Здравейте,преди малко отивах на едно място изключих от скорост на едно кръстовище и след това колата отказа да включи на каквато и да е друга скорост освен на 2ра.Чела съм,че това е авариен режим,но само при автоматиците,а моята е полу-автоматик. Съпругът ми я докара пред нас и сега направо съм в чудо какво да правя,а утре ми предстои важно пътуване и няма с какво друго да отида.По таблото не ми светят никакви лампички.Пак казвам,че колата е Mercedes A160 ПОЛУавтоматик..по това време няма и сервизи отворени,а за утре спешно ми трябва колата...просто ако можете да ми помогнете ще съм ви много благодарна!
Проблем полуавтоматик a160не включва на друга освен на 2ра
Започната от MGurmanova, 30 юли 2013 - 18:32:05
полуавтоматик проблем мерцедес помощ
1 отговор на тази тема
Публикувано 30 юли 2013 - 18:32
Публикувано 31 юли 2013 - 10:54
Ходих до BOSCH сервиз и ми казаха,че ми е залепнал съединителя.Оставих я да я види дали със сигурност е залепнал.Казаха ми,че ще струва 200 лв. защото се откачал двигателя,а отделно пари за частите.И като погледнах в интернет....450 лв. е съединителя.Направо не знам....700лв ще ги хвърля ей така.Хубаво ми казваше моя съпруг да не взимам такива коли,ама кой да слушам....
Also tagged with one or more of these keywords: полуавтоматик, проблем, мерцедес, помощ
1 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни