Към съдържанието

•  

Снимка
- - - - -

Трудно пали сутрин

• Please log in to reply
21 мнения по тази тема

#16 rado32

rado32

Майстор

• Потребители на форума
  • 1197 Мнения:
  • Град:София
  • Автомобил:
    W203 C280 4matic 2006г. 231к.с.
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 15 октомври 2013 - 20:25

Утре ще си снимам дебитомера дето ми е в излишък, да проверите дали ви върши работа да тествате. Най-добре се тества или на диагностика или на газанализатор, където да се види дали има промяна в състава на изходните газове с различните дебитомери. Също така един колега спомена, че в някои случаи дори да смените часта, ако колата е записала дадена грешка може и да не се оправи преди да мине през комп да я изчисти...

Сигурен ли си че твоя дебитомер бачка? Ако е така ще съм ти благодарен да ги менкам и да видя дали ще има разлика.

Ще са ми нужни обаче няколко дни да разбера имали разлика, защото не всеки път пали трудно. ;) :)

• 0
Публикувано изображение

#17 Kainy

Kainy

Напреднал

• Потребители на форума
  • 396 Мнения:
  • Автомобил:
    CLK 200 Kompressor 1997
    Audi A6 3.0TDI 2005
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 15 октомври 2013 - 21:26

Докато търсихме проблема с разхода смених новия със стария и колата не си промени работата и резултатите в изходните газове. Смисъл до десети бяха идентични. Там ми се оказа проблемна ламба сондата, която пък беше чисто нова... :) Т.е. дебитомера работи по абсолютно същия начин като новия. Само дето забравих да го снимам. Дано утре се сетя и ще постна да видиш дали ти върши работа и да ти го дам. Иначе не ми трябва, така че не се притеснявай, че ще се забавиш.

• 0
"My armies are all slain. My castle lies in ruins. My enemies have taken everything from me, all my wealth and power. But they could not kill me. I still walk the earth, weak but alive. They have taken everything but the beating of my undead heart.
Now they will learn of fear, these mewing babies who thought they could destroy me. I shall regain my powers, and I shall come to them in the night. And my visits shall not be kind."

#18 rado32

rado32

Майстор

• Потребители на форума
  • 1197 Мнения:
  • Автомобил:
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 15 октомври 2013 - 21:42

Докато търсихме проблема с разхода смених новия със стария и колата не си промени работата и резултатите в изходните газове. Смисъл до десети бяха идентични. Там ми се оказа проблемна ламба сондата, която пък беше чисто нова... :) Т.е. дебитомера работи по абсолютно същия начин като новия. Само дето забравих да го снимам. Дано утре се сетя и ще постна да видиш дали ти върши работа и да ти го дам. Иначе не ми трябва, така че не се притеснявай, че ще се забавиш.

На 99% съм сигурен, че ще стане. Двигателите са ни едни и същи и от същата година.

Дано да стане и да си реша проблема с това палене най-накрая. То не че е голям проблема но е много дразнещо.

• 0
Публикувано изображение

#19 Kainy

Kainy

Напреднал

• Потребители на форума
  • 396 Мнения:
  • Автомобил:
    CLK 200 Kompressor 1997
    Audi A6 3.0TDI 2005
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 15 октомври 2013 - 21:50

Ми в такъв случай утре като видя кога ще оставям колицата на газаджията, ще ти драсна едно лично да измислим къде и кога да ти го дам.

• 0
"My armies are all slain. My castle lies in ruins. My enemies have taken everything from me, all my wealth and power. But they could not kill me. I still walk the earth, weak but alive. They have taken everything but the beating of my undead heart.
Now they will learn of fear, these mewing babies who thought they could destroy me. I shall regain my powers, and I shall come to them in the night. And my visits shall not be kind."

#20 rado32

rado32

Майстор

• Потребители на форума
  • 1197 Мнения:
  • Автомобил:
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 15 октомври 2013 - 21:56

Ти не беше ли от люлин?

Аз съм от 4-та част.

• 0
Публикувано изображение

#21 Kainy

Kainy

Напреднал

• Потребители на форума
  • 396 Мнения:
  • Автомобил:
    CLK 200 Kompressor 1997
    Audi A6 3.0TDI 2005
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 16 октомври 2013 - 04:46

Технически пребивавам в момента в 4-та част, но днеска си внасям капаро за апартамент пак в 4-та, така че ще оставам тука :)

• 0

#22 rado32

rado32

Майстор

• Потребители на форума
  • 1197 Мнения:
  • Автомобил:
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 16 октомври 2013 - 17:19

Технически пребивавам в момента в 4-та част, но днеска си внасям капаро за апартамент пак в 4-та, така че ще оставам тука :)

Аз съм в 433 блок. :)
 комшии сме

• 0
Публикувано изображение

0 потребител(и) четат тази тема

0 потребители, 0 гости, 0 анонимни