Към съдържанието

•  
  • More

Снимка
- - - - -

Е200 136k. помощ при избор

• Please log in to reply
80 мнения по тази тема

#1 Chavdar81

Chavdar81

Напреднал

• Потребители на форума
  • 257 Мнения:
  • Град:Варна
  • Автомобил:
    Mercedes W210 Kompressor
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 05 декември 2012 - 00:59

Здравейте приятели,от 1-2 месеца следя няколко теми във форума защото искам да се присъединя към клуба на гордите собственици на МБ, но срещам много противоречиви мнения (приятели и познати ), та за това искам да се посъветвам с Вас.
Решил съм да взема бензиновия мотор с 136 кончета, чувам че идват малко за голямото купе, но аз се съобразявам с това че автомобила ще се води на човек "инвалид" и колата не трябва да превишава 2000 кубика и 160 конски сили. По този начин избора ми е ограничен. Та да си дойда на думата: разполагам с бюджет от 7000 лв. ,като в този бюджет трябва да влезе и поставянето на ГИ който се върти с цена около 1350 лв. ( чувам много хубави думи за Landi ) . Въпроса ми е този бюджет ще стигне ли и коя година да гледам защото съм виждал след фейслифта за по 7000 лв. но все си мисля , че няма да са от най запазените екземпляри. Благодаря предварително и ще се радвам на повече мнения.
  • 0
Публикувано изображение

#2 Chavdar81

Chavdar81

Напреднал

• Потребители на форума
  • 257 Мнения:
  • Автомобил:
    Mercedes W210 Kompressor
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 05 декември 2012 - 16:46

Имам и набелязана кола, на снимките много доволно,но дали и реално състоянието отговаря на снимките... За съжаление колата ми е на другия край на България и малко съм затруднен за посещение. И сега пада голямото мислене :blink , все пак от Варна до Дупница си е бая път.

Иначе ето го и мерцедесчето :
http://nfs.mobile.bg...ls&slink=1e71da
  • 0
Публикувано изображение

#3 sakata

sakata

Напреднал

• Потребители на форума
  • 724 Мнения:
  • Град:София
  • Автомобил:
    W210 E320T CDI
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 05 декември 2012 - 17:49

добре ми изглежда като цяло, нещата които аз забелязвам по снимки са - левия фар и потъмнен, леко се разминава капака около него и не е с оригиналния касетофон(това за някой може да е плюс)
  • 0
I expect nothing. I fear no one. I am free.

#4 Chavdar81

Chavdar81

Напреднал

• Потребители на форума
  • 257 Мнения:
  • Автомобил:
    Mercedes W210 Kompressor
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 05 декември 2012 - 17:58

Да, за левия фар и за разминаването на капака и аз забелязах и ако тва му е кусура здраве да е. Взех и номера на рамата да го проверя,но нещо не намирам в нета сайт където мога да го направя,не са активни линковете, поне на тея които намерих до сега. Ако някой може да го провери ще съм благодарен : WDB2110161A009190
  • 0
Публикувано изображение

#5 Chavdar81

Chavdar81

Напреднал

• Потребители на форума
  • 257 Мнения:
  • Автомобил:
    Mercedes W210 Kompressor
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 05 декември 2012 - 18:24

Всъщност този номер е за друг автомобил, човека е объркал колите, мислел е че говорим за по новата Е класа :)
  • 0
Публикувано изображение

#6 Chavdar81

Chavdar81

Напреднал

• Потребители на форума
  • 257 Мнения:
  • Автомобил:
    Mercedes W210 Kompressor
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 05 декември 2012 - 18:56

А иначе като цена как ти се вижда ... и за моя бюджет как мога да се пласирам най добре като година ?
  • 0
Публикувано изображение

#7 miro0

miro0

Напреднал

• Потребители на форума
  • 647 Мнения:
  • Автомобил:
    Стартира с Мазда 121 75Hp '91,
    след това продължи с C220D 95Hp '96 classic
    и сега се вози на E230 150Hp '96 Avantgarde.
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 05 декември 2012 - 19:48

http://nfs.mobile.bg...ls&slink=1e9te6

Тази с какво е по-различна от твоята?
  • 0

The best or nothink.

#8 miro0

miro0

Напреднал

• Потребители на форума
  • 647 Мнения:
  • Автомобил:
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 05 декември 2012 - 19:50

И друго аз ако съм ще си взема 2.3 мотора, заради 150те кончета. Все пак ще е на инвалид и няма да плащаш данък, но зависи и какво точно търсиш. Успех! :)
  • 0

The best or nothink.

#9 Chavdar81

Chavdar81

Напреднал

• Потребители на форума
  • 257 Мнения:
  • Автомобил:
    Mercedes W210 Kompressor
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 05 декември 2012 - 20:02

Ами честно да си кажа,за 1500 евро с метанова уредба ми се вижда малко евтино, а от там си правя и извода че не може да се очаква много от тая кола, но мога и да греша, просто изказвам мнение. Иначе за по големия мотор съм сигурен че е така, но такива са изискванията :) Мерси все пак за мнението,всяко едно е ценно за мен :) Наскоро четох, че един колега е търсил W210 до 4000 лв. и повечето форумци му бяха казали че за тая цена изобщо да не се оглежда за този модел (няма да намери читав екземпляр на тая цена).
  • 0
Публикувано изображение

#10 miro0

miro0

Напреднал

• Потребители на форума
  • 647 Мнения:
  • Автомобил:
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 05 декември 2012 - 20:27

Извинявам се, не догледах че е с метанова уредба. :blush Относно цената според мен не винаги е определящ фактор за читавост на автомобила. http://nfs.mobile.bg...ls&slink=1e9te6 този ми изглежда добре, но без оглед и проба нищо не може да се каже :)

Този пост е редактиран от miro0: 05 декември 2012 - 20:32

• 0

The best or nothink.

#11 miro0

miro0

Напреднал

• Потребители на форума
  • 647 Мнения:
  • Автомобил:
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 05 декември 2012 - 20:45

Като цяло не ме грабва, иначе на снимки е докарана. Сега забелязвам че на шофьорския подлакътник (този на вратата) има раздрано. Ти защо толкова се отвращаваш от нея?
  • 0

The best or nothink.

#12 Chavdar81

Chavdar81

Напреднал

• Потребители на форума
  • 257 Мнения:
  • Автомобил:
    Mercedes W210 Kompressor
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 05 декември 2012 - 20:58

На мен също не ми допада много. А и тази която съм харесал е по младо "гадже" (1999год.) ,а салона на снимките е в пъти по запазен,дори за кожа на тея години изглежда учудващо добре :) Струва ми се добре поддържана, но както казах на снимки само е доста относително.
  • 0
Публикувано изображение

#13 Алфонсо

Алфонсо

Майстор

• Потребители на форума
  • 2773 Мнения:
  • Град:София
  • Автомобил:
    Mercedes-Benz C124- 92г 200CE -продаден
    Mercedes-Benz W210-97г E200 Avantgarde- продаден
    Mercedes-Benz C208- 99г CLK200 Kompressor-продаден
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 05 декември 2012 - 22:02

Toва младото гадже си е прикрило годинките, аз пък да ти кажа ;)
Черния авантгард е много хубав екземпляр, обаче с тоя ключ колата е максимум началото на 97г, и то в най-добрия случай, като нищо може и 96г да се окаже. Затова "разсеяния" дупнишки търговец е пропуснал да ти даде правилния ВИН, съвсем "случайно", разбира се.
Система против пробоксуване на задните колела ИМА и тя се нарича ETS( електронна тракшън система) с една дума има тракшън контрол. Тази система не подлежи на изключване от отделно копче, както е при по-новите ASR и ESP, но това не значи че не върши работа, върши и то чудесна.
  • 0

#14 Chavdar81

Chavdar81

Напреднал

• Потребители на форума
  • 257 Мнения:
  • Автомобил:
    Mercedes W210 Kompressor
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 05 декември 2012 - 22:12

Понеже говорихме с него сутринта и следобяда като се чухме мислех че е запомнил за коя "Е" класа става дума не съм уточнявал и той ми продиктува на новата Е класа, ако се опитва да ми пробута VIN на 2002 година кола е друга работа :) Утре сутрин ще ми даде на черната и ще разберем истината. Иначе по отношение на първото ми питане, за бюджета към коя година да се ориентирам,как смяташ. Мерси за съветите,мненията и интересната информация предварително :)
  • 0
Публикувано изображение

#15 xTry

xTry

Напреднал

• Потребители на форума
  • 293 Мнения:
  • Град:Пловдив
  • Автомобил:
    Mercedes-Benz W210 E300 Turbo Diesel
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 05 декември 2012 - 22:20

Както един колега по горе спомена гледай колата да е читава пък цената нека да е подвеждаща.Аз моя си го взех на доста примамлива цена(но от човек) спрямо всички екстри който има и самия вид на колата.Е.. имаше за смяна това онова но спрямо другите обяви на подобен модел си беше направо евтин.Та по темата и на мене онзи черния ми грабва окото.Доста напудрен мяза но пък знае ли се :) Успех в търсенето

п.с. хаха сега се загледах по този последния(Сивия) и забелязах че се намира в моето село.Мисля че стой там от доста време... но може и да бъркам

Този пост е редактиран от xTry: 05 декември 2012 - 22:22

• 0

1 потребител(и) четат тази тема

0 потребители, 1 гости, 0 анонимни

Зареждане...