Към съдържанието

•  

Снимка
- - - - -

Въпрос за ГУ на 190

• Please log in to reply
17 мнения по тази тема

#16 Алфонсо

Алфонсо

Майстор

• Потребители на форума
  • 2773 Мнения:
  • Град:София
  • Автомобил:
    Mercedes-Benz C124- 92г 200CE -продаден
    Mercedes-Benz W210-97г E200 Avantgarde- продаден
    Mercedes-Benz C208- 99г CLK200 Kompressor-продаден
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 12 септември 2012 - 22:09

Абе,като приемем разликата в цената на горивата,че е гръмнала малко, на кой му пука.Навремето като ги карах и аз тия мотори,си бях научил жената да си го оправя на пътя,за нула време.Като го гледам Mirckoz,с туй малко дете,надали иска да си пръска парите по скъпия бензин.

Баш така, няма да си купи нещо на детенцето ще храни тюфлеците от лукойл с бензин по 3л.... как пък не.... и то защо, за да запази перектен 25- годищния бейби бенц... ми не мерси.
Гърмяло било три пъти... ми да ама за 55'000 километра близо. С разликата от цената на горивата съм могъл да си купя три цели двигателя M102 така че дреме ли ми за трите гърмежа :D
Всеки сам си преценява, карал съм на газ, после имаше момент в който не беше изгодно да се кара на газ, по моите виждания... сега ето че пак вече от над година карам на газ.... всеки сам си знае дереджето и сам си прави сметката.
  • 0

#17 dilqnski

dilqnski

Майстор

• Потребители на форума
  • 1634 Мнения:
  • Град:Димитровград
  • Интереси:Двигатели

Публикувано 12 септември 2012 - 22:46

Баш така, няма да си купи нещо на детенцето ще храни тюфлеците от лукойл с бензин по 3л.... как пък не.... и то защо, за да запази перектен 25- годищния бейби бенц... ми не мерси.
Гърмяло било три пъти... ми да ама за 55'000 километра близо. С разликата от цената на горивата съм могъл да си купя три цели двигателя M102 така че дреме ли ми за трите гърмежа :D
Всеки сам си преценява, карал съм на газ, после имаше момент в който не беше изгодно да се кара на газ, по моите виждания... сега ето че пак вече от над година карам на газ.... всеки сам си знае дереджето и сам си прави сметката.

Еей да прочета нещо разумно в тая тема.
  • 0
Никога не оставям магарето си в калта.

#18 mercedes_benc190e

mercedes_benc190e

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 26 Мнения:
  • Град:Сливен
  • Автомобил:
    Мерцедес-Бенц 190E W201 1989

Публикувано 11 ноември 2012 - 20:31

Колега аз имам 190 бензинова с обикновено газово а иначе газовото ми е Lovato обаче ми е изключен автоматичния смукач за да не гърми.Исках да попитам казаха ми че сам трябвало да сменя някаква мембрана на изпарителят която разделяла газ и бензин някои може ли да ми каже за какви пари долу горе става въпрос. Благодаря предварително!
  • 0

0 потребител(и) четат тази тема

0 потребители, 0 гости, 0 анонимни