Към съдържанието

•  

Снимка
- - - - -

Звездата ще блести

• Please log in to reply
18 мнения по тази тема

#16 drjivago

drjivago

Майстор

• Потребители на форума
  • 1881 Мнения:
  • Град:София
  • Автомобил:
    Вече бивш s212, e200 cdi
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 01 март 2013 - 22:22

Охохо, прочетете коментарите под статията..., особено този на идиота GOLF GTI....
Няма такъв смях.

Хи хи
Ето пример:

az li4no sum nai blizak priqtel s nai-dobrite injeneri v sveta.Daje az sam edin ot nai-razbirashtiq.I shte vi kaja 4e primerno edin GOLF 4 e mn po dobra ma6ina ot koito i da e mercedes bil toi CL65 AMG ako 6te ili SLS ,s-klasa i t.n prosto nivoto na mercedesite v momenta e mnogo pod tezi na qponskite koli ili seriqta na golf.

• 0

#17 Mr.Mercedes-Benz

Mr.Mercedes-Benz

Чирак

• Потребители на форума
  • 235 Мнения:
  • Интереси:DiecastCarsBG.com
    Mercedes-Benz models in scale 1/43
  • Автомобил:
    А-клас 1999

Публикувано 02 март 2013 - 00:06

Лично на мен, идеята изключително много ми допада. С огромен кеф, ще си гледам автомобила в тъмното отпред и вървейки към него, той ще ме подсеща защо избрах "Земя, въздух, вода" за любима емблема и марка автомобил. Макар и за 15 секунди.
  • 2

#18 Вай Басо

Вай Басо

Бамбашка!

• Потребители на форума
  • 5604 Мнения:
  • Автомобил:
    W124 220E/E220 тотално рециклиран 2011г

http://forums.mbclub.bg/topic/31677-/
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 02 март 2013 - 01:04

Страхотна хватка на Бенц! Малко повече насочване и интерес , породени от частицата откраднато внимание на околните, никога не е от вреда за марката!

За колите от ново поколение е супер! Другото хубаво е че другите марки ще го въведат след нас. Тепърва, следват светещи животинки, ромбчета, елхички, перки и навързани търкаленца....

Мр М.Бенц, драго ми е да ви срещна! :beer
  • 2

Вари го,печи го,бенца си е Бенц!

Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени!

#19 Илия Горанов

Илия Горанов

Член на УС на МБКБ

• Управителен съвет
  • 7499 Мнения:
  • Автомобил:
    CLK200 Kompressor
    163hp, 2001, dark blue
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 02 март 2013 - 10:15

Като цяло и на мен ми харесва. Освен това, нека се има предвид, че обикновено, като въведе нещо производителя, дори и да е еквивалентно на кич, с времето се превръща в норма. Кичът е разтегливо понятие, не е точна наука!
  • 2

Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
Бабини деветиниclk.babailiica.comнаргиле

1 потребител(и) четат тази тема

0 потребители, 1 гости, 0 анонимни