Благодаря Майки! Последната интервенция беше от трудните.....
Да сме живи и Здрави да си другаруваме!
Успех, Късмет и вече да идваш само за скара с бира.
Този пост е редактиран от Вай Басо: 06 май 2013 - 09:49
Публикувано 06 май 2013 - 09:45
Благодаря Майки! Последната интервенция беше от трудните.....
Да сме живи и Здрави да си другаруваме!
Успех, Късмет и вече да идваш само за скара с бира.
Този пост е редактиран от Вай Басо: 06 май 2013 - 09:49
Вари го,печи го,бенца си е Бенц!
Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени!
Публикувано 08 май 2013 - 15:06
Още едно благодарско за бай Васо, днеска покрай неангажиращото лафче пак удари едно рамо за проекта Жив и здрав да ни е
Публикувано 10 май 2013 - 16:17
бай Васил само по лс-та сигурно десет пъти съм го занимавал, и винаги дава насока на нещата, къде да гледат незнаещите! все едно той ги е проектирал тия коли, не само, че им разбира даже сега му пратих още една питанка, че климата ми нещо се е*ава ..
абе голям човек, това да помагаш ей така за кеф, не всеки може да го прави... и съм сигурен, че му се връща по един или друг начин добрината
Публикувано 21 май 2013 - 21:17
Голем ли... НАЙ-ГОЛЕМИЯ !!!!! Тоя човек от 5 винкела и 4 гуми мое да сглоби Бенц ! БЛАГОДАРЯ ТИ, БРАТКО ЗА ВСИЧКО !!! Голям майстор, голям професионалист и не на последно място голям като човек !!! Найстина не съм срещал човек, който да е по на ТИ с автомобилите от него.!
Немеца го е измислил !
Публикувано 23 май 2013 - 16:35
ето пресен пример - снощи се наложи експертно мнение, по ракиено време в 19,30 звъня, и 15 минути обяснява кое как е, точно и ясно хората за по-малко вземат пари да е жив и здрав!
Публикувано 23 май 2013 - 16:42
Момчета, да сме живи и здрави да си другаруваме!
Вари го,печи го,бенца си е Бенц!
Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени!
Публикувано 06 юли 2013 - 22:01
Не съм чел предните страници, ама бай Васо, освен правилната марка коли, харесва и правилната музика! Е тва е много важно!
Публикувано 08 октомври 2013 - 10:40
Бат' ми Васо пак сътвори чудеса с колата.
Имам нова скоростна кутия, нови гуми на клапаните, отстранени проблеми с презареждане на акумулатора, и други дреболии.
Кой разбира, при Бат' Васо се спира
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни