amg oz aero 1 - правилните гуми
Започната от rosen sn, 15 яну 2013 - 10:58:11
39 мнения по тази тема
Публикувано 27 февруари 2013 - 21:56
да бе,БЛЕДНЕЯТ....... на SEC нищо не бледнее,нали колега 560SEC?!
Боянчо и той иска SEC ,ама засега не го огрява
моя е като жената, с много обувки,ама КУЛТОВИТЕ са си AMG OZ,скоро и снимки с новите брони и прагове BRABUS
Боянчо и той иска SEC ,ама засега не го огрява
моя е като жената, с много обувки,ама КУЛТОВИТЕ са си AMG OZ,скоро и снимки с новите брони и прагове BRABUS
Публикувано 27 февруари 2013 - 23:53
само задните ББС-и са минусово ЕТ.
Предните мисля че бяха ЕТ17 или 25...
Неможеш да си представиш колко гадно се кара кола с минусово ЕТ на предните жанти. И най-леките неравности се мъчат да ти извъртят волана от ръцете.
Росене.... е кажи че за пура и 124 най-култовото не е БОРДОВОТО....
Джантите БЕЗ борд са за работни коли...
Не е ли тенджера... тип да си варим компотите... не ми го фали....
И аз искам SEC, ама друг път... ше те изчакам да го направиш твоя как си трябва, да ти омръзне и после аз ше го зема
Предните мисля че бяха ЕТ17 или 25...
Неможеш да си представиш колко гадно се кара кола с минусово ЕТ на предните жанти. И най-леките неравности се мъчат да ти извъртят волана от ръцете.
Росене.... е кажи че за пура и 124 най-култовото не е БОРДОВОТО....
Джантите БЕЗ борд са за работни коли...
Не е ли тенджера... тип да си варим компотите... не ми го фали....
И аз искам SEC, ама друг път... ше те изчакам да го направиш твоя как си трябва, да ти омръзне и после аз ше го зема
Публикувано 28 февруари 2013 - 09:37
ше земеш...... найш кое......
който минава през Шумен може да звънне за едно кръгче.... 0898 417303
а за джантите - въпрос на вкус и на възможности
който минава през Шумен може да звънне за едно кръгче.... 0898 417303
а за джантите - въпрос на вкус и на възможности
Публикувано 28 февруари 2013 - 12:31
аз като минавам някой уикенд като се прибирам до Разград, ще се възползвам да видя и чуя на моето купенце батко му
Публикувано 28 февруари 2013 - 13:10
Тия BBS-и са отвратителни, честно не знам каква мания са тия джанти, но няма нито един модел BBS който даже да ми хваща окото, дори леко.. Еленови рогове, не знам си кви.. Не мерси.. Ей тоя BBS горе по скоро бих си сложил за джанти тенджери от илиенци отколкото тях. Пентите са друго нещо.. Във TOYAGA tuning реставрираха един форд гранада, който докато го правеха на колата стояха едни оригинални истински пенти със щампите и всичко, 16 или 17 бяха ще излъжа, но като направиха колата ги смениха с някаква евтина тунинг цигания, така и не можах да ги хвана къде отидоха тия джанти..
Този пост е редактиран от Lambo_Rambo: 28 февруари 2013 - 13:11
Follow your own star...
Публикувано 28 февруари 2013 - 13:43
ето една обява, но не съм сигурен че са оригинал -> http://avtochasti.cars.bg/f70451
Публикувано 28 февруари 2013 - 13:57
Тези са същите като снимката която постнах на предната страница, на мен ми каза че и за 650 ги дава, но според мен и 500лв са им много предвид какво може да са намери на пазара за тия пари.. Не са AMG Penta ами изпълнение на Ronal с видими разлики от истинската пента, аз имам 2 такива комплекта абсолютно същия модел, но 15ки
Follow your own star...
Публикувано 28 февруари 2013 - 17:42
l
Прикачени файлове
Публикувано 04 март 2013 - 23:14
Джантите с които си започнал темата , уникални са виждал съм ги на Пура , превъзходна комбинация . За гумите незнам кои какви теории развиза 8,5 джанта носи спокоино 225 гума с борд 235 по защитава джантата . 215 си е бая тесно (от опит) . 10 J пак същото 255 и идва тясна 265 добре 275 отлично. Всичко това съм го видял .
S-класите не правят мъжете - мъже , но ги правят гъзари, нали , Ехе хе-хе
2 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 2 гости, 0 анонимни