Здравейте,
Преди няколко дни имах голямо пътуване след което като паркирах, се оказа че дистанционното не иска да заключи колата.
Това не беше проблем, заключих я с ключа и всичко е наред.
На следващия ден след като останових че един елемент от него ми се е разпоил, влязох в колата и покарах малко по работа. В този момент осъзнах, че радио станциите ми нещо се губят. Обикновенно намира много радио станции но този път ни една, а когато избера някоя от запаметените, сигнала е лош.
Въпросите ми са: Възможно ли е да има връзка м/у дистанционото и радиото?
Допълнение: Навигацията има проблем с четенето на дисковете от нейното CD, понякога чете, друг път не чете и трудно ги вади, обикновенно помагам с кредитна карта. Друго което ми направи впечатление е, че когато сложа чисто нов диск, без драскотина, го вади много надран. Пробвах с рестартиране до настройки по подразбиране, съответно всичко ми стана на немски, но не помогна, за жалосто в момента не ми чете диска за навигацията, от където трябва да си вземе другите езици ...
Какво мислите колеги, как да започна с разследването на проблема?
Планирал съм да извадя навигацията за почистване, но все го отлагам.
Марка - Модел: Mercedes-Benz W203 C 270 CDI
Навигация: Comand 2.5 APS - може да ме поправите ако греша. Ето и снимка: Линк
Благодаря предварително!
Михаил
Проблем с радио станции - голямата навигация
Започната от bglamer, 27 юни 2012 - 10:57:16
comand радио
3 мнения по тази тема
Публикувано 27 юни 2012 - 10:57
Публикувано 30 юни 2012 - 14:58
Някой има ли информация и може ли да се произнесе? Да не би да съм объркал раздела?
Публикувано 02 юли 2012 - 06:31
Първото, което бих проверил в такава ситуация е състоянието на акумулатора.
Sent from my HTC Desire S using Tapatalk
Sent from my HTC Desire S using Tapatalk
Публикувано 08 май 2013 - 01:22
Здравеи колега !
Имах го съштият проблем.
Отиваш при здрав майстор за аудио техника вадиш на вън навигацията и почиствате лазера сменявате моторчето за изхврлане на дисковете (гледайте да е истинско) за друго не се сещтам.
поздрави
Also tagged with one or more of these keywords: comand, радио
2 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 2 гости, 0 анонимни