и с гараж не е много оферта на тоя студ ама какво да се прави. Вчера започнах в гаража да демонтирам некви работи и премразнах за около 2 часа. Обаче при мен е доста кофти работата заради ГИ, изпарителя е сложен близо до комутатора и всички маркучи и кабели минават до колектора, общо взето голема теснотия е! След като стигнах визуално до бобините, не съм отвивал болтовете дето ги държат защото е тясно и не мога да бръкна за да ги извадя отдолу. Колега ти от къде точно си ги извадил, казваш да махна Y, това да не е металната планка която подпира колектора? И другия въпрос който ме яде е с какво да отвия капака на масления филтър (някой подръчен материал) за да мога от там да бръкна и да извадя бобините, защото ми се вижда доста тегаво и тясно да бъркам от под колектора.
ООО ти верно беше с газ забравих.мии то при тебе ще е по сложно ама да за металната планка която подпира колекторите става въпрос като я махнеш има достатъчно място да бръкнеш и да ги извадиш не ми сля че ще те спъне газовото.Те са мънички.А ако мислиш че като махнеш капака на масления филтър и ще можеш от там него можеш да махнеш или със специален ключ за развиване на филтри или продават едни колани пристягаш и отвиваш дават ги и да си отвориш компота Ти първо ги развий пък после може да ги издърпаш.И направи някоя снимка че аз на тоя студ и вятър само до снимки ми беше