Към съдържанието

  •  

Снимка
- - - - -

Mercedes-Benz представи новия си семеен ванMercedes R 63 AMG


  • Please log in to reply
Няма други мнения в тази тема

#1 ENOXELA

ENOXELA

    Майстор

  • Потребители на форума
  • 4188 Мнения:
  • Пол:Мъж

Публикувано 14 януари 2007 - 16:19

На вниманието на публиката ще бъде демонстрирана бойната модификация R 63 AMG,
оборудвана с 6.3 литров V-образен осемцилиндров двигател.
Автомобилът предлага една доста впечатляваща комбинация от многофункционалност и респектиращо представяне на пътя, предава abto.bg.
Mercedes R 63 AMG е серийното предложение на германската марка, създадено на базата на концептуалната разработка
Vision R 63 AMG, представена по време на салона във Франкфурт през миналата година.
Под предния капак на Mercedes R 63 AMG е монтиран 6.3 литров V-образен осемцилиндров двигател, който е в състояние да произведе максимална мощност от 375 кВт или 510 конски сили. Максималният въртящ момент на мотора достига 630 Нм. Когато бъде пуснат в продажба в Съединените Американски Щати през третата четвърт на тази година, R 63 AMG ще се предлага както във вариант къса, така и в дълга база. Първата версия ще гарантира ускорение от 0 до 100 км/ч за 5 секунди, а втората такова за 5.1 секунди. Максималната скорост на движение на автомобилите е електронно ограничена на 250 км/ч. Предавателната кутия на Mercedes R 63 AMG е AMG SpeedShift 7G-Tronic с възможност за ръчно превключване на скоростите чрез бутони от волана. Задвижването е на четирите колела в отношение 40:60 предни/задни, окачването е спортно Airmatic въздушно.

Стандартно Mercedes R 63 AMG е оборудван с двадесетцолови алуминиеви джанти и гуми с размери 265/45. Автомобилът е първото предложение на Mercedes-Benz, което при желание от страна на клиента може да бъде оборудвано с 21- цолови AMG алуминиеви джанти.

Публикувано изображение
  • 0




0 потребител(и) четат тази тема

0 потребители, 0 гости, 0 анонимни