MBCB на Tuning Show 2012
Започната от Hooligan, 26 май 2012 - 12:55:24
55 мнения по тази тема
Публикувано 26 май 2012 - 12:55
Здравейте,
получихме покана за участие в Tuning Show 2012, която с радост приехме.
Шоуто ще се проведе на 2-3 в интер експо център, 5 и 6 зала, като ние ще сме в 6-та.
За сега колата на Боян е една от сигурните за участие, като можем да покажем и още една, ако някой има желание за участие, нека да пише тук.
Таксата за участие се покрива от клуба. Ако колата е рекламна, и държите на рекламите, има друга такса, която трябва да си я покриете сами.
В тази връзка, ще помоля и който е свободен в петък (целия ден) ако има желание, да помогне за направата на щанда на клуба.
Разполагаме с място от 10кв. (като има възможност и да се разширим леко)
Не помня паното колко метра беше, но щеше да е хубаво да го опънем пак.
Иначе маса, шатра и т.н. са ясни...
Ми в общи линии е това, ако има въпроси...
На сайта на шоуто има инфо за програмата и т.н.
получихме покана за участие в Tuning Show 2012, която с радост приехме.
Шоуто ще се проведе на 2-3 в интер експо център, 5 и 6 зала, като ние ще сме в 6-та.
За сега колата на Боян е една от сигурните за участие, като можем да покажем и още една, ако някой има желание за участие, нека да пише тук.
Таксата за участие се покрива от клуба. Ако колата е рекламна, и държите на рекламите, има друга такса, която трябва да си я покриете сами.
В тази връзка, ще помоля и който е свободен в петък (целия ден) ако има желание, да помогне за направата на щанда на клуба.
Разполагаме с място от 10кв. (като има възможност и да се разширим леко)
Не помня паното колко метра беше, но щеше да е хубаво да го опънем пак.
Иначе маса, шатра и т.н. са ясни...
Ми в общи линии е това, ако има въпроси...
На сайта на шоуто има инфо за програмата и т.н.
Ignore list: fiveq, Наско, krasch
Публикувано 26 май 2012 - 13:20
В петък мога и ще дойда да помогна.Само кажете в колко часа се чакаме в Експо центъра.
Този пост е редактиран от Nico: 26 май 2012 - 13:20
Публикувано 26 май 2012 - 13:46
Аз имам желание за участие
Петък е първи ако не се лъжа ? Почти съм сигурен , че нямам изпит тогава и ще помогна с каквото мога и трябва !
Петък е първи ако не се лъжа ? Почти съм сигурен , че нямам изпит тогава и ще помогна с каквото мога и трябва !
Scientists have finally discovered what's wrong with the female brain : On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left...
Публикувано 26 май 2012 - 16:03
Принципно имам желание , но има къде къде по екзотични коли от моята които колегите могат да осигурят за шоуто специално
Сещам са за червения звяр който Алипи беше уредил и куп други коли на колеги които заслужават почитно място в Интер Експото
Бройте ме като резерва ( 3та кола или както искате го наречете .. нямам генерация - сцепих я някъде в Белите Брези от колектора до крайното гърне и куп други неща за отстраняване )
А иначе ето какво се получава от 2те купета :
Сещам са за червения звяр който Алипи беше уредил и куп други коли на колеги които заслужават почитно място в Интер Експото
Бройте ме като резерва ( 3та кола или както искате го наречете .. нямам генерация - сцепих я някъде в Белите Брези от колектора до крайното гърне и куп други неща за отстраняване )
А иначе ето какво се получава от 2те купета :
Градушка бие - слънце пече , аз съм си братче курназ момче
Публикувано 26 май 2012 - 16:14
до колкото знам изложените коли трябва да са тунинговани...
аз няма да мога в петък да помагам че съм на друго шоу участник...
аз няма да мога в петък да помагам че съм на друго шоу участник...
Този пост е редактиран от mr Big: 26 май 2012 - 16:16
Публикувано 26 май 2012 - 16:48
Нека почне седмицата, че не съм бил на работа две седмици, за да видя какви задачи са ми ги подредили шефовете.
Наблизо съм, така че сигурно ще мога да се появя и да помогна в петък за монтажа.
Съботата мога да съм на линия постоянно.
Предполагам неделя по обед или следобед ще трябва да прибера по някое време щерките от автогарата - така че съм на разположение в останалото време.
Наблизо съм, така че сигурно ще мога да се появя и да помогна в петък за монтажа.
Съботата мога да съм на линия постоянно.
Предполагам неделя по обед или следобед ще трябва да прибера по някое време щерките от автогарата - така че съм на разположение в останалото време.
Публикувано 26 май 2012 - 18:11
Разбира се, че трябва да са тунинговани, то от самото шоу се подразбира
На Боян колата се вписва идеално, но ако има и още един желаеш, ще е супер.
Споменаха ми за Жоро със 190-ката, не го познавам, но ако желае и иска да представи клуба и него си пред по широка аудитория, може да се включи.
Също и всеки който желае и мисли, че колата му е подходяща за такова шоу.
На Боян колата се вписва идеално, но ако има и още един желаеш, ще е супер.
Споменаха ми за Жоро със 190-ката, не го познавам, но ако желае и иска да представи клуба и него си пред по широка аудитория, може да се включи.
Също и всеки който желае и мисли, че колата му е подходяща за такова шоу.
Публикувано 26 май 2012 - 20:53
И аз мога да помогна в Петък ако има нужда
Луд умора нема, само се поти
Лошото е, че чукундурите се размножават. От чукундур пак става чукундур. Цвекло не може да стане
Първият белег на интелигентността е мързелът. Мързелът е клапан, който те предпазва да не правиш нещо неподготвен.
Лошото е, че чукундурите се размножават. От чукундур пак става чукундур. Цвекло не може да стане
Първият белег на интелигентността е мързелът. Мързелът е клапан, който те предпазва да не правиш нещо неподготвен.
Публикувано 26 май 2012 - 22:32
утре ще звънна на жорето
Публикувано 29 май 2012 - 08:52
Здравейте,
И аз мога да помогна в петък, но ще знам в четвъртък от колко часа или мога да дойда сутринта и да излезна като ми изкочи задачка. Каква е организацията за среща тогава?
И аз мога да помогна в петък, но ще знам в четвъртък от колко часа или мога да дойда сутринта и да излезна като ми изкочи задачка. Каква е организацията за среща тогава?
Публикувано 29 май 2012 - 13:10
Колата на Хамъра е подходяща според мен.Даже виждам, че той има желание за участие.
Ще си имаме и дизелче!
Ще си имаме и дизелче!
Публикувано 29 май 2012 - 16:56
Жорето каза че е зает по това време а и колата му не била готова
Публикувано 30 май 2012 - 11:46
Жорето каза че е зает по това време а и колата му не била готова
Влизам с предложение аз да съм втора кола
Колата освен екстериорен има и тунинг по двигателя / Мегаскуирт и други дреболии / и окачването
Куп малки неща за отстраняване вече няма .. кварталния жичкаджия се погрижи за тях
За генерацията - няма проблеми така и така в залата не мога да я паля
Оставям на УС да реши дали съм подходящ или не
Този пост е редактиран от Наско: 30 май 2012 - 12:23
Градушка бие - слънце пече , аз съм си братче курназ момче
Публикувано 30 май 2012 - 13:08
Участваш!
Колите вече са ясни, Боян и Наско.
Ще се чуваме за допълнителни работи, колите трябва да са в зала 6 в петък до 17:00, имайте го в предвид.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Колите вече са ясни, Боян и Наско.
Ще се чуваме за допълнителни работи, колите трябва да са в зала 6 в петък до 17:00, имайте го в предвид.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
1 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни