Към съдържанието

•  

Снимка
- - - - -

Снимка s124 e320 (комби) отдолу

• Please log in to reply
19 мнения по тази тема

#16 Sharky///AMG

Sharky///AMG

Напреднал

• Потребители на форума
  • 276 Мнения:

Публикувано 11 февруари 2014 - 19:28

Amи то сложно няма, просто пишеш автокори  и си излизат нещата.

http://avtokori.bg/k...DES_t30b21.html

• 0

#17 funfunfan

funfunfan

Чирак

• Потребители на форума
  • 58 Мнения:
  • Град:Русе
  • Интереси:Музика, хора, Мерцедес
  • Автомобил:
    Mercedes Benz w220 s320cdi 2003

Публикувано 11 февруари 2014 - 23:06

vencislav, точно начин търся, очевидно имам желание. Трябват ми точно отговори като твоя, както вече казах. Не общи приказки и подмятания. Те не са полезни на никого. Освен някой да си изпусне малко пара, ама не мисля че форумите са предвидени за това. Сега конкретно, както написах по-горе, такава част под скоростната кутия има, сега дали вече може да се нарече точно кора или не е друг въпрос, тя е с номер A1245203142, по-скоро е ламарина, ма това не ме интересува. Струва наистина безумни пари (ако беше 100-200 лв. щеше да си я купя оригинална...) и затова я търся тука и другаде.
  • 0

#18 funfunfan

funfunfan

Чирак

• Потребители на форума
  • 58 Мнения:
  • Автомобил:

Публикувано 11 февруари 2014 - 23:18

Sharky///AMG, доколкото разбирам идеята ти е че аз съм малоумен, те нещата прости, ама на мене и толква не ми стига, и затова не мога да вдяна - съгласен съм с тебе, да приемем че съм малоумен, ама това не ми носи кори вкъщи. Надявам се на тебе да ти донесе спокойствие и удовлетворение :)

По същество: Кората под двигателя е ясна. Вече я поръчах, там не съм имал неясноти, нито трудности. Кората под скоростната кутия обаче, както се вижда ясно, е за РЪЧНА скоростна кутия. Магазинера даже беше се засилил да ми я праща, обаче се оказа спрян в летеж. Колата ми е автоматик. За под горивната помпа засега никъде не намерих, никаква. Надявам се тука да получа по-специална информация - някой от форума да има, някой да знае автокъща където да има... Такива неща, а не общи работи от типа "Който търси намира", "по-добре да е добре, отколкото да е зле" и други такива.

• 0

#19 vencislav

vencislav

Член на МБКБ

• Замразено членство
  • 1547 Мнения:
  • Град:София
  • Автомобил:
    インフィニティ

Публикувано 11 февруари 2014 - 23:32

...

Прикачени файлове

• 0

#20 funfunfan

funfunfan

Чирак

• Потребители на форума
  • 58 Мнения:
  • Автомобил:

Публикувано 12 февруари 2014 - 00:11

vencislav, Точно за това говоря. Номера съм го земал точно от тая страница на EPC. Затова казах че знам че има, просто е безумна цената на оригиналната част. Предвид че колата съм я земал за 4500, как да дам 600 за кора... Има някои цени невероятни просто. Други неща, дето изглеждат много по-сериозни, струват нищожни пари, пак оригинални. Засега рекорда ми е 632 лв. за малката широка лайстна м/у предна врата и преден калник :)
  • 0

0 потребител(и) четат тази тема

0 потребители, 0 гости, 0 анонимни