MBCB на Tuning Show 2012
Започната от Hooligan, 26 май 2012 - 12:55:24
55 мнения по тази тема
Публикувано 30 май 2012 - 13:22
А към колите по една тунингована гърла, кво ще кажете, а?
Публикувано 30 май 2012 - 13:24
А към колите по една тунингована гърла, кво ще кажете, а?
Ако може и да ми измие колата .. гъба , вода и шампоан са от мен
Участваш!
Колите вече са ясни, Боян и Наско.
Ще се чуваме за допълнителни работи, колите трябва да са в зала 6 в петък до 17:00, имайте го в предвид.
Петък
Към 15 : 00 съм там
За съжаление няма да мога да помогна за изграждането на щанда - уърк ту ду
Благодаря за гласуваното доверие
Този пост е редактиран от Наско: 30 май 2012 - 13:26
Градушка бие - слънце пече , аз съм си братче курназ момче
Публикувано 30 май 2012 - 13:26
Абе те щом ще ги снимат без пари ще дойдат веднага ако им кажеш
Публикувано 30 май 2012 - 13:56
Абе те щом ще ги снимат без пари ще дойдат веднага ако им кажеш
25 - 35 лева на ден в зависимост от агенцията към коята са на работа
Ако ставаше без пари .. 2 под предния капак .. 3 в багажника .. 4 ще ги сложа в колата за красота ...
Ако можеш да уредиш нещо - уреждай . флаери има бол само кой да ги раздава няма
П.С Блонд виждам , че надничаш в темата
Сега ще можеш да видиш колата на живо :P
Публикувано 30 май 2012 - 13:58
Айде студентите да хванат по една колежка под ръчичка, даваме им по една рекламна тениска и ще обикалят из залата
Публикувано 31 май 2012 - 21:04
От колко ще има хора утре в Експото ?
Публикувано 01 юни 2012 - 16:34
Доколкото разбрах - утре откриването за посетители е от 9 часа. Аз съм сутринта на работа, Хамърчето е на изпит, Хулигана май и той е зает.
Боян ще се появи ама трябва да мръдне към 9:30 , та:
Търси се свободен член или членка да е на линия в 6-та зала около 8:30, за да не ни е празна "кочинката" на изложението.
Може да не съм разбрал нещо, но Хулигана като се появи на линия при нужда ще ме поправи.
Боян ще се появи ама трябва да мръдне към 9:30 , та:
Търси се свободен член или членка да е на линия в 6-та зала около 8:30, за да не ни е празна "кочинката" на изложението.
Може да не съм разбрал нещо, но Хулигана като се появи на линия при нужда ще ме поправи.
Публикувано 01 юни 2012 - 16:48
Ами, в общи линии е така, ще минавам когато мога, но няма да мога да седя постоянно.
Така че, който има желание и възможност, нека седи. Хубаво е поне собствениците на двете коли да са там, защото ако има въпроси от посетителите, да има кой да отговаря.
Също ако мине някой с комби или баничарка, да натовари масата и двата стола, ще е супер.
Ще ни трябват там а няма как да отидат...
Така че, който има желание и възможност, нека седи. Хубаво е поне собствениците на двете коли да са там, защото ако има въпроси от посетителите, да има кой да отговаря.
Също ако мине някой с комби или баничарка, да натовари масата и двата стола, ще е супер.
Ще ни трябват там а няма как да отидат...
Ignore list: fiveq, Наско, krasch
Публикувано 01 юни 2012 - 21:03
Ще бъде супер
Ще се видим на място
Ще се видим на място
Публикувано 01 юни 2012 - 21:08
Божеееее .. божеее .. божееее
Аз просто нямам думи , ако не друго поне барбекютата на Камбаните имат добра посещаемост от членове и организацията е на добро ниво
Евала на Хулигана , Хамъра , Нико , Васко и Боян
В момента в халето има само една шатра която стои без маса и столове
Масата и столовете няма кой да ги докара .. Колеги моля Ви нито ще Ви изцапат колите , нито е трудна работа
Товарите , карате и си тръгвате или стоите , ако Ви е кеф .. Това трябва да стане между 08 : 00 и 09 : 00 най късно
Аз лично имам довършителни неща по колата и не мога да огрея навсякъде ..
Дайте да покажем , че сме по добри от другите клубове , а не хората да стоят и да се чудят ква е тая самотна палатка в ъгъла ...
Аз просто нямам думи , ако не друго поне барбекютата на Камбаните имат добра посещаемост от членове и организацията е на добро ниво
Евала на Хулигана , Хамъра , Нико , Васко и Боян
В момента в халето има само една шатра която стои без маса и столове
Масата и столовете няма кой да ги докара .. Колеги моля Ви нито ще Ви изцапат колите , нито е трудна работа
Товарите , карате и си тръгвате или стоите , ако Ви е кеф .. Това трябва да стане между 08 : 00 и 09 : 00 най късно
Аз лично имам довършителни неща по колата и не мога да огрея навсякъде ..
Дайте да покажем , че сме по добри от другите клубове , а не хората да стоят и да се чудят ква е тая самотна палатка в ъгъла ...
Този пост е редактиран от Наско: 01 юни 2012 - 21:11
Публикувано 01 юни 2012 - 21:11
Ами от 80 члена, да стои всеки, който е свободен по 1 час все ще има кой да е там от клуба два дни. . Обаче на никой не му се занимава. . Аз съм ангаже до утре на обяд и после съм ок. Ако имате нужда казвайте. Иначе аз ще мина от там да се видим.
Публикувано 01 юни 2012 - 21:19
Пууу, че ме е яд!!! Днес можеше с детето към 17 ч. да докараме до там поне столовете. Но чак сега виждам какъв проблем има. Нищо, че съм А-класа!
Публикувано 01 юни 2012 - 21:23
Хубавото е че Наско ще е там от 8ч. Въпросът със столовете и масата остава. Сега ще позвъня малко телефони.
а е хубаво те да са там до 9ч.
Публикувано 01 юни 2012 - 21:26
ТРЯБВA те да са там до 9
Евентуално може организаторите да си затворят очите , ако стане по късно ама .. не мога да говоря от тяхно име
Все пак днеска целия ден беше подготвителен , а не разтоварващ ...
100 процента ще отида си вържа халогените и да довърша някой други неща .. няма начин да не отида .. дали ще съм точно в 8 не мога да гарантирам обаче
Този пост е редактиран от Наско: 01 юни 2012 - 21:29
Публикувано 01 юни 2012 - 21:34
Готово!
Васко Реал Мадрид е супер пич!
Утре ще вземе от Хулигана и ще занесе масата и столовете към 8 и малко сутринта.
Едит: Наско, ще те търси теб Васко, че не знае къде да ги носи.
Васко Реал Мадрид е супер пич!
Утре ще вземе от Хулигана и ще занесе масата и столовете към 8 и малко сутринта.
Едит: Наско, ще те търси теб Васко, че не знае къде да ги носи.
1 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни