ама в крайна сметка никой не принуден да им ползва услугите. Безплатен обяд няма
Топлофикация ме задължава през зимния период да им плащам разни таксички по 30-40лв/месец без да им ползвам гадното парно!!
Публикувано 02 юли 2013 - 21:22
ама в крайна сметка никой не принуден да им ползва услугите. Безплатен обяд няма
Топлофикация ме задължава през зимния период да им плащам разни таксички по 30-40лв/месец без да им ползвам гадното парно!!
Публикувано 02 юли 2013 - 22:46
За това като ще караш 1 км. си я сключваш на разсрочено и толкоз
Немеца го е измислил !
Публикувано 02 юли 2013 - 23:01
Хмм... не съвсем Поинтересувай се
Публикувано 02 юли 2013 - 23:48
Хмм... не съвсем Поинтересувай се
Ако говориш за това, за което си мисля, а именно- че е задължително да плащаш Г.О. на кола, без значение ползваш ли я или не.... не си прав.
Отпадна това или изобщо не можа да мине. Знам за малко на брой опити за изнудване с писма от страна на застрахователите написани в леко заплашителен стил: "Притежавате еди каква си кола, платете си незабавно гражданската или еди какво си...."
Да ама не им мина номера, платена гражданска се изисква като те спрат на пътя за проверка, или не дай си боже ако неправиш ПТП, а не като ти виси колата 6 месеца в гаража примерно
По това време крояха и отпадане на разсроченото плащане... ама не им се сбъдна нещо
Този пост е редактиран от Алфонсо: 02 юли 2013 - 23:50
Публикувано 02 юли 2013 - 23:52
Ха... това супер
Публикувано 03 юли 2013 - 00:09
Ха... това супер
Супер е разбира се
Имам много приятели и познати с по няколко коли или с кола и мотор и т.н.
Никой не плаща Г.О. на мотор от ноември до март.. то няма и за какво.
Голям к*# гласяха с тия мерки- отпадане на разсроченото плащане и така щеш- нещеш и за месец да караш си плащаш цялата полица, ама не им се получиха нещата на застрахователното лоби
Публикувано 03 юли 2013 - 07:01
Публикувано 03 юли 2013 - 09:01
Така е, просто още имам малки резерви...
Чудя се като в нормална държава, кога ще направят застраховките да могат да се правят за период от време абсолютно регламентирано.
Понеже реално като се замислиш, те няма да загубят пари.
Даже ще продължат да печелят, но явно нещата не могат да се случват по смислен начин, винаги трябва да е леко грозно, с класически приоми... "ако мине".
Можем да разхвърлим тези постове в една друга тема за застраховки, но нямам време да я търся сега, ако някой я намери, драснете ми едно ЛС, ще преместя офтопика.
Публикувано 03 юли 2013 - 10:56
Абе прави сте да ви кажа...само че не застрахователите изпращаха тези писма, а от Гаранционния Фонд има леека разлика.
Публикувано 09 юли 2013 - 02:19
Малко разводнихме темата колеги!
По моя случай почти е приключен. Заплатих си дължимото, а лихвите и останалите глупости, че са ме търсили отпаднаха. Съда изисква обратна разписка за получено писмо в което оператора ме е уведомил за задълженията ми. Такова не е имало и съда ги отсвири. Най- наглото е, че онзи ден ми звънят на другата карта, да ми предлагат услугите си с преференция, защото съм им бил лоялен клиент.
Чакам си разписката, че нямам към никого задължения, внасям я в съда и всичко приключва!
Благодаря на отзовалите се много ми помогнахте!
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни