това пак на дебитомер ми прилича...нов ок, откъде е купен? точния ли е ? и може да тестваш колата с откачен от кабелите дебитомер ...виж има ли разлика така и каква...
после леко глухо чукане правят дуовентилите когато включват изключват при температурата отвън и вътре в колата почти еднаква...
има ли го това глухо чукане когато температурата вътре е настроена на маx или на мин...
стържене от стартера се чува веднага след като спре да върти двигателя...това не е проблем...
не знам и защо се огледахте в тоя ванос и да му прекъснете захранването все тая ...на ниски и над 4000об той не работи...
...а дросела...как е?
не знам какъв опит имаш колега ... изобщо .....закарай мерцедеса до бай Васил само да го чуе и покара време ще намери знам го аз...
нека каже кво що вижда ....за ремонт и пари отделно...
Здравей,
Дебитормера си е чисто нов и е точния. Дросела е чистен скоро и работи нормално. Не съм сигурен, че те разбрах за температурата, но като цяло тя не е фактор, защото без значение от сезона го има потракването.
Както писах малко по-горе ще видя и в Понеделник какво ще ми кажат, уж доверени хора, надявам се да проявят добри диагностични умения и да предложат адекватно решение.
Поздрави,
Спас