Ти си идеален с 15/100, няма какво да човъркаш повече, 200К 192к.с. АВТОМАТ и казваш че си ръчкал... 15/100 газ е идеален разход. Карай си колата и си свиркай, стига вече с тия тестове, настройки, засичане, замерване.
пп Пални уикенда до Боровец, на разходчица примерно и направи една финална засечка на разхода, ако е между 10 и 12 си отличник и вече можеш да спиш спокойно.
Това което все още ме притеснява е качеството на настройката. Сваления разход е само част. Попринцип и преди ми я бяха настройвали на такъв разход, но тогава беше просто с намаляне на впръскването на газта, което спъна колата ужасно. Сега се движи добре, но не съм я тествал достатъчно. При една от настройките работеше пак така добре, но пък във високи обороти се спъваше и се усещаше как изведнъж губи мощност и спира да набира коректно. При този тест само веднъж карах по подобен начин, но не обърнах внимание как се държи колата. Затова и искам да намеря някой по кадърен да погледне настройките и вече да ми е мирна главата. Тези ми стана ясно, че нямат много опит и не знам тези 5 литра по-малко за сметка на какво са. Така че ако някой има препоръки, да свирка.