Предложение за въстание !! 17-18.11.2012
Започната от Lorinser, 04 ное 2012 - 02:36:59
138 мнения по тази тема
Публикувано 14 ноември 2012 - 21:48
Аз си идвам....
Някой има ли друг сам в двойна стая ?
Че при дълга база кола (и че живея на 20-30 мин).. няма шанс да платя 36 лв за нощувка.. при положение , че е 18....
Аз мисля да си поръчвам на място... макар и с малко повечко чакане ;]
Някой има ли друг сам в двойна стая ?
Че при дълга база кола (и че живея на 20-30 мин).. няма шанс да платя 36 лв за нощувка.. при положение , че е 18....
Аз мисля да си поръчвам на място... макар и с малко повечко чакане ;]
Scientists have finally discovered what's wrong with the female brain : On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left...
Публикувано 15 ноември 2012 - 02:47
Ееееее, с 2 есовици черни, па неще си земе стая с креват, ами с легло+съквартирант....ц,ц,ц.
Айде от нас да мине, ше те туриме в една стая с певицата, тя да запълни второто легло, ама момата нема кинти, ше трябва ти да я черпиш... тя пък ше ти попеее ...
Айде от нас да мине, ше те туриме в една стая с певицата, тя да запълни второто легло, ама момата нема кинти, ше трябва ти да я черпиш... тя пък ше ти попеее ...
Публикувано 15 ноември 2012 - 14:58
ЕЕЕее ако е хубава певачицата да взема и аз да дойда.
С Хамъра ще си я поделим момата, половината нощ при него останалата при мен, нема да се караме.
С Хамъра ще си я поделим момата, половината нощ при него останалата при мен, нема да се караме.
Публикувано 15 ноември 2012 - 17:07
ЕЕЕее ако е хубава певачицата да взема и аз да дойда.
А аз само с повикването ли ще остана ?
Градушка бие - слънце пече , аз съм си братче курназ момче
Публикувано 15 ноември 2012 - 17:14
Виж как знаеш
Scientists have finally discovered what's wrong with the female brain : On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left...
Публикувано 15 ноември 2012 - 17:25
Виж как знаеш
Ти имаш да черпиш за Ес класа ...
Ти знаеш , а не аз
Публикувано 15 ноември 2012 - 20:12
хубава е, че и млада... тамън преди няколко години навърши половин век... ш ви изтърбуши с пружините и двамата, сестра е на леля Данче..
Публикувано 15 ноември 2012 - 23:50
хубава е, че и млада... тамън преди няколко години навърши половин век... ш ви изтърбуши с пружините и двамата, сестра е на леля Данче..
Ти по такива ли си падаш ?
Този пост е редактиран от Наско: 15 ноември 2012 - 23:50
Публикувано 16 ноември 2012 - 08:51
Некаква организация за тръгване ще се прави ли?
Не хапи този,който може да те изяде.
Публикувано 16 ноември 2012 - 10:34
Ще се прави, ама има два варианта:
* единият е да се качим от рано, към 11:00 да тръгнем, да се настаним и да си направим разходка по Витоша, да се изморим хубаво и вечерта направо да си легнем към 20:00 часа, след централната емисия новини;
* вторият е да се качим по-късничко, към 19:00 часа да се тръгне и от вратата за краката, направо да се метнем на масата, след което да не ставаме цяла нощ и просто да си платим нощувките - ей тъй за идеята
И при двата варианта не е проблем да се направи организация. Аз предлагам някакъв час да се определи и да се съберем на паркинга пред резиденция Бояна (Националния исторически музей)... и от там да тръгнем нагоре?!
* единият е да се качим от рано, към 11:00 да тръгнем, да се настаним и да си направим разходка по Витоша, да се изморим хубаво и вечерта направо да си легнем към 20:00 часа, след централната емисия новини;
* вторият е да се качим по-късничко, към 19:00 часа да се тръгне и от вратата за краката, направо да се метнем на масата, след което да не ставаме цяла нощ и просто да си платим нощувките - ей тъй за идеята
И при двата варианта не е проблем да се направи организация. Аз предлагам някакъв час да се определи и да се съберем на паркинга пред резиденция Бояна (Националния исторически музей)... и от там да тръгнем нагоре?!
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
• Бабини деветини • clk.babailiica.com • наргиле •
Публикувано 16 ноември 2012 - 10:50
Аз предпочитам да отида от по рано.
Нека се изкажат и другите колеги.
Нека се изкажат и другите колеги.
Не хапи този,който може да те изяде.
Публикувано 16 ноември 2012 - 12:08
Аз ще мога да да се освободя около 13:00- 13:30ч
По принцип първия вариант на Илийката най-ми харесва.
Нека всеки да пише от колко часа може да дойде на НИМ, и ако трябва и 2 групи за тръгване ще организираме. А сборен пункт- в хотела.
Ако няма желаещи за по-късен час,не ме чакайте, тръгвайте, аз ще ви намеря... планината не е голяма
По принцип първия вариант на Илийката най-ми харесва.
Нека всеки да пише от колко часа може да дойде на НИМ, и ако трябва и 2 групи за тръгване ще организираме. А сборен пункт- в хотела.
Ако няма желаещи за по-късен час,не ме чакайте, тръгвайте, аз ще ви намеря... планината не е голяма
Публикувано 16 ноември 2012 - 12:19
Ще мога да тръгна към 6 от София
2 коли сме за сега
2 коли сме за сега
Този пост е редактиран от Наско: 16 ноември 2012 - 12:43
Публикувано 16 ноември 2012 - 15:15
Няма кво всеки да пише... нямаме време да се разбираме по този начин. Направи всеки да напише в коя от двете групи ще му е удобно:
1. Първа смяна в 14:00 часа на паркинга на НИМ/Бояна
2. Втора смяна в 19:00 часа на паркинга на НИМ/Бояна
Аз лично ще гледам да съм с първата група!
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
• Бабини деветини • clk.babailiica.com • наргиле •
Публикувано 16 ноември 2012 - 15:53
Няма кво всеки да пише... нямаме време да се разбираме по този начин. Направи всеки да напише в коя от двете групи ще му е удобно:
и аз ще гледам да съм с първата
0 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни