Публикувано 16 юли 2013 - 15:11
Не знам... аз CLK без белия кожен салон, просто не мога да го гледам. Просто много повече му отива . Иначе и аз съм на мнение, че повече от 7-8к не трябва да даваш, колкото и да хвалят колата (дори с газ). Просто са стари и винаги ще излязат работи (и то доста), най-вече от къща. Аз моята я взех от приятел, с вече вкарани сумати пари в ремонти и пак за 8 месеца трябваше да вкарам още 2к в части (без обслужване и тем подобни, т.е. още 1000+).
За газта може би не съм най-правилния да дам мнение, тъй като не случих на майстори (все още...), но като цяло мога да ти кажа че си вървят чудесно на газ и както каза колегата по-рано е много по-добре да си я сложиш сам, за да знаеш какво има вътре, тъй като за да върви добре, все пак трябва и да е хубава уредбата. Другото е само една добра настройка.
"My armies are all slain. My castle lies in ruins. My enemies have taken everything from me, all my wealth and power. But they could not kill me. I still walk the earth, weak but alive. They have taken everything but the beating of my undead heart.
Now they will learn of fear, these mewing babies who thought they could destroy me. I shall regain my powers, and I shall come to them in the night. And my visits shall not be kind."