Съгласен.
14.00-14.30ч. на Лукойл при Овердрайв.
Публикувано 19 март 2013 - 18:54
Съгласен.
14.00-14.30ч. на Лукойл при Овердрайв.
Публикувано 19 март 2013 - 19:00
О.К.
Публикувано 19 март 2013 - 22:41
О.К.
Момчета, звъннете като тръгнете от Лукойла, за да мога и аз да тръгна към Шел Пазарджик.
Съгласни?
Публикувано 20 март 2013 - 00:15
ние също можем да влезем в списъка за 14, 14 и 30...
Публикувано 20 март 2013 - 11:17
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
• Бабини деветини • clk.babailiica.com • наргиле •
Публикувано 20 март 2013 - 11:30
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
• Бабини деветини • clk.babailiica.com • наргиле •
Публикувано 20 март 2013 - 11:41
Само да добавя още, че току що говорих с рецепцията и ми казаха, че са запазени 13 стаи (както са по списъка на първа страница) и вече нямат свободни стаи! Ако има някой, който има желание да присъства, ще трябва да си потърси друг хотел в района. Сори.
Мисля, че най-близкото място е Горски дом или хижа в началото на Старосел. Доколкото разбрах условията там не са лоши, но незнам по-големи подробности.
Междувременно намерих линк: http://www.dgshisar.... Koshovica.html
Този пост е редактиран от hir: 20 март 2013 - 11:44
Публикувано 20 март 2013 - 22:59
Мога да преотстъпя запазената стая за събота вечер за двама души ако има желаещи. Имам близки роднини в Старосел и мога да спя там.
Публикувано 21 март 2013 - 19:04
Кой път ще препоръчате - магистралата или през Панагюрище?
Публикувано 21 март 2013 - 19:31
Аз лично като "местен" препоръчвам по магистралата до Пазаржик, от там посока Панагюрище. В Панагюрище на първия светофар вдясно (ако я няма сивата ми 140ка, значи вече съм в Старосел ) и от там само направо.
Между Панагюрище и Старосел има сами един лош участък, около 50м край Стрелча. Там просто излизат много селскостопански машини и може да има пясък и камъчета на платното.
Пътя Пазарджик Панагюрище е преасфалтиран преди 3 - 4 години и е супер.
Пътят от Панагюрище до Старосел също е супер, даже след Стрелча е на 1 2 години.
Може да се мине и През Хисаря, но от там се удължава доста пътя.
Избягвайте пътя София - Вакарел - Панагюрище. В по голямата си част пътя е добър, но има 10 - 15 капанчета по трасето и ако не кара човек, който е минавал скоро,... минимум крива джанта!!!
Аз лично (както писах и в предни постове) да се включа в първата група, и предлагам да минем през Панагюрище.
Относно местата в комплекса, ако има някой, за който няма стая, съм готов да отстъпя моята и да си спя в Панагюрище. 35км няма да са ми проблем.
Публикувано 21 март 2013 - 20:34
Момчета, утре с ранната група от 14 30 ще пътува и Русков от форума.
Ще е с черен МЛ.
Ако има някаква промяна в часа ми звъннете за да го информирам.
Публикувано 22 март 2013 - 13:52
Публикувано 22 март 2013 - 14:24
Според мен е най-добре да се мине по магистралата и да се хване отбивката за Карлово, след което на Калояново в ляво през прелеза на влака. От магистралата до Старосел през Калояново, Старо Железаре са 40 км, а и ползваш магистралата до край. През Панагюрище караш 80 км по второстепенни пътища.
Публикувано 22 март 2013 - 15:26
колеги пригответе веригите за пролетното събиране
Публикувано 22 март 2013 - 15:38
Колегите, които пътуват днес да кажат от къде са минали, как е пътя, как е времето там, моля.
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни