Jump to content

•  

Photo
- - - - -

Покупка на CLK

• Please log in to reply
221 replies to this topic

#136 Kainy

Kainy

Напреднал

• Потребители на форума
  • 396 Posts:
  • Град:София
  • Автомобил:
    CLK 200 Kompressor 1997
    Audi A6 3.0TDI 2005
Garage View Garage

Posted 07 December 2013 - 19:44

Първата е минала покрай всички екстри.Освен това 142 000км за 13 години, значи че я е карал 31-ви набор, само в Неделя за църква :). Втората изглежда най-добре, въпреки че пак е с малко екстри. Третата не смятам, че е вариант, щото 136 коня си е слабичко, и отделно без климатроник недей да си взимаш CLK... особено както хубаво му се запотяват прозорците (за което самия климатроник не помага много, но се постига по-лесен баланс с отворения шибедах). Четвъртата... да разход 10/100 няма, не и ако ще върви като на бензин. Ако са я поспънали стабилно, може и да стане :).

Между другото в Понеделник като регистрирахме с брат ми Polo-то му, през канала мисля че минаха 2 или 3 clk-та. Всичките не можех да ги гледам. То не беше тракане, ръмжене, скърцане. Горките коли.

Edited by Kainy, 07 December 2013 - 19:45 .

• 0
"My armies are all slain. My castle lies in ruins. My enemies have taken everything from me, all my wealth and power. But they could not kill me. I still walk the earth, weak but alive. They have taken everything but the beating of my undead heart.
Now they will learn of fear, these mewing babies who thought they could destroy me. I shall regain my powers, and I shall come to them in the night. And my visits shall not be kind."

#137 И. Цанков

И. Цанков

Член на МБКБ

• Членове на клуба
  • 95 Posts:
  • Автомобил:
    Mercedes S 320
    Kompressor w220
Garage View Garage

Posted 07 December 2013 - 19:50

Първата е минала покрай всички екстри.Освен това 142 000км за 13 години, значи че я е карал 31-ви набор, само в Неделя за църква :). Втората изглежда най-добре, въпреки че пак е с малко екстри. Третата не смятам, че е вариант, щото 136 коня си е слабичко, и отделно без климатроник недей да си взимаш CLK... особено както хубаво му се запотяват прозорците (за което самия климатроник не помага много, но се постига по-лесен баланс с отворения шибедах). Четвъртата... да разход 10/100 няма, не и ако ще върви като на бензин. Ако са я поспънали стабилно, може и да стане :).

Между другото в Понеделник като регистрирахме с брат ми Polo-то му, през канала мисля че минаха 2 или 3 clk-та. Всичките не можех да ги гледам. То не беше тракане, ръмжене, скърцане. Горките коли.

Погледнах ги набързо :) 136коня отпада задълже!

За екстрите си прав, но е трудно да намериш с всички екстри, запазена и за 8000:)

• 0
CLK200 Kompressor - W208 '00

#138 doich

doich

Чирак

• Потребители на форума
  • 237 Posts:
  • Град:Бургас
  • Интереси:Кораби,морета ,океани и Втората Световна Война
  • Автомобил:
    clk 230 cоmpresor
Garage View Garage

Posted 08 December 2013 - 00:47

За километрите не си много прав,моята е взех на 11.5 години на 129х ,проверени в балканстар.За да не ти се изпотяват прозорците ,трябва да ти работи компресора,иначе не климатроник ,ами термотроник да е  пак ще се потят.За мен хубави екстри са -кожен салон(цвят кварц отваря много салона),парктроника,подгрев на седалките и надуването(мултиконтурна),седалката се чувства съвсем различно ,ксенон ,затъмняване на огледалото  и задна щора.Прибиране на огледалата ,памет на седалката и ел регулиране ,омивателя на фаровете ги ползвам по рядко.Хубавото е че като има памет и дясното огледало се накланя за по лесно паркране и после се връща .Озвучаването на BOSE звучи съвсем различно.Шибидаха не съм го отварял с месеци.Преди да взема моята още 3 ЦЛК-та карах на преглед в Балканстар ,предпочетох да давам по 42 лева на преглед ,отколкото да скачам в непознати води.Гледах да е здрав мотора и скорстнатна кутия и съеденителя щото с тоя демпферен маховик е голям филм ако не е читав.Взех я 8хил. и не съжалявам ,защото наистина е поръчана с всички екстри без лингватроник.Нямам газ и не мисля да слагам,разхода ми за 5000км от август по комп. смесено каране повече в града е 10.2.За 30хил съм сменил 2 амортисьора(задни)240 лв, 2 тампона стабилизираща щанга по 9лв,акумулатор 100Ач 300лв  ,радиатор на климатроника 250лв с труда и О-ринги на скоростната кутия 80лв с труда.Амортисьора и акумулатора си бяха за смяна още като я купих колата.

Edited by doich, 08 December 2013 - 01:27 .

• 0

Бий червените докато побелят и бий белите докато почервенеят!Батько Махно

#139 Stef.Karaivanov

Stef.Karaivanov

Прохождащ

• Нови потребители
  • 4 Posts:
  • Град:Елена
  • Автомобил:
    CL 500 2000

Posted 06 May 2014 - 05:07

Какво интересно "AMG"   :lol  :lol 

http://nfs.mobile.bg...ls&slink=6evzau

• 0

#140 Stef.Karaivanov

Stef.Karaivanov

Прохождащ

• Нови потребители
  • 4 Posts:
  • Град:Елена
  • Автомобил:
    CL 500 2000

Posted 06 May 2014 - 05:09

Също и мнение за ето това?  :whistle2

http://nfs.mobile.bg...ls&slink=6evza7

• 0

#141 az_be

az_be

Напреднал

• Потребители на форума
  • 391 Posts:
  • Автомобил:
    Honda Legend 3.7 VTEC

Posted 05 June 2014 - 21:46

Здравейте, търся си сериозно W208 с компресорен двигател - 2.0/2.3. До този момент тези 2 обяви ми направиха впечатление
http://www.mobile.bg...ls&slink=6n5et2

http://www.cars.bg/c436040

Сега до колкото съм запознат, а то със съгурност не е много, 2.3 със ръчно скорости е рядскот. При фейса мощността е подвигната до 197кс, на обявата пише 193... По мощноя модел има касетофон, а в багажника дали разполага със СД чейнджър? Наистина ли е вярно твърдението че 2.3 е по икономичен спрямо 2.0? Проблемен ли е компресора на 2.3 спрямо 2.0? Как стоят нещатата с магнитите? Подгрева на седалките удачен ли е като екстра?
Моля за вашите мнение и препоръки. :beer

• 0

#142 az_be

az_be

Напреднал

• Потребители на форума
  • 391 Posts:
  • Автомобил:
    Honda Legend 3.7 VTEC

Posted 05 June 2014 - 22:08

... и се извинявам за провописните грешки, не мога да намеря едит-а. :unsure

• 0

#143 kdl

kdl

clockwork orange

• Замразено членство
  • 8,412 Posts:
  • Автомобил:
    Turbo Quattro

User's Awards

3
16
3
2
Garage View Garage

Posted 05 June 2014 - 22:41

200К от 2те обяви ми хареса повече. Прилича на германска, огледай за ръжди, не трябва да има и точица.

Иначе в Дупница рядко вкарват германски... но никога не знаеш!

• 0

Audi_A4_avatar.gif

#144 az_be

az_be

Напреднал

• Потребители на форума
  • 391 Posts:
  • Автомобил:
    Honda Legend 3.7 VTEC

Posted 05 June 2014 - 23:08

Леко глуповат въпрос, но на 200К махогона ми сивее, не трябва ли да е кафеникав? Това  също ми допадна като моделче, мисля че е с 5 скорости:
http://www.cars.bg/c528981
Другата сряда имам човек който ще ходи до Дупница и ще ги види. Аз в момента не съм в България, така че разчитам на хорските очи...

• 0

#145 az_be

az_be

Напреднал

• Потребители на форума
  • 391 Posts:
  • Автомобил:
    Honda Legend 3.7 VTEC

Posted 06 June 2014 - 11:35

http://www.mobile.bg...ls&slink=6odw6r
Тази да не е на някой от форума? Какво мислите за нея? Всякакви мнения са добре дошли. :beer

• 0

#146 az_be

az_be

Напреднал

• Потребители на форума
  • 391 Posts:
  • Автомобил:
    Honda Legend 3.7 VTEC

Posted 06 June 2014 - 12:16

http://www.cars.bg/c520994
Много ще съм благодарен ако някой съфорумник, който е от София и ако има желание и свободно време, хвърли един поглед на ето този автомобил.

п.п Съжалявам за флууд-а :( Гледам и ако харесам нещо го поствам.

• 0

#147 И. Цанков

И. Цанков

Член на МБКБ

• Членове на клуба
  • 95 Posts:
  • Автомобил:
    Mercedes S 320
    Kompressor w220
Garage View Garage

Posted 07 June 2014 - 02:50

Мисля, че първото е най-доброто.
Поне на външен вид е така! Колицата е Авангард изпълнении и заради това, и махагона е този цвят...
Отивай я взимай за 5к и не го мисли!
  • 0
CLK200 Kompressor - W208 '00

#148 az_be

az_be

Напреднал

• Потребители на форума
  • 391 Posts:
  • Автомобил:
    Honda Legend 3.7 VTEC

Posted 07 June 2014 - 12:42

И аз засега клоня към първия 200К от Дупница, но се замислям дали 230К няма да е по добрия избор. Автоматик или ръчка? +/-.

• 0

#149 Ivan W210

Ivan W210

Член на МБКБ

• Членове на клуба
  • 2,836 Posts:
  • Автомобил:
    E320 4MATIC
    E 250 TD
    150hp,1999
    ОГИН БЕШЕ!!!

User's Awards

2
32
2
2

Posted 07 June 2014 - 14:27

Автоматик...естествено :) и 230 по възможност.

• 1

#150 И. Цанков

И. Цанков

Член на МБКБ

• Членове на клуба
  • 95 Posts:
  • Автомобил:
    Mercedes S 320
    Kompressor w220
Garage View Garage

Posted 07 June 2014 - 20:47