Към съдържанието

•  

Снимка
- - - - -

Проблем полуавтоматик a160не включва на друга освен на 2ра

полуавтоматик проблем мерцедес помощ

• Please log in to reply
1 отговор на тази тема

#1 MGurmanova

MGurmanova

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 41 Мнения:
  • Град:Бургас
  • Автомобил:
    A 160 - април 2000
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 30 юли 2013 - 18:32

Здравейте,преди малко отивах на едно място изключих от скорост на едно кръстовище и след това колата отказа да включи на каквато и да е друга скорост освен на 2ра.Чела съм,че това е авариен режим,но само при автоматиците,а моята е полу-автоматик. Съпругът ми я докара пред нас и сега направо съм в чудо какво да правя,а утре ми предстои важно пътуване и няма с какво друго да отида.По таблото не ми светят никакви лампички.Пак казвам,че колата е Mercedes A160 ПОЛУавтоматик..по това време няма и сервизи отворени,а за утре спешно ми трябва колата...просто ако можете да ми помогнете ще съм ви много благодарна! 

• 0

#2 MGurmanova

MGurmanova

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 41 Мнения:
  • Град:Бургас
  • Автомобил:
    A 160 - април 2000
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 31 юли 2013 - 10:54

Ходих до BOSCH сервиз и ми казаха,че ми е залепнал съединителя.Оставих я да я види дали със сигурност е залепнал.Казаха ми,че ще струва 200 лв. защото се откачал двигателя,а отделно пари за частите.И като погледнах в интернет....450 лв. е съединителя.Направо не знам....700лв ще ги хвърля ей така.Хубаво ми казваше моя съпруг да не взимам такива коли,ама кой да слушам.... 

• 0

Also tagged with one or more of these keywords: полуавтоматик, проблем, мерцедес, помощ

1 потребител(и) четат тази тема

0 потребители, 1 гости, 0 анонимни