Към съдържанието

•  

Снимка
- - - - -

Колеги помагайте :)

• Please log in to reply
83 мнения по тази тема

#46 Марина Стоянова

Марина Стоянова

Чирак

• Потребители на форума
  • 80 Мнения:
  • Град:Варна

Публикувано 03 октомври 2012 - 23:56

О тази я гледах дори и на живо огледах я много добре дори и няма да ви кажа на гледно е страхотна но на живо не си струва да се гледа.
Под калниците имаше едни хубави дупки ама хубави и замазани с силикон
под постелките от пред в краката имаше вода която е влязла най вероятно от някоя яма която не се виждаше
и от таз се отказах почвам да губня надяжда че ще си намеря нещо свястно . :( :(
  • 0

#47 Dydo

Dydo

Майстор

• Потребители на форума
  • 781 Мнения:
  • Град:София
  • Автомобил:
    W 202 - продаден!

Публикувано 04 октомври 2012 - 08:34

Като те чета, стигам до извода, че кръстосваш цялата страна в търсене на МБ. От Варна си, пък щом си гледала тази кола, която е в София, мани :yeah

А иначе действително по снимки изглежда, като супер екземпляр.
  • 1
От Витоша по-високо нема, от Искаро по-дълбоко нема и от Мерцедес по-убаво нема...............древна шопска мъдрост!

#48 Марина Стоянова

Марина Стоянова

Чирак

• Потребители на форума
  • 80 Мнения:

Публикувано 04 октомври 2012 - 08:57

О супер на пръв поглед но да не ти се налага да я оглеждаш че лошо ще ти стане дупки , ръжда замазана от всякъде колкото да си я продаде господина
ама аз не съм проста като съм жена не се лъжа лесно а оня се опитва да ме излъже че е супер само двигателя и харесах беше добър нищо друго нямаше което да ми хване окото както се казва но не се отказвам продължавам да си търся мерджо които да ми допадне :) :)
  • 0

#49 milenm

milenm

Чирак

• Потребители на форума
  • 152 Мнения:
  • Град:Казанлък
  • Автомобил:
    друг
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 04 октомври 2012 - 10:53

А на тая черната да сте забеляза ли че и е сменян предния капак с Е-класов(защо ли?)-вероятно челен удар,а може просто така за кеф,и дясната фуга над фара ми се гледа повече зяпнала от лявата,волана също е сменян(124 няма оригинално с точно такъв)и не на последно място само на шофьорската врата има ел.седалки(странна работа),аз лично не съм виждал такива модели поне не и оригинал,иначе колата хваща окото и то много,но да не забравяме,че е 4х4,а там подръжката си е брадва-който е притежавал знае за какво става дума и на последно място прекалената ниска цена,а добре запознатите с марката добре знаят,че евтиният Бенц излиза прекалено солено и има вероятност да намразиш марката до живот.На колежката и пожелавам успех в търсенето и да не прибързва с покупката,а да се зареди с много търпение,ако иска да се сдобие с добър екземпляр и да не преглъща някои дребни забележки,които след време може много да я дразнят и да и пречат-усилено търсене му е майката и много чакане и търпение,докато излезне подходящия и твой екземпляр-ще го разпознаеш веднага като го видиш още на пръв поглед.

Само да споделя, не да убеждавам:
1. 4х4 си е скъпа подръжката - шарнир 220кинта,преден лагер 170,предни маншони 150 всички и т.н., но кеф цена нема /да видиш W124 да врътка предни, да я "заковава" като влезеш у некоя локва с калпави гуми и 120км/ч/ - справки снимката /айде да идва снега :yeah /
2. моята е бензин газ 260 автомат - не мисля дали ще запали зимата, прецаква се газовото - карам на бензин, а ако ми замине нещо по бензина ще се прибера на газ
3.15-16 газ в града, 12 извън /май нещо още не беше наред центровката - коригирано с помоща на dilqnski,но тва е др.тема /, но ми е падала и на 8.8 при 110 - няма толкова евтина нафта и разход на дизел май
И пак казвам,че просто споделям, не бих желал да убеждавам някой или да повлиявам при решение.
Желая успех с избора!
И да се похвалиш живот и здраве!

Прикачени файлове

• Прикачен файл  DSC00665.JPG   49,78K   45 Брой сваляния

• 0

Мъдрецът сочи Луната, а глупакът гледа в пръста му!

#50 dilqnski

dilqnski

Майстор

• Потребители на форума
  • 1634 Мнения:
  • Град:Димитровград
  • Интереси:Двигатели

Публикувано 04 октомври 2012 - 14:10

Е,скъпа поддръжка,ма се кефиш другите като драскат на едно място,пък ти минаваш край тях,без грижи.Зимата в снега ,лялото на плажа :) .
  • 1
Никога не оставям магарето си в калта.

#51 Марина Стоянова

Марина Стоянова

Чирак

• Потребители на форума
  • 80 Мнения:

Публикувано 04 октомври 2012 - 14:23

Е да естествено че ще споделя първо тука е кача снимки за да си кажете мнението .
Аз по принцип не се влияя защото все пак на мен трябва да ми хареса
и аз давам парите така че аз само мнения и съвети слушам и събирам за което :allhail Благодаря
а наистина се надявам скоро да намеря нещо добро което да ми хареса
а не се и съмнявайте че няма да я споделя с вас . :)
  • 0

#52 milenm

milenm

Чирак

• Потребители на форума
  • 152 Мнения:
  • Град:Казанлък
  • Автомобил:
    друг
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 04 октомври 2012 - 14:26

Е,скъпа поддръжка,ма се кефиш другите като драскат на едно място,пък ти минаваш край тях,без грижи.Зимата в снега ,лялото на плажа :) :) .

Ох, мерсиии! :)
Не се получи клипа преди снимката,за съжаление, да ви покажа снегорина,че в youtube има само 2-3 клипа за W124 4Matic в сняг. А къде се качва,кучето, не ми се вярва,въпреки че аз го карах. Бузлуджа от хижите до чинията непочистен 30-40 санта и една ледена коричка отгоре...А после в с.Шипка една ледена пързалка - не я усети на качване и то с калпави гуми! Ама слизах на шейна пусто,я сурках у бордюра та спре 30м преди един дувар,че не знаех тогава /бях млад :tease /, че се слиза с 2-3 зъба на ръчната, на N и обираш лекинко с крачната.../подобна тема няма да е излишна май, че щеше да ми замине колицата/
  • 1

Мъдрецът сочи Луната, а глупакът гледа в пръста му!

#53 Марина Стоянова

Марина Стоянова

Чирак

• Потребители на форума
  • 80 Мнения:

Публикувано 05 октомври 2012 - 19:15

Колеги какво ще кажете за тази че вече не знам кажете и вие нещо
http://www.cars.bg/u730364
  • 0

#54 dilqnski

dilqnski

Майстор

• Потребители на форума
  • 1634 Мнения:

Публикувано 05 октомври 2012 - 22:00

Стига пита,че ще си останеш пешеходка :) .Италианките са по без ръжда,тъй че от близко може и да ти хареса.Изкърти някой лев на място,главата в торбата и да е весело.Това което ти се иска,не съществува,все пак ЕГН-то си казва думата,то и ние вече не сме като на двадесет,ма си свиркаме.Това е кола,не друг мъж,тъй че не се вживявай толкова.

Този пост е редактиран от dilqnski: 05 октомври 2012 - 23:53

• 1

#55 drjivago

drjivago

Майстор

• Потребители на форума
  • 1881 Мнения:
  • Автомобил:
    Вече бивш s212, e200 cdi
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 05 октомври 2012 - 23:18

Стига пита,че ще си останеш пешеходка :) .Италианките са по без ръжда,тъй че от близко може и да ти хареса.Изкърти някой лев на място,главата в торбата и да е весело.Това което ти се иска,не съществува,все пак ЕГН-то си казва думата,то и ние вече не сме като на двадесет,ма си свиркаме.Това е кола,не друг мъж,тъй че не вживявай толкова.

+1

Аз до колкото разбирам колежката чака някой да и подари кола. Иначе няма да я хареса. Не гледай чак толкова тая ръжда ,все едно ще го пазиш за внуците тоя Мерцедес. Кола на 20 години какви могат да ви бъдат очакванията, най-много хубав запазен двигател останалото са компромиси
  • 1

#56 Марина Стоянова

Марина Стоянова

Чирак

• Потребители на форума
  • 80 Мнения:

Публикувано 06 октомври 2012 - 07:52

Да така е но все пак гледам да е нещо запазено все пак не я взимам сега да я ремонтирам е то е нормално да се сменят масла и филтри и от осрта но да почвам да я ремонтирам защото ще излезе все нещо което да не е на ред това не го харесвам .Да може и да преувеличавам извинете ме но все пак гледам да е нещо по така . Питам ви защото уважавам като по големи от мен и по разбиращи искам и вашия съвет и мнение затова и ви и питам до сега сте ми помогнали за всичко за което съм ви благодарна много .
До края на следващата седмица вече се надявам да си имам кола :)
  • 0

#57 mironov_s

mironov_s

Напреднал

• Потребители на форума
  • 309 Мнения:
  • Автомобил:
    Мерцедес-Бенц W124 230 Kompressor 1992

Публикувано 06 октомври 2012 - 08:59

Здравейте, ако ще е без ръжда мечо значи трябва да търсиш италиянка. Обаче трябва много да внимаваш за двигателя и скоростите. За пример моята кола е от италия и няма никъде ръжда, но пък и направих основен ремонт на двигателя и на скоростната кутия. Не казвам, че всички от италия са така, но имай едно на ум и много внимавай какво купуваш.
Ето и аз да предложа една колица. На мой приятел е и знам какво и е състоянието а то е отлично. Буквално се качваш и знаеш, че колата е в отлично техническо състояние и няма какво да и се прави.

Този пост е редактиран от mironov_s: 06 октомври 2012 - 09:00

• 1

#58 Марина Стоянова

Марина Стоянова

Чирак

• Потребители на форума
  • 80 Мнения:

Публикувано 06 октомври 2012 - 09:12

Лелеее ти къде скочи аз търся нещо поне до 4 или най много 5 хиляди . Но благодаря все пак .
  • 0

#59 dilqnski

dilqnski

Майстор

• Потребители на форума
  • 1634 Мнения:

Публикувано 06 октомври 2012 - 09:35

Миронов,тая талига е далеч от идеалното състояние,пък да не говорим за такива пари.124-ката си класическо яко возило,ма как може да го сравняваме с нещо по-ново,като да речем една 203-ка 270cdi 2000г.,то става въпрос вече за почти една и съща цена.Дадох пример за 2000г,защото са по-евтини,когато се доближат двете цени,трябва да си ..........,да си купиш..........
Другото,никой не ще да си от ремонтира колата която си купува,а налива пари в масла и филтри,пък да речем в замяна на това си я кара разбита,или искате някой да ви я оправи,пък вие после само да лузгате,ма тогава била пък скъпа.Идеално запазено състояние само в магазина :) ,другото купуваш стара,плащаш в сервиз да ти я възстановят,седиш без пари,и пак караш здрава кола,но не и идеална..
  • 1

#60 mimo160

mimo160

Майстор

• Потребители на форума
  • 2203 Мнения:
  • Автомобил:
    Mercedes w221 s320 cdi
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 06 октомври 2012 - 10:02

Да ме извинява колегата (не търся заяждане) ама това бивше такси дето го е дал като предложение хич не ми се струва че си заслужава високата цена.
Относно по горните постове аз виждам нещата така.
По добре купето да е в безупречно състояние ,а пък двигател и скорости се ремонтират.Хване ли те ръждата и изтървеш ли я оправия няма ,а и най ме дразни като стане колата после 6 различни цвята или нюанси.Две коли съм карал внос от Австрия е няма такива ръждилници но пък двигатели окачване и скорости бетон.
  • 1

0 потребител(и) четат тази тема

0 потребители, 0 гости, 0 анонимни