Към съдържанието

•  

Снимка
* * * * - 1 гласа

Новата А класа

• Please log in to reply
191 мнения по тази тема

#76 DEOdriver

DEOdriver

Майстор

• Потребители на форума
  • 983 Мнения:
  • Град:Смолян
  • Автомобил:
    VW Passat B7 4motion
    Mercedes Sprinter 311CDi 07г.
    Mercedes 308 Diesel 90г.
    Mercedes 1317 TurboDiesel 90г.

Публикувано 02 септември 2012 - 19:31

Ей, ама как само всички убеждавахте колежката да не си взима А класа, а сега се надпреварвате кой по-напред да се повози :tongue

Aaa,аз дума не съм обелвал за такова нещо.С две ръце съм за А-класа,даже като се замисля как ще ми отива такава готина младежка кола....малиий.Мацките ще ме кацат като пчели на мед.

Този пост е редактиран от DEOdriver: 02 септември 2012 - 19:32

• 1

#77 LiL

LiL

Firestarter

• Замразено членство
  • 2761 Мнения:
  • Град:София
  • Интереси:Създавам спомени с материали на клиента -:D
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 10 септември 2012 - 21:54

Прикачен файл  pokana_A-class.JPG   199,42K   62 Брой сваляния
  • 0

#78 rado32

rado32

Майстор

• Потребители на форума
  • 1197 Мнения:
  • Автомобил:
    W203 C280 4matic 2006г. 231к.с.
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 12 септември 2012 - 16:16

Прикачен файл  pokana_A-class.JPG   199,42K   62 Брой сваляния

Там сме :)
  • 1
Публикувано изображение

#79 fiveq

fiveq

Напреднал

• Потребители на форума
  • 598 Мнения:
  • Град:Sofia,Bg.
  • Интереси:Обичам да карам, музиката (почти от всякакъв тип), хубавите парфюми,удоволствията в живота и мнооого други неща, просто ме питайте.
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 13 септември 2012 - 20:09

По-старите дизелови модели на мерцедес (условно до 2005-а) не ми дават впечатление на икономични. За по-новите не знам, бих очаквал новата А-класа ...

Sent from my iPad using Tapatalk

Аз съм с дизел (170 CDI) от дек. 2004 (една от последните W 168) и в градско натоварено (съответно дали с клима или парно - според сезона) не отивам на повече от 6 ! На дълъг път (до Приморско, цялото семейство и full багажник) ми дава при умерено каране 4.5 - то толкова си е и по книжка като данни и за двете - градско и извън. С ръчни съм.
А това лято с С-тката (другото ни бубу - W 203 , 220 CDI - 143 hp - пак ръчка) ни даде с фул багажник и четири човека - 5.0 !
https://www.facebook...&type=3
  • 1
5q

Публикувано изображение

Публикувано изображение

#80 fiveq

fiveq

Напреднал

• Потребители на форума
  • 598 Мнения:
  • Град:Sofia,Bg.
  • Интереси:Обичам да карам, музиката (почти от всякакъв тип), хубавите парфюми,удоволствията в живота и мнооого други неща, просто ме питайте.
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 13 септември 2012 - 20:23

A 180 cdi 7G-DCT, пакет Лента за движение, линия Urban, пакет Exclusive, пакети Огледала, Защита с/у кражба, Светлини и видимост, Камера за движение на заден ход, Активен паркинг асистент, Comand online, Автоматична климатична инсталация Thermotronic, Intelligent light system, Herman Kardon logic 7 surround sound,подсилено затъмнени тонирани задни стъкла. Вече нищо не съм пропуснала, а и 109 конски сили, само -:/

ХАрман Кардън- не е германец, че да е Херман :D Това "пакет лента за движение" в Бг. е доста безмислено, щото у нас ги няма тия срещу заспиване и др. Имаше миналото лято сложени на завоя при Приморско от оная случка със Ставиский , но това лято като бяхме...странно, нямаше ги. Или са ги чорафтили, или само за фасон и после са си ги прибрали обратно тия дето са ги слагали. http://www.infrawind.../1341384918.jpg

Аз бих си поръчала тая с панорамният покрив вместо това. Харесах панорамният, готино е.

Все пак congrats ! :thumbup
  • 0
5q

Публикувано изображение

Публикувано изображение

#81 LiL

LiL

Firestarter

• Замразено членство
  • 2761 Мнения:
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 14 септември 2012 - 19:51

ХАрман Кардън- не е германец, че да е Херман :D

Ха, не съм обърнала внимание, но си е така в офертата на МБ. Тяхна грешка.

Това "пакет лента за движение" в Бг. е доста безмислено, щото у нас ги няма тия срещу заспиване и др.

Това не го разбрах. Карала съм Ц клас с пакет лента за движение и ми се стори доста смислено и полезно. Показва си коректно, а и така яко вибрира воланът като си излезеш от лентата, че няма как да се отплеснеш. Триъгълниците в огледалата, които вървят с пакета, също са безумно удобни..що се касае до сигурност.

Аз бих си поръчала тая с панорамният покрив вместо това. Харесах панорамният, готино е.

Панорамният покрив е нещото, което най-малко ползвам в сегашната си А-класа. Въпреки, че новият е съвсем различен..не ме блазни. Това е последното, което бих сложила. Не спада към удобствата, а към гъзарията, която се стремя да избягвам.

Все пак congrats ! :thumbup

Рано е още!
  • 1

#82 dilqnski

dilqnski

Майстор

• Потребители на форума
  • 1634 Мнения:
  • Град:Димитровград
  • Интереси:Двигатели

Публикувано 14 септември 2012 - 20:27

А това лято с С-тката (другото ни бубу - W 203 , 220 CDI - 143 hp - пак ръчка) ни даде с фул багажник и четири човека - 5.0 !
https://www.facebook...&type=3

Дами,извинявам се,че се намесвам,ма като се хвалите с тия разходи,ще ни вдигнат още горивата,правителството и то чете форуми.
  • 1
Никога не оставям магарето си в калта.

#83 LiL

LiL

Firestarter

• Замразено членство
  • 2761 Мнения:
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 14 септември 2012 - 20:33

А не..моят разход е 14/100 градско и 5/100 извънградско...голяма мъка е положението
Затова се движа с пълно албумче Еко на две седмици...
  • 0

#84 eMs1

eMs1

Майстор

• Потребители на форума
  • 809 Мнения:
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 14 септември 2012 - 21:26

А не..моят разход е 14/100 градско и 5/100 извънградско...голяма мъка е положението
Затова се движа с пълно албумче Еко на две седмици...

И някой намазахме едно сакче вчера, мерси още веднъж :)
  • 0
ex C124 220 '94
ex CL203 200 Kompressor SportCoupe '02
ex W163 270 CDI '03
ex W203 200 Kompressor '01
Публикувано изображение

#85 LiL

LiL

Firestarter

• Замразено членство
  • 2761 Мнения:
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 14 септември 2012 - 21:41

Да си го пълните само с багаж за отиване на почивки! :)
  • 0

#86 drjivago

drjivago

Майстор

• Потребители на форума
  • 1881 Мнения:
  • Автомобил:
    Вече бивш s212, e200 cdi
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 14 септември 2012 - 21:46

14 си е бая, тежък крак или ???
  • 0

#87 LiL

LiL

Firestarter

• Замразено членство
  • 2761 Мнения:
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 14 септември 2012 - 22:14

Не знам. Знам, че е безумно много, и тема имаше за моят разход, но си е такава, проблематична. Сутрин не мога да тръгна, ако не е работил двигателят поне 10 минути (зимъска) и 5 (лятото)..гасне като дам на D или R и това е. Диагностиките нищо нередно не показват, добавките не помогнаха. Аз съм вдигнала ръце да се занимавам вече. То каквото се сетиш...при мен се е чупило и сменяло.
А може и кракът ми да е тежък, знам ли.
  • 0

#88 LiL

LiL

Firestarter

• Замразено членство
  • 2761 Мнения:
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 15 септември 2012 - 18:49

Айде, покарах я днес най-после. Нищо, че ме валя адският дъжд по Цариградско. Карах точно като моята бъдеща, но тази беше с AMG. Трябва да ви кажа, че тези 109 кончета са на светлинни години от моите 90. Разликата между двете коли е от земята до небето. Интересът е голям. Много хора я харесват и я тестват. Има още няколко дни до 18-ти. Отидете да покарате, ако искате.

Прикачен файл  303128_4709503262298_797803309_n.jpg   102,88K   45 Брой сваляния
  • 1

#89 rado32

rado32

Майстор

• Потребители на форума
  • 1197 Мнения:
  • Автомобил:
    W203 C280 4matic 2006г. 231к.с.
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 15 септември 2012 - 19:34

Видях те аз днеска там.
Всеки ден минавам от там, поне по десет пъти и нямаше как да пропусна да те видя.
Какво трябва да се направи, за да ти дадат да караш и какъв е маршрута?
  • 1
Публикувано изображение

#90 LiL

LiL

Firestarter

• Замразено членство
  • 2761 Мнения:
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 15 септември 2012 - 20:02

Попълваш за 2 минути една декларация, снимат ти личната карта, шоф. книжка и талончето и караш. За маршрута не знам..един приятел спомена, че карал до 4 км, аз понеже все пак съм "купувач" и ползвам малко повечко "преференции"...карах където искам и по-дълго, май си зависи от теб..имаше хора, които се връщат след 7 минути, имаше такива, които се връщат след 20 - 30..Абе, както ти е кеф. Зависи коя искаш да караш. Има и ръчка..има и бензинова и по-мощна от бялата. Девойките са симпатични и забавни, предлагат кафе и кроасанчета.. :)
  • 0

2 потребител(и) четат тази тема

0 потребители, 2 гости, 0 анонимни