Jump to content

•  

Photo
* * * * * 1 votes

Няколко питания за w124 e220 :)

• Please log in to reply
23 replies to this topic

#16 blackonblack

blackonblack

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 15 Posts:
  • Град:София
  • Автомобил:
    w124
    R170

Posted 02 November 2012 - 10:36

Колега,мотора ти е доста добър и пъргав за това купе.
Няма смисъл да даваш 200+ лева за чипосване при положение че ефекта няма да е толкова голям.Ако за 15 к.с. и 10 до 15 nm ти се дават пари,твоя воля.

в край на сметка и аз това реших - няма смисъл за почти никакъв ръст в конете да набивам грешни пари :). А и като прочтох за чип тунинга още повече се разколебах - да взема да я оставя при някой некадръник после само ядове да бера......
Мисля днес или утре да я закарам при Бай Васо да ми направи изолация на ел. инсталацията че тия дни имах известни проблеми и след това се оглеждам за шпер :)))
  • 0

#17 dilqnski

dilqnski

Майстор

• Потребители на форума
  • 1,634 Posts:
  • Град:Димитровград
  • Интереси:Двигатели

Posted 02 November 2012 - 10:43

Всъщност,не знам колко к.с. ще се повиши,ма ефекта но тоя мотор е невероятен,стига личност която го прави да е доста наясно, при определяте на количеството гориво и времето на предварението.
  • 0
Никога не оставям магарето си в калта.

#18 Вай Басо

Вай Басо

Бамбашка!

• Потребители на форума
  • 5,604 Posts:
  • Автомобил:
    W124 220E/E220 тотално рециклиран 2011г

http://forums.mbclub.bg/topic/31677-/
Garage View Garage

Posted 02 November 2012 - 10:46

Да, щом след дъждовете започнат колебания, това е сигурен признак за проверка на инсталацията......

Събота и неделя почивам. ;)
  • 0

Вари го,печи го,бенца си е Бенц!

Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени!

#19 blackonblack

blackonblack

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 15 Posts:
  • Автомобил:
    w124
    R170

Posted 10 January 2013 - 23:03

колеги малко изтърквам праха на тази тема ама няма как........закъсах го от началото на зимата с компютъра :wacko :wacko Намокри се и колата започна да работи зле ; Издирвам въпросния компютър от над 2 месеца.......намерих няколко оферти от морги/коли на части но всичките бяха марка BOSCH , а моят е VDO (видимо изглеждат еднакви но Бош-а има 1 букса в повече) Ставам отчаян без колата.....какво бихте ме посъветвали? Не съм взел компютър за проба досега главно защото знаете какви са повечето търговзци на части - ще ми го пробутат и ако не ми свърши работа едва ли ще има мънибек :) . Някой сблъсквал ли се е с подобен проблем?
http://www.bba-reman...rcedes_vdo1.jpg
ето за тоя дзвер става въпрос,
  • 0

#20 dilqnski

dilqnski

Майстор

• Потребители на форума
  • 1,634 Posts:

Posted 10 January 2013 - 23:07

Вземай си спокойно,еднакви са.
  • 0

#21 batmusorat

batmusorat

Чирак

• Потребители на форума
  • 134 Posts:
  • Град:Бургас
  • Автомобил:
    W124TE 200

Posted 13 January 2013 - 10:46

Колеги аз как мога да разбера моята дали има шпер.200ТЕ 124ка 91ва година е.Старата беше 87ма година и като я пробвах на плаца на работа на заснежено правеше 1 оборот и спираше а тази новата си върти доста доволно.Имам 2 кръгли неща отпред на капака на двигателя,които един колега от работа ми каза ,че са за шпера.Пробвах я и на право на снега,powerslide,прави както се казва;) Със стария мотор и широката лайсна съм.Моторе е м102 мисля;)
  • 0

#22 Sharky///AMG

Sharky///AMG

Напреднал

• Потребители на форума
  • 276 Posts:

Posted 24 January 2013 - 19:49

Колеги аз как мога да разбера моята дали има шпер.200ТЕ 124ка 91ва година е.Старата беше 87ма година и като я пробвах на плаца на работа на заснежено правеше 1 оборот и спираше а тази новата си върти доста доволно.Имам 2 кръгли неща отпред на капака на двигателя,които един колега от работа ми каза ,че са за шпера.Пробвах я и на право на снега,powerslide,прави както се казва ;) Със стария мотор и широката лайсна съм.Моторе е м102 мисля ;)

Добре де лампа ASD нямаш ли на таблото?
  • 0

#23 batmusorat

batmusorat

Чирак

• Потребители на форума
  • 134 Posts:
  • Град:Бургас
  • Автомобил:
    W124TE 200

Posted 27 January 2013 - 08:13

Добре де лампа ASD нямаш ли на таблото?

Не колега,няма.Имам някаква ARS система-Active Road Stability,Active roll stability,това са двета неща които означава.
  • 0

#24 dilqnski

dilqnski

Майстор

• Потребители на форума
  • 1,634 Posts:

Posted 27 January 2013 - 10:55

Абе нали имате маслени амортисьори бе,какво още искате от тия коли.Или имаш ASD,или нямаш,туй е 124-ка.
  • 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users