Оставката на Дянков (анкета)
Started by kdl, 18 Feb 2013 - 18:27:58
179 replies to this topic
Posted 22 February 2013 - 16:45
Posted 22 February 2013 - 18:20
Градушка бие - слънце пече , аз съм си братче курназ момче
Posted 22 February 2013 - 18:25
Намерете си предаването на Коритаров "Свободна зона" от 21.02.2013, за да чуете интересни неща относно руската намеса и интереси в протестите, КГБ т.н.
Posted 22 February 2013 - 18:34
Намерете си предаването на Коритаров "Свободна зона" от 21.02.2013, за да чуете интересни неща относно руската намеса и интереси в протестите, КГБ т.н.
Интересно ми е да го чуя какво ще каже
Почвам да търся , ако намеря нещо .. ще споделя
Posted 22 February 2013 - 21:37
Аз го търсих също, обаче все още не е качено в нета...
Имаше интервю по телефона с избягал бивш агент на КГБ, който сега живее в САЩ, и който сподели как процедира Русия
с такива малки държавици като нашата....
Имаше интервю по телефона с избягал бивш агент на КГБ, който сега живее в САЩ, и който сподели как процедира Русия
Posted 22 February 2013 - 21:53
Тогава надали и ще се качи
Posted 22 February 2013 - 21:56
Аз го търсих също, обаче все още не е качено в нета...
И как процедирали,че ми стана интересно?
Posted 22 February 2013 - 22:56
Накратко, Русия гони своите интереси в държави като България, изливайки доста средства в съотнетната държава, за
да предизвика определени ефекти в нейна полза. Сегашните протести бяха подкладени чрез доста пари от нейна страна, защото
интересите и в Белене се и застрашени и и трябва послушно правителство, което да и осъществи проекта.
Един организиран от тях протест на някаква тема би привлякал още хиляди нищо неподозиращи хора, които са недоволни от
какво ли не, както и стана. Накрая всеки започна да протестира за каквото му хрумне, не че няма резон в протестите, но хората не
подозират,че просто са едни пионки,а и не само хората, цели правителства биват управлявани по един или друг начин.
Пак го търсих това предаване, ама няма нищо в нета. Супер се изнервих. Иначе не е скрито поради някаква причина, просто от ТВ+
явно са заебали качването на отминали предавания.......дано изникне скоро отнякъде.
да предизвика определени ефекти в нейна полза. Сегашните протести бяха подкладени чрез доста пари от нейна страна, защото
интересите и в Белене се и застрашени и и трябва послушно правителство, което да и осъществи проекта.
Един организиран от тях протест на някаква тема би привлякал още хиляди нищо неподозиращи хора, които са недоволни от
какво ли не, както и стана. Накрая всеки започна да протестира за каквото му хрумне, не че няма резон в протестите, но хората не
подозират,че просто са едни пионки,а и не само хората, цели правителства биват управлявани по един или друг начин.
Пак го търсих това предаване, ама няма нищо в нета. Супер се изнервих. Иначе не е скрито поради някаква причина, просто от ТВ+
явно са заебали качването на отминали предавания.......дано изникне скоро отнякъде.
Posted 23 February 2013 - 00:01
Това съм го чувал също от доста интелигентни хора. Въпреки че темата за Белене е много интересна и съм сигурен, че по тази тема сме разделени сериозно на 2 лагера
Posted 23 February 2013 - 00:06
И на мен не ми се вярва последното ама знае ли човек,политиката е сложно нещо.
Posted 23 February 2013 - 01:02
Това , че големите мачкат и винаги ще мачкат .. мисля , че би трябвало да е ясно на всеки
То в джунглата е така , какво остава за световните сили ....
Вижте какво става със САЩ ... миналата година " до 1 година еди кой си ще има еди какво си оръжие .. трее нахлуеме "
Разбира се , не им го позволяват , минава една година обаче " еди кой си " няма оръжието и никой нищо не казва на Хамериканците
Ами , ако бяха нахлули ? Щеше ли сега положението им / финансово и не само / да е различно и тн ?
То в джунглата е така , какво остава за световните сили ....
Вижте какво става със САЩ ... миналата година " до 1 година еди кой си ще има еди какво си оръжие .. трее нахлуеме "
Разбира се , не им го позволяват , минава една година обаче " еди кой си " няма оръжието и никой нищо не казва на Хамериканците
Ами , ако бяха нахлули ? Щеше ли сега положението им / финансово и не само / да е различно и тн ?
Posted 23 February 2013 - 01:55
Аз съм сигурен,че е истина, все пак става дума за милиарди.
Какво им пречи да подхвърлят по 200-300лв на човек и да се плати един мащабен начален протест?
Русия разполага с неограничени ресурси за постигане на интересите си.
Тоя бивш руски генерал от КГБ го обясни много добре, ама курец видео засега.
Какво им пречи да подхвърлят по 200-300лв на човек и да се плати един мащабен начален протест?
Posted 23 February 2013 - 08:08
По принцип е така, всичко започна заради референдума. Обаче аз на такива бивши не вярвам много много. Като са го изключили от баницата започнал да пее . Га яде кюфтетата не рива .
Сит на гладен не вярва, както е казал Радой Ралин. И все пак си смешно. Един ден се казва ще се борим, Станишев е враг на народа, а точно 24 часа по-късно се подава оставка. Хитър ход, за да се запазят и увеличат намаляващите гласове. В снукъра му казват " shot to nothing", и да загубим оставаме опозиция и тогава колко е сладко има да си плюем по другите . Това е доста безотговорно.
Сит на гладен не вярва, както е казал Радой Ралин. И все пак си смешно. Един ден се казва ще се борим, Станишев е враг на народа, а точно 24 часа по-късно се подава оставка. Хитър ход, за да се запазят и увеличат намаляващите гласове. В снукъра му казват " shot to nothing", и да загубим оставаме опозиция и тогава колко е сладко има да си плюем по другите . Това е доста безотговорно.
Posted 23 February 2013 - 22:37
+1Аз съм сигурен,че е истина, все пак става дума за милиарди.
Само че не участва държавата Русия, а определени хора, които нямат нищо общо с политиката. Това са хората с парите, които управляват и бизнеса и политиката.
Posted 23 February 2013 - 22:51
Мда, т.нар. "руски интереси", които нямат особени асоциации в с отделна държава, а са финансови кръгове.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users