Незнам дали,постъпих добре но преди малко си резервирах студио директно в комплекса .Така че,пишете ме и мен.
Пролетна среща на МБКБ22 - 24 март 2013, Старосел
Започната от Илия Горанов, 01 мар 2013 - 19:44:00
67 мнения по тази тема
Публикувано 12 март 2013 - 09:43
Публикувано 12 март 2013 - 16:08
А каза ли им, че си с групата?
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
• Бабини деветини • clk.babailiica.com • наргиле •
Публикувано 12 март 2013 - 16:41
Не
Да им звънна и да им кажа?
Да им звънна и да им кажа?
Публикувано 12 март 2013 - 17:43
Аз също се обадих на един познат да запази. Проблем ли е, че не съм казал за групата?
Публикувано 13 март 2013 - 09:23
Незнам дали,постъпих добре но преди малко си резервирах студио директно в комплекса .Така че,пишете ме и мен.
Аз също се обадих на един познат да запази. Проблем ли е, че не съм казал за групата?
Наистина не мога да разбера Илийката защо си губи времето и нервите да организира мероприятието, като се оказва че има хора който не се съобразяват с всичко това. Естествено че има значение дали ще кажете на организатора (независимо кой е той) или всеки ще се обади за да си направи индивидуална организация. Помислете малко!!!
Няма да давам отговор на въпроса: на "hir" "Проблем ли е, че не съм казал за групата?".
А "guao" искам да попитам: теб за какво да те пишеме? Писахме се тези за които да се предвидят стай, а теб за какво?
Публикувано 14 март 2013 - 21:21
Не мога да разбера какво точно ме питаш, но като се видим ще се уточним. Въпроса ми беше свързан с това дали ползваме преференции, като кажем, че сме с групата. Може и аз да не съм бил много ясен, за което се извинявам. А ако не ползваме такива, то значи че е без значение къде и как ще направим резервация. We are family!
Публикувано 15 март 2013 - 12:52
Бихте ли написали дали за децата ще има някакво намаление от цената - примерно 50%, както обикновено е по хотелите
Публикувано 15 март 2013 - 13:38
Бихте ли написали дали за децата ще има някакво намаление от цената - примерно 50%, както обикновено е по хотелите
И аз се интересувам от този въпрос...
Има ли намаление за младежи под 30г
Илийка, пиши ме и мен с една единична стая, РЕНОВИРАНА за първата нощувка
Публикувано 15 март 2013 - 17:14
Децата са на 50% от цената.
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
• Бабини деветини • clk.babailiica.com • наргиле •
Публикувано 16 март 2013 - 03:40
а тия с детския акъл на колко са ?
че наздраве де аз знам че ще ме изтриеш, що пък да не си попиша
Публикувано 16 март 2013 - 17:01
Ако акъла е като твоя... цената по 3...
Scientists have finally discovered what's wrong with the female brain : On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left...
Публикувано 17 март 2013 - 14:58
Момчета и момичета
интересува ме дали ще има организирана група която да тръгне от София.
Аз живея в Панагюрище и ми се иска да ви чакам на магистрала Тракия (Шел Пазарджик) От там може да се отбием от магистралата и да караме към винарната. Пътят е супер (даже предвид моментното състояние на отсечката преди Пазарджик е в пъти по хубав като настилка)
Поздрави
П.С.
Не се притеснявайте, ако не стигнат стаите апартамента ми е свободен
Този пост е редактиран от Bat Andi: 17 март 2013 - 15:00
Публикувано 17 март 2013 - 16:54
Момчета и момичета
интересува ме дали ще има организирана група която да тръгне от София.
Аз живея в Панагюрище и ми се иска да ви чакам на магистрала Тракия (Шел Пазарджик) От там може да се отбием от магистралата и да караме към винарната. Пътят е супер (даже предвид моментното състояние на отсечката преди Пазарджик е в пъти по хубав като настилка)
Аз имах идея да мина през Панагюрище, но не знаех дали е хубав пътя. Вероятно ще пътувам събота сутринта, но по-ранко.
Публикувано 17 март 2013 - 19:09
Аз имах идея да мина през Панагюрище, но не знаех дали е хубав пътя. Вероятно ще пътувам събота сутринта, но по-ранко.
Точно от там предлагам да минем. Пътят е добър.
Този пост е редактиран от Bat Andi: 17 март 2013 - 19:09
Публикувано 17 март 2013 - 20:47
Май е време да започнем с уточнение къде и кога ще се съберем за да тръгнем?
Аз за сега съм се освободил за петък но след 14.00 часа.Защото синът е на училище до 13.00.
Предлагам сборен пункт : Петък 14-14.30часа на бензиностанция Лук Оил на магистрала Тракия при Овердрафт.
Други предложения?
0 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни