Здравейте, темата може да ви се стори излишна, но вече се побърквам.. Kаквато и чистачка да си купя Bosh за 10тина лева, или менте от Кал Фланд за 4 лв все една и съща работа върши - НИКАКВА! Та моля кажете някоя, която си заслужава парите и чисти хубаво, не като тези на 70 км ползване и все едно я няма ..
Читава чистачка ..
Започната от miro0, 04 юли 2013 - 19:55:34
55 мнения по тази тема
Публикувано 04 юли 2013 - 19:55
The best or nothink.
Публикувано 04 юли 2013 - 20:07
Не Bosch от 10лв.,а от 32лв. Bosch Twin се казва.Толкова беше като е купувах аз.
Публикувано 04 юли 2013 - 20:10
да не излезе реклама , но чистачка Денсо от ауто хелп купих, несравнима със замазващата бош, която беше стара де
20лв но е една дълга и се закопчават стабилно с осигуряване по оста за Е класата това е важно и ... чисти мнооого добре...
Този пост е редактиран от polaris: 04 юли 2013 - 20:12
Публикувано 04 юли 2013 - 20:57
Аз имам две Бош за задното стъкло на комбито, купени са от Англия (надявам се не са ментета) и са просто ужасни.
Публикувано 04 юли 2013 - 21:20
Забравих да спомена, че тази от Кал-та е банан 61см, а ми трябва 63 см. Та този банан в крайният ъгъл въобще не приляга към стъклото, което прави ужасното чистене още по-ужасно .. Също така съм от смотан град като Трявна и нямам наблизо (или поне не знам да има) такива магазини каквито ми споменавате в София ..
The best or nothink.
Публикувано 04 юли 2013 - 21:28
Едит: Чувал съм че Valeo ги хвалят доста. Някой има ли опит с тях?
The best or nothink.
Публикувано 04 юли 2013 - 21:39
новите захвати имат посока и е добре продавача да знае какво ви продава.
по между другото, повечето чистачки са предвидени да се сменят всеки сезон, което означава че реалния им живот трудно преживява 6 месеца...
Публикувано 04 юли 2013 - 21:50
Забравих да спомена, че тази от Кал-та е банан 61см, а ми трябва 63 см. Та този банан в крайният ъгъл въобще не приляга към стъклото, което прави ужасното чистене още по-ужасно .. Също така съм от смотан град като Трявна и нямам наблизо (или поне не знам да има) такива магазини каквито ми споменавате в София ..
Не съм ходил в Трявна ама имам приятен спомен от една състудентка...даваше ми да...преписвам
Не мое да е смотан град в който се раждат такива жени...и заради това утре ше ти кажа цена на точно Валео и Денсо чистачка за W210 нали...
Така и така пращам едни кабели по Еконт ако ти хареса цената ти я пращам...
Всъщност темата не е излишна ами си е много сериозна...видимостта е важна колкото и спирачките...
Мерцедес имат спецификации и за течността за чистачките...от тояга течност също може да се кьорави човек като от менте чистачка...
по тази част ползвам Sonax има го в Кал Фланд едно шишле за 25 литра вода е - 50гр на 5л вода се разрежда - това за лятото де - не оставя никва следа чисти кристално
Този пост е редактиран от polaris: 04 юли 2013 - 22:12
Публикувано 04 юли 2013 - 22:19
Само вижте колко инфо има по течността за чистачките http://www.mb-info.r...s/wish_wash.htm и мерцедес парт номер си има A002 986 1471 17
п.п.руснаците официално забраняват да се пие...алкохол има доволно в нея ама била отровна хо хо хо...
1) жидкость для системы омывателя пить нельзя . Никакую ! ;
Този пост е редактиран от polaris: 04 юли 2013 - 22:22
Публикувано 05 юли 2013 - 06:39
Трявна е готин, но туристически град. Иначе няма много магазини, освен хранителните. Работа има само в хотели, ресторанти, магазини, едно предприятие за пенсионери с заплата 350лв на месец, но не плащат редовно и в един умрял склад за бири и тем подобни, където съм аз. Забравих да спомена стройтелните магазини и фирми.
Относно чистачката за W210, ще съм много благодарен ако отделиш от времето си да се занимаваш. И ако идваш по Трявна ВИКАЙ
The best or nothink.
Публикувано 05 юли 2013 - 08:53
Едит: Чувал съм че Valeo ги хвалят доста. Някой има ли опит с тях?
Аз! За 190тката си взех валео, за някоя 7ма серия на БМВ беше, но инчовете съвпадаха. Около 30 пари беше и чисти, като истинска..
Публикувано 05 юли 2013 - 13:58
чистачки за в210-бощ туин-38 лв., денсо-16 лв. Която и от двете да вземеш няма да съжаляваш.
Публикувано 05 юли 2013 - 14:25
Аз лично от бош туин съм крайно разочарован. Ще го тествам това Денсо да го видим.
Публикувано 05 юли 2013 - 20:01
Да се уточним, че колега назад споменава цена 16лв денсо
Аз съм с Dенсо от http://www.autohit.bg/site/bg/obekti назад съм писал аутохелп ама е ауто хит днес минах да видя цената - 20лв чистачката ...имат и Валео 8-9лв за W210. Но Валеото не е с това качество
Денсото година вече чисти екстра. 16лв кажете къде е ако е същата ок ше я взема да я пратя в понеделник говорихме по тела
гледам имат и в Габрово магазин http://www.autohit.bg/site/bg/obekti цената може да се види или по тела ако имаш път до там и да я вземеш
Този пост е редактиран от polaris: 05 юли 2013 - 20:02
Публикувано 07 юли 2013 - 12:05
http://www.dn-bg.com...cations_id=5371
цените, които посочих по-горе са от ауто плюс, а това са от ДН-чистачките хела ми правят впечатление и ако нямах други разходи бих взел една такава, но засега съм си с бош.
1 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни