Към съдържанието

•  

Снимка
- - - - -

Колеги помагайте :)

• Please log in to reply
83 мнения по тази тема

#61 Dydo

Dydo

Майстор

• Потребители на форума
  • 781 Мнения:
  • Град:София
  • Автомобил:
    W 202 - продаден!

Публикувано 06 октомври 2012 - 14:59

внос от Австрия е няма такива ръждилници но пък двигатели окачване и скорости бетон.

И моята е те такава :yeah Тръгнаха веждите и отзад на ключалката и разните му там ниски места около праговете, ама отдолу поне била без ръжда-шасито имам предвид. Иначе двигател, салон, окачване-няма ядове вече 4 та година. Само каране.

Що се касае за предлаганата 124-ка, според мен не е просто скъпа, а е бесна цифра за такъв екземпляр, с този салон. 3500-4500 лв. е абсолютно нормална цена за супер запазена 124 ка, било то и вече Е класа. Ама някой ще се изцепи, че видите ли в Германия запазените почвали от 3 к евро, не е относимо за този пазар тук. Има наистина и по 5-7 бона 124-ки, но са далеч над предлаганото по-горе...................да ме извинява колегата, нищо лично, а просто обективно мнение.
  • 0
От Витоша по-високо нема, от Искаро по-дълбоко нема и от Мерцедес по-убаво нема...............древна шопска мъдрост!

#62 mironov_s

mironov_s

Напреднал

• Потребители на форума
  • 309 Мнения:
  • Автомобил:
    Мерцедес-Бенц W124 230 Kompressor 1992

Публикувано 08 октомври 2012 - 09:49

Колеги няма какво да Ви се сърдя. Колата не е моя и не съм дал аз тази цена. Просто дадох предложение защото знам състоянието и. Междо другото колата не е била такси, а обслужваща кола в летището. Затова е различно барчето.
  • 0

#63 milenm

milenm

Чирак

• Потребители на форума
  • 152 Мнения:
  • Град:Казанлък
  • Автомобил:
    друг
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 09 октомври 2012 - 09:20

Накой да не е ходил на пазар тия дни, че ми мирише на бокс и регистрация май нещо ... :) ?
  • 0

Мъдрецът сочи Луната, а глупакът гледа в пръста му!

#64 Марина Стоянова

Марина Стоянова

Чирак

• Потребители на форума
  • 80 Мнения:
  • Град:Варна

Публикувано 20 октомври 2012 - 11:43

Колегиииииии сложих главата в торбата и искам да чуя вашето мнение
http://nfs.mobile.bg...k=7um2p9<br />кажете нещо за това утре ще ви кача снимки.Не съм карала газ бензин и то този мотор Е200 136 к .
:) :) :) :)
  • 0

#65 200E-16V

200E-16V

Член на МБКБ

• Членове на клуба
  • 447 Мнения:
  • Град:Несебър
  • Интереси:Ел.инсталация за Мерцедес
  • Автомобил:
    W124 200E-16 (27.11.1992)
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 20 октомври 2012 - 21:35

Добре изглежда само като я оглеждаш обърни внимание дали работи равномерно на празен ход и при форсиране дали сваля бавно оборотите ако е така значи скъп ремонт.Моята е със същия мотор и съм позапознат с някой неща :)
  • 1

#66 denis_amg

denis_amg

Чирак

• Потребители на форума
  • 136 Мнения:
  • Автомобил:
    mercedes c36 amg 1995

Публикувано 21 октомври 2012 - 16:14

Колата с обикновенна газова ли е или газов инжекцион имах купе със същия мотор много ядове имах с него не ти го пожелавам този мотор има комутатор доста ги крадат съхранявай я в гараж че тва нещо е адски скъпо каквото се сетиш питай ще помагам,че ми беше голяма болка Успех и със здраве да си я караш и я полейте хубаво
  • 0

#67 mimo160

mimo160

Майстор

• Потребители на форума
  • 2203 Мнения:
  • Автомобил:
    Mercedes w221 s320 cdi
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 21 октомври 2012 - 20:09

Според мен е спънат кон с този двигател и не върви,а харчи (лично мнение да не се засегнат хората с такива)
Стрелката на температурата не ми харесва къде е ,а климатика е спрян и да не се окаже че трябва да и се прави изолацията на кабелите на инсталацията(което вече си е стандартно за толкова годишен Мерцедес)
  • 0

#68 drjivago

drjivago

Майстор

• Потребители на форума
  • 1881 Мнения:
  • Автомобил:
    Вече бивш s212, e200 cdi
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 21 октомври 2012 - 20:22

комутатор

Още ли?
Това беше модерно преди 10 години
Мани и държавата. Трипъл "Б"

Пп: иначе в темата доста се поспори двигател или ламарини, така че.... Пълно щастие няма

Този пост е редактиран от drjivago: 21 октомври 2012 - 20:25

• 0

#69 denis_amg

denis_amg

Чирак

• Потребители на форума
  • 136 Мнения:
  • Автомобил:
    mercedes c36 amg 1995

Публикувано 21 октомври 2012 - 20:28

Не само за комутатора,но той доколкото се сещам е най скъпия поне преди беше де но...а че си е тромава тва е доста вярно и при мене си качваше температурата над нормалното,колежката ще сподели след определени километри как е машината
  • 0

#70 dilqnski

dilqnski

Майстор

• Потребители на форума
  • 1634 Мнения:
  • Град:Димитровград
  • Интереси:Двигатели

Публикувано 21 октомври 2012 - 22:03

Е стига те де,никой не е казал,че си търси бегачка.Темата за комутатора е малко сложна,ма и при дизела,пак можеш да ги похарчиш тия пари за ремонт,въпрос на късмет.Температурата е просто едно виско/аман от глупости,хората измислиха ел.перки/,пък инсталацията си е задължителна,то нали българите имат намеса в производството. :)
  • 1
Никога не оставям магарето си в калта.

#71 iliykata83

iliykata83

Чирак

• Потребители на форума
  • 88 Мнения:
  • Град:Търговище/Stavanger Norge
  • Интереси:Най-вече коли
  • Автомобил:
    Най-големия W124-БУБУ 1994г.-ех в историята
    Subaru Legacy GX 4WD-AT 1992г.-ех в историята
    Mercedes-Benz E 200D-много здрава машина
    JEEP CHEROKEE

Публикувано 22 октомври 2012 - 18:23

Колежке май много бързо му се наситихте на новия Бенц,че вече е на пазара и то с бая по-висока цена от тази която го купихте,защо ли,или греша,че това ти е новия Бенц?

http://www.cars.bg/u836952
  • 0

#72 alipi

alipi

Майстор

• Потребители на форума
  • 2185 Мнения:
  • Град:селяндурин от класа

Публикувано 22 октомври 2012 - 18:55

Некоя пара да се изкара.
Ние тука в тоя форум ядеме доматите с колците.
Колежке,що не казваш че ти помагаме да си правиш търговийката,а ние бунаците тука търсиме и си даваме мнението.
  • 0
Не хапи този,който може да те изяде.

#73 dilqnski

dilqnski

Майстор

• Потребители на форума
  • 1634 Мнения:
  • Град:Димитровград
  • Интереси:Двигатели

Публикувано 22 октомври 2012 - 18:55

Еееее,ми навъртя ли са му 2к километра,и стига са го мъчили толкова,вече малко врътка и следващия.
Мисля си,чееее колежката се омъжи за тоя бенц.

Този пост е редактиран от dilqnski: 22 октомври 2012 - 18:58

• 1
Никога не оставям магарето си в калта.

#74 manterka

manterka

Чирак

• Потребители на форума
  • 56 Мнения:
  • Град:Стара Загора
  • Автомобил:
    W124 200E 1991-schwarz metallic
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 22 октомври 2012 - 19:50

Еее,ама не и се сърдете бе колеги,невиждате ли,че този който е 5200 лв е с "полуавтоматични" скорости,а не е автомат като на колежката :) Тя не е толко тъпа чак,че да напише така :))).Сега сериозно:в резултат да изкараме някой лев,много обичаме да се правим на тарикати,по това се познават комлексарите,те струват точно толкова,колкото е разликата между 3000 и 5200 лв,нито повече от това.Абе да прави що ще с колата,но всеки тука и даваше съвет така,както все едно че той ще я купува,демек- да внимава като избира,да гледа и.т .н..обаче виж,тя не внимаваше,и истината лъсна.Да е жива и здрава...........
  • 0

#75 Марина Стоянова

Марина Стоянова

Чирак

• Потребители на форума
  • 80 Мнения:
  • Град:Варна

Публикувано 22 октомври 2012 - 19:52

Аз по принцип си търся дизелов автомобил но намерих на газ/бензин не ми харесва не знам защо т. е. знам но няма значение :)
та и затова ся съм и дала такава цена че и да мога да сваля от нея.Аз ви искам мнението не защото ядете доматито с колците
а защото някои от вас сигурно повечето сте по големи от мен ,разбирате много повече от мен .Та да си дойда на думата
искам дизелов автомобил намерих временно тази а и затова я взех че ми писна да съм пешеходец.
  • 0

1 потребител(и) четат тази тема

0 потребители, 1 гости, 0 анонимни