свали почисти и огледай платката
а най добре нова 99% е от нея
Публикувано 12 август 2013 - 18:37
свали почисти и огледай платката
а най добре нова 99% е от нея
Публикувано 12 август 2013 - 18:54
Имал ли си подобен проблем, с теб сме контактували и преди когато имах проблеми с ESP - то ?
Публикувано 12 август 2013 - 19:50
Публикувано 12 август 2013 - 21:06
не когато се ошашка платката
остава на неутрална в някои от случаите
в повечето остава на 3та
а от температурата се ошашкват датчиците за обороти
колега като не върви чували се едно виене от кутията
което като върви го няма
Този пост е редактиран от niknd: 12 август 2013 - 21:07
Публикувано 12 август 2013 - 21:37
Публикувано 13 август 2013 - 01:02
не когато се ошашка платката
остава на неутрална в някои от случаите
в повечето остава на 3та
а от температурата се ошашкват датчиците за обороти
колега като не върви чували се едно виене от кутията
което като върви го няма
чува се едно просвирване, но когато върви, а не когато не иска
Публикувано 13 август 2013 - 19:52
чува се едно просвирване, но когато върви, а не когато не иска
На високи обороти ли или постоянно и с ниска скорост?...не ниска предавка, ниска скорост?
Вари го,печи го,бенца си е Бенц!
Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени!
Публикувано 22 август 2013 - 00:58
сега намерих време и седнах да ви се похваля, проблемите ми бяха решени в рамките на един ден още на 14.08.13г.
Публикувано 22 август 2013 - 11:06
Чудесно .
Разказвай .?
Доста хора са писали и следили темата с интерес .
Публикувано 22 август 2013 - 21:22
Ами разбрахме се със собственика на сервиза 9.00 да съм там за да могат до вечерта да я направят аз бях в 7.00ч. там, а те в 8.30 ч. вкараха колата, свалиха кутията и ме извикаха когато започнаха да я разглабят, резултата беше спукан охладител, антифриз в маслото и от тук натам износени дискове, хидротрансформатор или (хидроблок) и турбина която по мое желание вече рециклираха, защото животът им бил около 200 000 - 220 000 х. км. а аз бях вече на 270 000 х.км. всичко от кутията беше извадено пред очите ми и показани нагледно и новите ремонтни части. Хората бяха много коректни и спазиха уговорката колата да е готова до края на работния им ден, точно в 17.40 ме извикаха за да попълним гаранционната карта и да платя за труда и частите които възлизаха на 2005 лв.Гаранцията която дават е една година без ограничение в километрите, условията за да важи гаранцията са единствено обслужване на кутията 2 000 х.км. след ремонта, не е задължително да е при тях.Хората наистина работят и са професионалисти, въпреки, че като препатил от нашите сервизи отидох при тях с голяма доза страх и несигурност. Съвет от тях автоматика е като двигател, обслужва се на 50 000 х.км.
Публикувано 22 август 2013 - 21:32
Публикувано 23 август 2013 - 18:45
Здрасти колега ...!
Искам да те попитам , след като са установили , че е влязъл гликол?антифриз? в скоростите, а то е достатъчно само 5 милилитра , освен ремонта на скоростната кутия видяха ли от къде е проблема с това да смесва двете течности , , защото маслото от скоростите се охлажда във водния радиатор и обикновено като правиш скорости се сменя и радиатор за да нямаш същия проблем след няколко хиляди километра...?
МОе мнение: провери си гликола в маслото на скоростите след ремонта ако ползваш същия воден радиатор...прави се почти навсякъде по 30-40 лева е пробата!
Публикувано 23 август 2013 - 21:44
Колега, както казах, хората наистина си обичат работата, сложили са нов, допълнителен радиатор за охлаждането на кутията.
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни