Е200 136k. помощ при избор
Започната от Chavdar81, 05 дек 2012 - 00:59:12
80 мнения по тази тема
Публикувано 06 декември 2012 - 20:38
Добре ми изглежда и нещото което аз харесах е че двигателя не е "пран". Щом и теб те грабва защо не я навестиш за едно огледче?

The best or nothink.
Публикувано 06 декември 2012 - 20:44
имали някой тука , който си плаща данъците на колата ?

W140 The best or nothing !
Тръгвай и карай така все едно шофираш Мерцедес и то S-Klasse . Тежко , бавно , полека и с финес , хората като видят муцуната и сами се сещат че трябва да ти дадът път и предимство.
Публикувано 06 декември 2012 - 21:54
естественоимали някой тука , който си плаща данъците на колата ?
По темата: Тази последната найстина изгледжа много готина.Само на снимката където и се вижда задницата над десния фар мисля че има нещо или е само отражение.Вие какво мислите
Публикувано 06 декември 2012 - 21:59
имали някой тука , който си плаща данъците на колата ?
Аз също си го плащам 20лв е, но високият данък ме спира да си взема кола над 150 коня (каквато всъщност искам). Чувал съм че има някакви врътки, но си мисля че няма да мога да ги направя, а и не ги знам какви са..
The best or nothink.
Публикувано 06 декември 2012 - 22:01
естествено
По темата: Тази последната найстина изгледжа много готина.Само на снимката където и се вижда задницата над десния фар мисля че има нещо или е само отражение.Вие какво мислите
На мен ми се вижда като отражение на сивкав автомобил.
The best or nothink.
Публикувано 06 декември 2012 - 22:52
Данъка го плащам за голямо съжаление, но вече няма начин, преди не беше така, вече е.
За колите- очиларката с компресор много ми допадна... но не е авангард..... а аз тъй като съм имал авангард и съм някак си по-привързан към това изпълнение. Другите ми простеят някак.
Обаче и годините са и верни, и има три ключа, което говори за грижлив бивш стопанин, салона е запазен, двигателя е голям... абе все плюсове като се замислиш. Виж я и нея, заслужава си.
За колите- очиларката с компресор много ми допадна... но не е авангард..... а аз тъй като съм имал авангард и съм някак си по-привързан към това изпълнение. Другите ми простеят някак.
Обаче и годините са и верни, и има три ключа, което говори за грижлив бивш стопанин, салона е запазен, двигателя е голям... абе все плюсове като се замислиш. Виж я и нея, заслужава си.
Публикувано 07 декември 2012 - 09:35
Затова когато една кола те грабне още от снимки не се мотай,ами веднага иди да я погледнеш.Приличните коли не седят много по обявите.За съжаление се обадих сега и колата е продадена
Не хапи този,който може да те изяде.
Публикувано 07 декември 2012 - 10:11
за съжаление колегата alipi е прав.НО Нищо ! както хората за казали всяко зло за добро.Може сега да ти изпадне по-хубав модел и да случиш.Аз 3 години гледах как хубави модели излитат от обяви и накрая още на 3тия ден от обявата отидох и си купих моя хубавец
че даже се улучи и какъвто цвят/модел и с екстрите който исках
.Успех и просто се оглеждай

Публикувано 07 декември 2012 - 20:34
Така е , прави сте колеги, но в случая не ми дадоха и 1 ден да се помотам ,че да ме е яд на себе си
Продължаваме с търсенето, днес се обадих за един от Варна и утре съм на оглед. Дано се окаже добър, стискайте палци 
http://nfs.mobile.bg...ls&slink=1ew75g
В обявата не е споменато че е нов внос, но колата е вкарана преди 2 седмици. Дано се окаже хубава, от снимките не може да се разбере достатъчно.
п.с. Някой знае ли добър сервиз във Варна ?

http://nfs.mobile.bg...ls&slink=1ew75g
В обявата не е споменато че е нов внос, но колата е вкарана преди 2 седмици. Дано се окаже хубава, от снимките не може да се разбере достатъчно.

п.с. Някой знае ли добър сервиз във Варна ?
0 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни