Здравейте, казвам се Дамян и съм нов във форума ви. Наскоро закупих Mercedes W202 C180 - 94 година и искам да попитам има ли някои разбиращи колеги от Варна, които да ми помогнат с няколко проблема. Четох за някой от нещата във форума, но не се получават и искам, ако има някой от града ми, да се видим, да обясни и удари 1 рамо
Та ето няколко неща, които ме дразнят - 1.не светят светлините на дясната врътка за климатика. / Четох, че било много лесно - вадели се с издърпване... ама на,дърпам...дърпам... не излиза, а ме е страх да не счупя... /
2. Вратите ми не се затварят лекичко, а трябва да се поблъсне леко, особено шофьорската.
3. Чудя се дали да не си взема хромирани рингове за таблото и капаци хромирани за страничните огледала... Ако има някой, с когото да свалим таблото/тук четох много, изглежда супер лесно, но когато не разбираш много е по-добре да има някой до теб- хем за помощ, хем за моабет :P/
4. Да ми препоръча с какво да третирам кожения салон.
5.6.7.8 Да се запозная с колеги, които разбират от любимата ми марка коли, към които да мога да се обръщам за помощ.. ако мога и аз да им помогна с нещо