Публикувано 03 септември 2012 - 09:03
Подмених кабелите с Bremi (не съм сигурен за реалната им цена, защото първо ми дадоха някви италиански, на които не помня името за 94лв, но бяха по-дълги и после ми дадоха Bremi-то, за което уж парите стигали...). Избор още може да направиш между Beru и Bosch пак на около тази цена, като само за Bosch на 4 места ми дадоха съответно цени от 96лв, 130лв, 150лв и 220лв за 2-та кабела... Странна работа. За бубините падна повече търсене, защото така и не стана ясно кои са по-добри Beru или Bosch. Накрая се спрях на Beru, като едната си я взех на 130лв, но след като видях че и двете са ми спукани взех и втора от Автоплюс на 140лв. След смяната на кабелите и бубините колата се прероди. Няма тресене в спряло положение и на скорост и няма гасене на цилиндри при газ. Странното е, че в момента и разхода ми на газ по груби сметки излиза към 12-13/100 градско, но може би е защото смених предни накладни и карам сравнително бавно.
Попринцип при газта, ако имаш много висок разход и спънат мотор, най-често става дума за подаване на прекалено много газ в цилиндрите. Технически подробности не знам, така че те съветвам да намериш читав сервиз да ти направят диагностика на самата система и после една хубава настройка в движение. Ако не се лъжа ако имаш читава впръскателна и запалителна система, то проблем може да имаш само в самия газов инжекцион - софтуерен или хардуерен, това вече може да се установи на сервиз. Де да знам може и филтрите да са за смяна или изпарителя да е за ремонт.
"My armies are all slain. My castle lies in ruins. My enemies have taken everything from me, all my wealth and power. But they could not kill me. I still walk the earth, weak but alive. They have taken everything but the beating of my undead heart.
Now they will learn of fear, these mewing babies who thought they could destroy me. I shall regain my powers, and I shall come to them in the night. And my visits shall not be kind."