Към съдържанието

•  

Снимка
- - - - -

Смяна на стоп-машинкаПроблем с Abs, Bas, Asr

• Please log in to reply
3 мнения по тази тема

#1 Bad_company

Bad_company

Прохождащ

• Нови потребители
  • 6 Мнения:
  • Град:Sofiq

Публикувано 01 декември 2013 - 14:21

Здравейте,

Имам проблем, постоянно ми излиза грешка на таблото за ABS, BAS и ASR. Търсих в интернет и разбрах, че е доста често срещан проблем при моделите W210 и едно от най-често предлаганите решения е смяна на стоп-машинката. Купих нова, махнах кората под таблото и волана и по клипчета и форуми пише, че самата машинка трябва да е около педала на спирачката. Проблема е че по в клипчетата и по форимуте е показана смяна на стоп-машинка, но аз не мога да я намеря (успявам да я напипам с едни пръст само) и дума не може да става да издърпам закачените на нея кабели и да я завъртя по часовниковата стрелка за да я изкарам. Прилагам снимка за да видите какъв изглед имам при мен.

dksx.jpg
Въпроса ми е, някой сменял ли е стоп-машинка на W210, и ако е сменял дали може да ми даде някакви напътствия?

Благодаря предварително.
  • 0

#2 Chavdar81

Chavdar81

Напреднал

• Потребители на форума
  • 257 Мнения:
  • Град:Варна
  • Автомобил:
    Mercedes W210 Kompressor
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 01 декември 2013 - 21:12

Ето колега,хвърли едно око тук:

http://forums.mbclub...ем-с-asr-и-bas/

Имам 2 снимки на въпросната машинка,но няма да си от особена помощ защото са от доста близък план.

Препоръчвам да махнеш кората,пречи ти. Горе където почва педала (спирачката) е машинката,но като свалиш кората ще я видиш и сам.

lxl8.jpg

x0bi.jpg

Дано съм бил полезен.

Този пост е редактиран от Chavdar81: 01 декември 2013 - 21:17

• 0
Публикувано изображение

#3 Bad_company

Bad_company

Прохождащ

• Нови потребители
  • 6 Мнения:
  • Град:Sofiq

Публикувано 01 декември 2013 - 23:29

Благодаря колега, но кората не е ле прикачена с един кабел, който ми се струва не мога да махна. А дори и да я махна по някакъв начин има страшно мн кабели (моята снимка) точно под машинката (явно ти си снимал над кабелите). утре ще пробвам с махане на кората
  • 0

#4 Chavdar81

Chavdar81

Напреднал

• Потребители на форума
  • 257 Мнения:
  • Град:Варна
  • Автомобил:
    Mercedes W210 Kompressor
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 05 декември 2013 - 00:23

Малко късно виждам колега. Кабела за който говориш е жилото за отваряне на предния капак. Маха се. Има кабели разбира се,ама хвани си ги с свински опашки ако са пръснати и действай.

• 0
Публикувано изображение

0 потребител(и) четат тази тема

0 потребители, 0 гости, 0 анонимни