Колега, поръча ли пръскалките?
Ако си поръчал, на каква цена са тези с подгрев и тип "мъгла" ли пръскат?
Пръскалки тип "мъгла" за W202
Започната от xap4o, 21 яну 2013 - 09:37:32
Пръскалки тип мъгла за W202
21 мнения по тази тема
Публикувано 20 октомври 2016 - 14:06
Публикувано 20 октомври 2016 - 14:35
Не съм още, че имах доста други разходи по колата. По 25-26лв е бройката, ама не знам дали ще паснат в дупчето на капака. Другата седмица ще си поръчам и ще пиша.
Луд умора нема, само се поти
Лошото е, че чукундурите се размножават. От чукундур пак става чукундур. Цвекло не може да стане
Първият белег на интелигентността е мързелът. Мързелът е клапан, който те предпазва да не правиш нещо неподготвен.
Лошото е, че чукундурите се размножават. От чукундур пак става чукундур. Цвекло не може да стане
Първият белег на интелигентността е мързелът. Мързелът е клапан, който те предпазва да не правиш нещо неподготвен.
Публикувано 21 октомври 2016 - 19:40
На ML-a (W163) стандартно са тип "мъгла", но пак трябва да пробваш дали ще паснат. Има с подгряване, има и без.
Публикувано 22 октомври 2016 - 09:39
На мен също ми се чупиха пръскалките и впоследствие разбрах,че се получава от самия подгрев.Пластмасата прегаря и започва да се рини и разпада от вътрешната страна и се чупят.Затова вече като купя поредните пръскалки не го включвам този подгрев.
Публикувано 24 октомври 2016 - 12:31
На мен също ми се чупиха пръскалките и впоследствие разбрах,че се получава от самия подгрев.Пластмасата прегаря и започва да се рини и разпада от вътрешната страна и се чупят.Затова вече като купя поредните пръскалки не го включвам този подгрев.
Аз именно заради това искам да си купя нови. Защото след 20 години е нормално пластмасата да се строши
Публикувано 01 декември 2017 - 20:03
Извинявам се, че съживявам стара тема, но днес ми се запушиха пръскалките на 202-ката, като се опитах да ги извадя да ги отпуша и се счупиха.
Видях темата, стана ми интересно. Въпроса ми е: тези пръскалки за шкода, в комплект ли се продават или по 1 бройка?
Публикувано 04 декември 2017 - 08:48
Продават се на брой. Има ги както с фабрично ел. подгряване, така и без подгряване. Ако искаш мога да потърся арт. номера. Аз си сложих миналата година такива и съм доволен. Не пасват много добре на дупките на мерца, но с малко игра се напасват
0 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни