше гонил.Нищо не можаха да му гепат.Точно на 10 метра от блока има охраняем паркинг,ама той пак не,щом не са успели първия път и щом ги е гонил,бил ги уплашил и нямало да повторят.Спа 1 седмица на балкона и нищо.В първия ден който реши да си легне спокойно го изненадаха.Огледала,парктроници,джанти,на всичкото отгоре всички прозорци счупени,без нищо да вземат отвътре и над 10 лепенки "Don,t worry be happy"".Още си държи колата пред блока.Нямало да дава по 60лв. на мошениците от паркинга.

Този пост е редактиран от alipi: 12 февруари 2014 - 10:53

• 0
Не хапи този,който може да те изяде.

#3 Kainy

Kainy

Напреднал

• Потребители на форума
  • 396 Мнения:
  • Автомобил:
    CLK 200 Kompressor 1997
    Audi A6 3.0TDI 2005
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 12 февруари 2014 - 10:55

То най-тъпото е, че около мен няма нищо... Ни гаражи под наем, ни охраняем паркинг... Доста тъпо. Аз попринцип от край време искам да не ми стои на улицата колата (поне едната), ама няма как засега. Все пак ще трябва да се търси решение, щото каското ако ставаше за нещо нямаше да ми дреме, ама... Сега поне имам парктрониците и нямат оправдание да не дадат кинти. Дано щетите не са много големи и Дани да може да ги оправи без да трябва да търся лайсни...

• 0
"My armies are all slain. My castle lies in ruins. My enemies have taken everything from me, all my wealth and power. But they could not kill me. I still walk the earth, weak but alive. They have taken everything but the beating of my undead heart.
Now they will learn of fear, these mewing babies who thought they could destroy me. I shall regain my powers, and I shall come to them in the night. And my visits shall not be kind."

#4 Наско

Наско

Джантата

• Потребители на форума
  • 4931 Мнения:
  • Автомобил:
    Mercedes Benz w202 C180
    Mercedes Benz w245 B150
    Mercedes Benz w164 AMG
    All Sold
    Now W163 M113

Публикувано 12 февруари 2014 - 11:15

Нали се сещаш,това че си близо до районното не те пази.По вероятно е районното да пази крадците.

Ей не се наядоха бе. :censored :censored и крадливото племе.

Вземи мерки щото са отмъстителни и има вероятност да те повторят.

На един отворко от съседния блок му се случи нещо подобно.Купи си чисто нова Q7,всички комшии му казваха да вземе мерки ама той не,бил еди-кой си и не знам какъв си "псевдо борец" и знаели на кой е колата и няма да я пипат.

Първия опит за крадене ги беше надушил и ги беше гонил.Нищо не можаха да му гепат.Точно на 10 метра от блока има охраняем паркинг,ама той пак не,щом не са успели първия път и щом ги е гонил,бил ги уплашил и нямало да повторят.Спа 1 седмица на балкона и нищо.В първия ден който реши да си легне спокойно го изненадаха.Огледала,парктроници,джанти,на всичкото отгоре всички прозорци счупени,без нищо да вземат отвътре и над 10 лепенки "Don,t worry be happy"".Още си държи колата пред блока.Нямало да дава по 60лв. на мошениците от паркинга.

http://expressnews.b...ве-мутри/н-1197

• 0
Градушка бие - слънце пече , аз съм си братче курназ момче

#5 Kainy

Kainy

Напреднал

• Потребители на форума
  • 396 Мнения:
  • Автомобил:
    CLK 200 Kompressor 1997
    Audi A6 3.0TDI 2005
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 12 февруари 2014 - 11:23

След малко проучване се оказа, че имало напълно законен начин да си поставиш гаражна клетка пред блока. Не можах да разбера точно каква е таксата в София, само видях че в Пловдив е 20лв на месец + 2лв такса смет. Така или иначе трябва да ходя в общината да си декларирам апартамента, та ще мина и да видя дали има подходящо местенце където мога да си бодна клетка и какви кинти ще искат...

• 0

#6 dimitar stoichev

dimitar stoichev

Напреднал

• Потребители на форума
  • 320 Мнения:

Публикувано 12 февруари 2014 - 12:04

Добре дошъл в клуба.Това е новата мода аз не смея да си оставя колата никъде.
Вчера излезна от боя и седи само на паркинг...

photo_1_2c834_31200032.jpgphoto_3_8cac7_31200031.jpgphoto_2_a82aa_31200029.jpg

• 0

#7 cyberpig1

cyberpig1

Член на МБКБ

• Членове на клуба
  • 2027 Мнения:
  • Автомобил:
    PK3333PK
    BT1111KK
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 12 февруари 2014 - 18:36

тия педали май не са били наясно, че на 209-ка няма лаисни ами е цяла броня ... кофти за хромовете

• 0

#8 dimitar stoichev

dimitar stoichev

Напреднал

• Потребители на форума
  • 320 Мнения:

Публикувано 12 февруари 2014 - 19:42

Вече всичко е ок колата е боядисана има хром лайсни и трети стоп. Но е кофти всичко по колата си беше заводско. Както казва баба: Хапчета да си купят с тези пари...
  • 1

#9 locque

locque

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 24 Мнения:
  • Автомобил:
    CLK 500 cabrio

Публикувано 12 февруари 2014 - 20:44

Като чета какво е в БМВ форума - направо трагично. И по улицата гледам е пълно с E65 без лайсните с парктрониците. И после ги пускат в prodavalnik или разни други сайтове - уж внос от Германия. 

Гледам и разни W220 се разхождат в странен вид.... Абе тъжна работа.... Но това не е само в нашата държава. В Англия реват също, но там имат яко гладни емигранти, тука ние българите си ги крадеме :-(

• 0

#10 Ivan W210

Ivan W210

Член на МБКБ

• Членове на клуба
  • 2836 Мнения:
  • Автомобил:
    E320 4MATIC
    E 250 TD
    150hp,1999
    ОГИН БЕШЕ!!!

Публикувано 12 февруари 2014 - 21:26

Вече всичко е ок колата е боядисана има хром лайсни и трети стоп. Но е кофти всичко по колата си беше заводско. Както казва баба: Хапчета да си купят с тези пари...

Абе май по-добре е да умре от свъх доза, която майка му е купила лично :yeah

• 1

#11 Kainy

Kainy

Напреднал

• Потребители на форума
  • 396 Мнения:
  • Автомобил:
    CLK 200 Kompressor 1997
    Audi A6 3.0TDI 2005
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 12 февруари 2014 - 21:27

Равносметката е следната... Лайсната е здрава, не можах да видя дали е одрана някъде, че беше много мръсна. Няма нито една здрава щипка естествено. Също липсва само един датчик с леглото си. Копелето все пак е успяло да прибере нещо.

Утре ще видим каското какви парички ще даде, но преди това ще мина през дани да ми каже дали може да оправи щипките или трябва да търся лайсна, ако не ми се лепи тая...

Също така ми споменаха, че на друг колега са му задигнали парктрониците на clk-то в събота, така че явно някой си пазарува усилено.

Иначе продължавам да търся паркинги в Люлин, което се оказа доста трудна задача :)
  • 0

#12 Kainy

Kainy

Напреднал

• Потребители на форума
  • 396 Мнения:
  • Автомобил:
    CLK 200 Kompressor 1997
    Audi A6 3.0TDI 2005
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 13 февруари 2014 - 00:26

Като стана дума, някой знае ли колко струват датчиците в Балкан Стар?
  • 0

#13 dimitar stoichev

dimitar stoichev

Напреднал

• Потребители на форума
  • 320 Мнения:

Публикувано 13 февруари 2014 - 08:39

В продавалник е 70 лева представям си в Балкан Стар колко е...
http://prodavalnik.c...cedes-i38034771

Този пост е редактиран от dimitar stoichev: 13 февруари 2014 - 08:40

• 0

#14 CarlBenz

CarlBenz

Напреднал

• Потребители на форума
  • 393 Мнения:
  • Интереси:Mercedes-Benz

Публикувано 13 февруари 2014 - 09:50

145лв-150лв е оригинален датчик и по 100тина лв алтернативен 

Този пост е редактиран от CarlBenz: 13 февруари 2014 - 09:51

• 0

The Best or Nothing

#15 doich

doich

Чирак

• Потребители на форума
  • 237 Мнения:
  • Град:Бургас
  • Интереси:Кораби,морета ,океани и Втората Световна Война
  • Автомобил:
    clk 230 cоmpresor
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 13 февруари 2014 - 10:05

Сменях в БС 125лв с монтаж,боядисване на новия и 2 г. гаранция.

• 0

Бий червените докато побелят и бий белите докато почервенеят!Батько Махно

2 потребител(и) четат тази тема

0 потребители, 2 гости, 0 анонимни