1 Вчера вечерта е изкарах малко на разходка, че е много застояла горката(вече се пуска в движение,че 1 г. стоя в гаража) и докато карах изведъж ми се включи чистачката(за около 1 мин). Проблема е в лостчето 100 % защото 1 пат не искаше да ми включва далги и като цяло съм забелязал че си има негово мнение понякога. Въпросът ми е дали да пробвам да правя това,да тарся ново или най вероятния вариант да зема някакво втора ръка. Досега не видях някой да се е оплаквал от нещо такова. И някакви ориентировъчни цени ако някой знае.
2: колата е с 4 ел стъкла. Лятото (от тогава не и карана подчти) ми направи един пач. Почвам да си свалям стъклото и не може да спре сваля се цялото и не може да се вдигне,чак когато загасиш колата вече може да го вдигнеш. Вчера започнах да свалям от централната конзола задния ляв прозоред и усещам че се сваля И моя(преден десен че не съм аз шофиора).Сега не мога да се сетя задния вдигнали се преди да загася колата или не но моя не се. него направи втори път щото не ми се спираше.От опитите ми дава грешка само преден десен. Немам си идея кво можеда е ? Дайте няква идея.
3:Стъклата многооо се запотяват. Отпред вентилацията хубаво(при 3 та степен на вентилатора и включено изсушаване на въздуха),но през страничните нищо не се вижда. Помня че преди четах за някакъв филтар и преди малко като разглеждах как се разглобява таблото забелязах че има някакъв филтар(не можах да разбера какво точно е ). Той ли е за въздуха в купето или има някой др. ?
Не ги обясних много добре но мисля ще разберете за какво става въпрос и ако можете да ми помогнете ще съм много благодарен.
Имам още малко въпроси,но след като отстраня тези проблеми.
Предварително благодаря