Имам предложение - предварително да има организация кой какво трябва да прави, в колко часа къде трябва да е, за да има по-стройна организация и да не е в последния момент на бегом да се пренасят и изнасят разни неща. Освен това нека има и за присъствието график кой в колко часа ще е дежурен, а не така - в 13 ч. примерно половината клуб да се изсипе, а в 17 ч. никой. Така няма да има хора, които по цял ден да са ангажирани, а ще има смяна.
Диди, напълно съм съгласен с теб. За съжаление, въпреки, че за Tuning Show 2012 знаех от преди 3 месеца, точните дати станаха ясни доста по-късно. Освен това дали изобщо ще може да се участва от самите клубове стана ясно буквално 2 седмици преди мероприятието (защото имахме доста разговори с организаторите... всъщност с тях държа контакт някъде от началото на годината)... А точните условия за участието - брой коли, изисквания към колите и др. дори станаха ясни в движение. Затова и нямаше възможност да се реагира много от рано. На всичкото отгоре, разбира се и датите за провеждане съвпаднаха с времето, когато ще отсъствам. Затова и мисля, че по отзивите може да се съди, че имаме достатъчно хора, на които да може да се разчита в такива ситуации.
По отношение на другото мероприятие - за него знаем още от сега, а ще се състои някъде октомври месец, така че ще има достатъчно време за подготовката. Освен това и организаторите имат интерес да го организират по-добре, тъй като предният път се изложиха доста (това е жокер за какво мероприятие става дума
![:)](http://static.mbclub.bg/forums/public/style_emoticons/default/smile.png)
)...