ДВД - изключен дисплей при движениеСлед потегляне дисплея на ДВДто ми се самоизключва с цел сигурност. Как мога да си го настроя да НЕ се изключва. Благодаря на отзовалите се.
Започната от BYFTL, 12 юли 2013 - 14:38:41
20 мнения по тази тема
Публикувано 05 юли 2017 - 22:32
Като имаш деца имаш и мнитори на втория ред, те не се изключват. Избора си е ваш. С телефона е същото. С накладките втора ръка също. Против съм за всичко изброено, имам право да го кажа, без значение на кой колко птп има. Белята става веднъж, ако искаш да се чувстваш съпричастен, избора е твой.
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
Mercedes-Benz - Unlike any other!
Публикувано 06 юли 2017 - 08:01
Относно екраните на втори ред не си прав защото средностатистическия Българин няма лукса да отиде и да си вземе колата от магазина че да има претенции и да си я поръчва с екранчета отзад, предполагам другата ти алтернатива би била да няма тогава деца? Като гледам второто се случва!
Иначе в Швейцария, Германия, Австрия и други бели държави дори да не си гледал а само да ти е активирано "Video-in-Motion", при тежко ПТП и експертиза ще си ти виновен! Да де, ама тия хора имат пътища, по-адекватни ограничения за скорост (не 40км/ч на 3-4 лентов участък с мантинели и без пешеходци, но пък с храсти с полицаи). Това е последния проблем, всички седят и си мълчат за сериозните неща и на местата където има значение но във интернет и форумите са най-големите борци за правда. Кажи две-три хубави неща които си направил последно време (за общото благо), за да е по хубаво или безопасно пред вас, около блока ти, маршрута ти за работа или да си помогнал на непознат или да си подал сигнал за нарушител/нарушение което се случва пред теб. Аз мога да ти дам доста примери за последните няколко месеца защото искам да живея по-добре в България и като такъв човек не смятам че видеото в движение е най-големия проблем.
И аз съм на мнение че след определена възраст трябва да се преминава нов изпит поне за рефлекси и реакции но никой не иска моето мнение по темата. Онзи ден бях свидетел как една лелка с мръсна газ отнесе бариерата на "the mall", после оградите на съседната сграда и се хвърли в паркинга на въпросната съседна сграда който е на около два метра по-ниско освен че тотализира нейния новичък джип волво xc60, нанесе сумати други щети по околните коли и за малко да сгази мъж и жена. Нито ползваше телефон нито е гледала двд в движение, пък предполагам не са й отнели книжката а беше видимо неадекватна.
Този пост е редактиран от gelevp: 06 юли 2017 - 09:53
Публикувано 27 юли 2017 - 22:03
Точно заради децата ми трябваА какво пречи колегата да има дете/деца или просто да създава комфорт на хората които се возят? На моята 211ка беше активирано в продължение на над 2 години, нямам ПТП в този период, дори музиката си я свалях с клиповете. Ще попитам и друго, с какво това е по-различно от телефона, ако си олигофрен може и в телефона да се загледаш или небето или разголената кака разхождаща се по центъра...
Изпратено от моят HUAWEI LYO-L21 с помощта на Tapatalk
Публикувано 28 юли 2017 - 08:34
Що се отнася до музикалния ми вкус, слушам изпълнители които дори не знаеш как се изписват, затова ще те помоля тези коментари и нападки да запазиш за себе си.
Този пост е редактиран от hammer^BaTe: 28 юли 2017 - 09:27
#20 Гост_zBnerOV6MJГост_
Публикувано 28 юли 2017 - 09:09
По темата - възможно е на всички модели. Прави се с Vediamo и скоро ще трябва да мога да го правя. Факт е, че от Daimler не желаят да позволяват такова нещо да се прави лесно (дори и със СТАР не може), защото риска от катастрофа се повишава драстично.
Това, че някой си е решил да го направи за себе си, си е негова работа
Prokopi69, Ще помоля за спазване на добрия тон !
Този пост е редактиран от hammer^BaTe: 28 юли 2017 - 09:26
Публикувано 28 юли 2017 - 09:38
Ще го спазвам!
vmvelev - не е негова работа, ако кара по националната пътна мрежа. Такъв тип вмешателства трябва да се криминализират, заедно с връщане на километражите, бърза процедура и няколко месеца на топло.
vmvelev - не е негова работа, ако кара по националната пътна мрежа. Такъв тип вмешателства трябва да се криминализират, заедно с връщане на километражите, бърза процедура и няколко месеца на топло.
1 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни