"к'во" да стане... ? моите хора са ги разкарали.. отдавна.
търси си в и-бей, не ме занимавай с тях.

Публикувано 11 септември 2013 - 10:18

Публикувано 12 септември 2013 - 09:38
аз лично не те занимавам с нищо, а и никога не бих занимавал човек който сравнява един ИСТИНСКИ волан с някакво москвичово подобие и после трепери да си сложи китайска пръчка на уж класическия бенц...

Публикувано 12 септември 2013 - 11:11
айде пак.... ти освен да оспамиш някоя тема, друго можел ли си някога?
ако искам и кормило от балканче ще си туря, на тебе както не ти пука и не те интересувам, постоянно ме следиш да ми даваш акъл...
глей си животеца и не ме занимавай със съветите ти, воланите ти модел 68година.. ако искаш от икарус си слагай, не ми пука.
   по миризмата ли реши че са китайски ?....
 по миризмата ли реши че са китайски ?.... 

Публикувано 12 септември 2013 - 11:28
естествено че само и единствено спам от моя страна, а от твоя само цигански изпълнения и гавра с марката...
и ок, не е китайски, тайвански е...

Публикувано 12 септември 2013 - 11:57
и ок, не е китайски, тайвански е...
За пръв път да се съглася с теб!. Тайван и Китай са с много различни държавни стандарти за качество на стоките, които излизат от там. Нямат дори база за сравнение.
Не робувам на марки. Че едно нещо е АМГ или Адидас, или найк, като не ми харесва дизайна му, няма как някой да ме накара да го купя или да го харесам.. ако ще и господ да го е правил. Ако ме кефеше това АМГ, отдавна да съм си го взел...
 11371569466551064_12.pic.jpg   66,3K
  6 Брой сваляния
 11371569466551064_12.pic.jpg   66,3K
  6 Брой сваляния
колкото повече го гледам, толкова повече ..... да кажем просто няма шанс да ми хареса. Даже и емблемата не му е в средата, даже и щампа АМГ няма...
тва за циганиите. ше се направя че не съм го видял...

Публикувано 12 септември 2013 - 15:09
кой ти е казал да робуваш на дадена марка - никой... аз се опитвам да ти кажа че е циганско да нареждаш части от няколко поколения бенцове по твоето торнадо, а пък ти се прави че не го виждаш...
и волана който ти си показал няма много общо с тези, които аз съм показал, но те нали за теб всичките са като от москвич и предполагам е нормално да се заблудиш...

Публикувано 12 септември 2013 - 15:27
Купувам си ТОЧНО това което искам на моята кола. И я правя точно такава каквато искам аз.
Не само че го виждам, ами и така му се кефя, че немога да си отлепя очи от колата когато е край мен, и ръце от волана когато съм в нея.
и такъв волан съм 99% сигурен че се е слагал в 124-Е500 brabus по поръчка , а и да не е, важното е че мен ме кефи.
Другият волан който ще си подготвя за слагане в 124ката ми, е този от w208.
а старите АМГ волани със странен дизайн (за мен), ще ги оставя за хората които им се кефят, без да обиждам вкусът им.

Публикувано 12 септември 2013 - 20:27
От има няма 1 година съм луднал по AMG воланите..
след като се оказа че са поне 10 производителя се бях отказал, после търсех среден вариант... е накрая реших да е най-доброто, е след оригинала де...Най-сетне след дълго ровене, четене..., ми пристигна първият волан за проба (после и за торнадото).. След кратка 6-7 часова борба в родната Столична митница И, вече ми беше в ръцете..
Цял ден му се кефя и немога да му се наситя и реших да сложа една, две снимки.
На пипане е просто...еуфория. истински махагон, супер гладка лакировка, естествена кожа, отзад е оребрен за пръстите, ръката ляга много удобно. всичко пасна перфектно.
сега чакам и за торнадото и ..на опела бих си сложил, ама няма да му се върже с еърбега
А и не ме питайте що е друг цвят махагона от интериорния. просто не ме кефеше волана да е в друг цвят освен най-тъмния.
дай най-добре да го тестваме на 209-ката  

това ще да е моя волан  
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни