Моята ще идваГаджето пита ще си води ли някой жената да има с кой да си говори ако идва, ако не - да си седи у дома.
Предложение за въстание !! 17-18.11.2012
Започната от Lorinser, 04 ное 2012 - 02:36:59
138 мнения по тази тема
Публикувано 05 ноември 2012 - 00:19
Публикувано 05 ноември 2012 - 01:00
мойта жена като прочете поканата и какво е съдържанието и.... сега и да искам няма да дойде... НО, щом ще идват и други жени- ще я навия...поне ще пробвам..
Марто, абе не четеш ли?? Писал съм специално за Трифонови, да не забравят да дойдат! Аз мислех Tрифонови да са в една стая тройка. ама... щом Наско те кани.. не му отказвай.
Утре звъня да видим с колко стаи разполагат и т.н..
Марто, абе не четеш ли?? Писал съм специално за Трифонови, да не забравят да дойдат! Аз мислех Tрифонови да са в една стая тройка. ама... щом Наско те кани.. не му отказвай.
Утре звъня да видим с колко стаи разполагат и т.н..
Публикувано 05 ноември 2012 - 10:50
Последно за събота с/у неделя ли ще се организира?
http://www.CarProfi-BG.com/
Монтаж и поддръжка на газови инжекциони; зареждане и ремонт на автоклиматици!
Най-атрактивните цени в София!
Монтаж и поддръжка на газови инжекциони; зареждане и ремонт на автоклиматици!
Най-атрактивните цени в София!
Публикувано 05 ноември 2012 - 12:08
ми събота срещу неделя ще е оок за всички май
Публикувано 05 ноември 2012 - 19:36
Здравейте, колеги! Вече доста неща си "напазарувах" от форума, та ако нямате нищо против бих се включил и аз в мероприятието... Споделете дали трябва да се носи нещо, от какво би могло да има нужда.
Публикувано 05 ноември 2012 - 21:29
Голям мерак ми е да дойда, освен ако не съм желан (тъй като съм нов и не познавам никого). Интересува ме час, направо там (на хижата) ли се чакаме или предварително се събираме някъде. И също така се безпокоя, че няма да успея да дойда тъй като съм на работа в събота до към 15h след това имам 3 часа път до София и 30 40 минути до хижичката ..
The best or nothink.
Публикувано 05 ноември 2012 - 22:28
Следващото се отнася до всички, не само до Миро: няма нови, няма стари - всички тук са обединени от едно... и се събираме за да празнуваме, така че който се колебае, дали да идва, защото е нов или не познава никого, изобщо да не се чуди. Йордан, който дойде на трипа до Видин, след като се прибрахме написа
Виж, за това с работата и пътя - няма как да помогнем...
За да не го кажеш и ти след време - идвай отрано......уникално беше всичко, сега разбрах какво съм испускал до сега...
Виж, за това с работата и пътя - няма как да помогнем...
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
• Бабини деветини • clk.babailiica.com • наргиле •
Публикувано 05 ноември 2012 - 22:35
Значи трябва да разбера само в колко часа се събираме горе и да се оборудвам с едно GPS-че, слагам зимните гуми с тасовете и пристигам.
П.С. Нали не е проблем да взема някой друг приятел, въпреки че не са от клуба и нямат мерцедеси?
П.С. Нали не е проблем да взема някой друг приятел, въпреки че не са от клуба и нямат мерцедеси?
The best or nothink.
Публикувано 05 ноември 2012 - 22:39
всички са добре дошли... Ако има проблем, ще си запишеш телефони и звънкаш...
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
• Бабини деветини • clk.babailiica.com • наргиле •
Публикувано 05 ноември 2012 - 22:44
Живот и здраве ще дойда с още 3 маймуни.
The best or nothink.
Публикувано 05 ноември 2012 - 22:55
Наско ще ви посрещне подобаващо
Публикувано 06 ноември 2012 - 00:00
като говориме за готовност ... аз съм природно бедствие
Иначе гаранция ще ги посрещна момчетата както си трябва
Ей , значи какви ли не глупости не пиша темата да винаги "хот"
Иначе гаранция ще ги посрещна момчетата както си трябва
Ей , значи какви ли не глупости не пиша темата да винаги "хот"
Този пост е редактиран от Наско: 06 ноември 2012 - 00:02
Градушка бие - слънце пече , аз съм си братче курназ момче
Публикувано 06 ноември 2012 - 00:02
Вчера се качвах в тази посока, пътя е изкърпен и дупки няма
Публикувано 06 ноември 2012 - 07:00
Ако станем 20+ човека де.
Макс капацитет 120човека.
Със сигурност ще сме 20+ човека, щом е до 120 капацитета ще трябва да се запиша, за да не увисна накрая на паркинга , че така като гледам аз сигурно ще пристигна късно към 8 8 и нещо ако не е проблем. Относно веригите вече са ми в багажника, само трябва да намеря време да сложа смешните гуми и газ!
The best or nothink.
2 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 2 гости, 0 анонимни